Cursuri

Oferta workshop-uri:

*Lunar au loc intalniri de discutii si practica pentru persoanele care participa la cursurile mele. Intalnirile sunt gratuite.

*Datorita evitarii depasirii numarului optim de participanti la cursuri, rezervarile se vor face cu cel putin o saptamana inainte de inceperea fiecarui curs.

Contact, programare cursuri:
- tel. 0726.793.394

 

 • Introducere in Samanism  nivel I  - 27 martie

Inainte de aparitia formelor religioase moderne toate practicile spirituale umane s-au bazat pe uniunea directa cu natura. Viata era privita ca o manifestre a simbiozei dintre spirit si materie, iar tot ce este vazut si nevazut era perceput ca fiind format din aceeasi forta vitala.

Samanismul exercita o atractie aparte deoarece stabileste sau, de fapt, restabileste comunicarea dintre noi si natura, ne ajuta sa ne vindecam si sa ne dezvoltam spiritual, sa ne reconectam la sinele nostru.

Samanismul e un fenomen complex, in egala masura primitiv si sofisticat prin modul in care concepe universul si prin practicile propuse. Metodele samanice se dovedesc eficiente si lipsite de pericole atunci cand sunt facute corect, ele fiind folosite pentru vindecarea atat a oamenilor, cat si a naturii.

Seminarul Introducere in samanism iti ofera prilejul de a afla coordonatele specifice gandirii magice si te ajuta sa te apropii de originile practicilor samanice.

Noutatea acestui curs este faptul ca pe langa meditatiile samanice au fost adaugate si anumite initieri ce au rolul de activare directa a structurilor energetice ce iti dezvolta abilitatea de a lucra cu energiile universale.

Scopul acordajelor in acest workshop este de a te conecta mai puternic la energiile naturale utilizate de samani si de a-ti pregati sistemul energetic pentru munca samanica. Acordajele te conecteaza la energii de vindecare samanice precum Marele Spirit / sursa de lumina,forta vietii, te pregatesc pentru calatoria intre lumi si iti cresc puterea personala.

Cursul cuprinde trei parti. Fiecare etapa iti ofera posibilitatea sa aprofundezi tehnicile prin care samanii transforma energia personala si a universului.

Primul nivel te pune in legatura cu modul in care samanii se raporteaza la intreaga creatie. Vom discuta despre: energia celor patru elemente, existenta celor trei lumi, animalele de putere, corpul de lumina, ritualurile samanice etc. Ca practica vei invata cum sa creezi un spatiu sacru, cum sa te folosesti de energia celor patru elemente, cum sa gasesti un loc de putere si cum sa folosesti simbolurile pentru echilibrare. Tot acum, vei lua parte la o initiere menita sa te puna in legatura cu energiile utilizate de samani.

Practicile samanice au ca scop vindecarea traumelor ce afecteaza sufletul/spiritul, restaurarea corpului fizic prinreinformarea Campului Energetic de Lumina, intrarea in contact cu lumea spiritelor, restabilirea armoniei si echilibrului cu tot ceea ce te inconjoara prin accesarea unor energii si informatii direct de la Sursa.

Samanismul este un subiect spre care ai putea veni din curiozitate, in care intri fascinat si din care nu mai iesi foarte usor sau, in orice caz, nu cum ai intrat.

Daca alegi sa te alaturi acestei calatorii cu siguranta ca o parte din tine simte chemarea Marelui Spirit.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 300 lei* Daca ai participat la cursul Cele cinci elemente, beneficiezi de o reducere de 15%.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, samanism, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Seara Tratamentelor Complementare  - 3 aprilie

Te invit sa participi la un workshop creat pentru a aduce un plus dezvoltarii tale. Fie ca esti incepator sau avansat pe calea evolutiei tale spirituale, intotdeauna sunt bine venite curatarile si energizarile campurilor vitale.

Acesta este un atelier practic in cadrul caruia se realizeaza evaluari ale sitemului energetic, identificarea blocajelor ce incetinesc evolutia ta, intreventii pentru inlaturarea nodurilor energetice, echilibrarea campurilor si a chakrelor, cresterea campului vital ce inconjoara corpul.

Chiar daca pana acum nu ai pasit in universul practicilor energetice, te invit la seminar pentru a afla mai multe despre energiile subtile. Beneficiile pe care le ai ca participant la curs sunt:

 • ocazia unica de a intra in contact in aceeasi seara cu o multitudine de informatii si tehnici, lucru ce te poate ajuta sa-ti formezi o parere despre ce inseamna practicile energetice;
 • daca doresti, in functie de necesitatile tale, poti sa beneficiezi de un tratament energetic;
 • invatarea unor metode de purificare, incarcare si protectie energetica;
 • experimentarea efectelor meditatiei asupra trupului si mintii.

Ca practicant a diverselor tehnici energetice (indiferent care sunt acestea), in cadrul workshop-lui ai ocazia sa:

 • exersezi diverse proceduri de interventie energetica;
 • inveti cum sa diferentiezi vibratiile care te inconjoara;
 • beneficiezi de un tratament energetic complex;
 • exersezi metode de protectie fata de influentele perturbatoare;
 • folosesti meditatia ca sursa de liniste si inspiratie.

Ca un plus, in functie de ceea ce ar fi util pentru tine, vom exersa tehnici ce iti pot fi de folos in diverse contexte de viata.

Atelierul are ca scop principal oferirea de solutii pentru situatiile cu care te confrunti, aducerea unui plus de cunoastere asupra modalitatilor eficiente de actiune, crearea unui plus de vitalitate in viata ta, exersarea tehnicilorpe care le cunosti si aprofundarea acestora atat la nivel informational, cat si practic.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 100 lei.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, samanism, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Calatorii initiatice – Labirintul  grad II

Gradul doi iti ofera sansa sa incepi procesul de curatare energetica a labirintului. In anumite etape ale existentelor tale s-au creat blocaje, ce nefiind depasite, au devenit parti de umbra ce au tendinta sa-ti infraneze evolutia. Daca vrei sa devii puternic, este necesar sa te confrunti cu partea ta de umbra si sa inveti cum sa o stapanesti.

Doar descoperind si acceptand aceele parti din tine care candva au luat nastere din durere, furie, frica, mahnire, neaincredere, agresiune de orice tip etc., poti aduce un plus de claritate si liniste in viata ta. Intelegand ceea ce esti,  iti oferi sansa de a face alegeri constiente, eliberat fiind de mecanismele de aparare ce functioneaza dincolo de lumina constiitei tale.

Strabatand labirintul si transformandu-l vei ajunge sa creezi o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura energetica.

Conexiunea ta profunda cu spatiul interior al fiintei tale, acceptarea si crearea de noi stari interioare pot determina actiuni simple, clare, eficiente si directe ce tind sa creeze o realitate densa, materiala, foarte repede.

Partea frumoasa a curatarilor energetice ce au loc in cadrul labitintului, este aceea ca iti deblocheaza limitele, iar tot ce te impiedica sa evoluezi, se transforma in sanse de progres.

La gradul doi, inveti tehnici prin care poti intra in contact cu istoria vietilor tale trecute pentru a intelege cine esti. Pornind de aici, ai ocazia sa intergrezi si sa modifici nodurile energetice create pentru a trece la o noua etapa a vietii tale.

Un alt plus al acestui grad este faptul ca vei primi unul din simbolurile labirintului care te ajuta sa descoperi structura labirintului interior patruns de idei si credinte. Constientizand si recunoscand moartea, lupta si limitele tale, iti oferi sansa de a devenii stapanul vietii tale.

Labirintul este o tehnica profund transformatoare, ce te ajuta sa te intregesti, sa devii stapanul propriei tale existente. Eliberat de umbrele trecutului iti redai forta personala pentru a te contura dupa chipul si asemanarea esentei tale divine.

Daca vrei sa continui calatoria prin labirintul fiintei tale te astept la curs.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 250 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Cele cinci elemente – Pamantul

In simbolismul magic exista cinci tipuri de energii ce stau la baza intregii  creatii, a tot ceea ce exista.  Este vorba despre elementele primare: pamant, foc, aer, apa si suflet.

Fiecare dintre elemente, există atat in plan fizic cat si in plan subtil; sunt vizibile si invizibile, au numeroasesensuri, insusiri si sunt forme de energie cu diefrite calitati si proprietati.

Numeroase scoli initiatice folosesc energia celor cinci elemente in timpul ritualurilor pentru a face apel la forta acestora. Primul element care a fost folosit in mod instinctiv de om, a fost Pamantul.

Si noi, vom incepe incursiunea in cele cinci energii de la elementul Pamant, ce reprezintă forma cea mai densa a materei. In fiecare anotimp vom aprofunda tehnicile si modul de lucru specifice energiei care se manifesta in mod dominat, in perioada respectiva.

Cursul de fata iti ofera posibilitatea de a invata cum sa utilizezi energia pamantuluipentru a putea materializa, impamanta, recicla energii, pentru atragerea ferilitatii, stabilitatii, prosperitatii, pentru a conferi putere, intelepciune, crestere, cunoastere si protectie.

Pamantul este elementul care te sustine si hraneste, care recicleaza energiilenegative produse de gandurile si emotiile tale, iti confera stabilitate, incredere si siguranta. Ca orice element, are simbolurile sale ce reprezinta chei catre diverse nuante energetice.

Odata cu aprofundarea cunostintelor despre modul in care universul creeaza, si prin stapanirea diverselor tehnici de lucru, ai ocazia sa construiesti in mod constient propria ta realitate.

Daca vrei sa intelegi si sa simti maniera in care energia pamantului se manifesta in viata ta, sau sa patrunzi in practicile utilizate de initiati pentru a crea anumite fenomene, te invit la curs.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 250 lei. * Participand la acest curs, beneficiezi de o reducere de 15% la cursul de Shamanism.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Manipularea informationala si energetica – tehnici de protectie

In ultimii ani tot mai multe persoane sunt interesate se se dezvolte personal. In acest sens, poate ca si tu ai citit sau chiar ai fost la cursuri pentru a invata cum sa-ti controlezi mintea, emotiile si chiar energia ce te inconjoara.

Totul ar fi minunat daca cunoasterea ar fi folosita doar pentru a aduce un plus vietii. Din pacate, adeseori, observ in jurul meu oameni ce utilizeaza ceea ce stiu pentru a face rau, pentru a manipula, controla, fura, bloca, distruge alte persoane.

Din practica am constatat ca este mai greu sa vindeci, remediezi, armonizezi structuri psihologice si energetice fata de usurinta cu care se pot distruge.

In acest sens, consider ca este indicat ca fiecare dintre noi, sa stie cum sa faca fata intentiilor perturbatoare, gandurilor nocive, manipularii emotionale si celei enegetice.

Cursul de fata vine in intampinarea nevoilor actuale de preventie si chiar protectie fata de utilizarea abuziva si necorespunzatoare a informatiilor si energiilor ce ne inconjoara.

Tehnicile prezentate ajuta la realizarea unui scut intre tine si ceea ce te poate afecta, te camufleaza, oglindesc intentiile celorlalti, blocheaza si transforma energia negativa, ajuta la inlaturarea vampirismului sau oricarei alte forme de manipulare informationala si energetica.

Descoperind si intelegand aceste metode iti va fi usor sa te protejezi si sa iesi din situatii care te pot afecta.

Daca vrei sa nu mai fi victima influentelor nocive si sa stii cum sa-ti pastrezi libertatea, te invit sa participi la acest curs.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 150 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Calatorii initiatice – Labirintul

Dintre toate tehnicile experimentate pana acum, labirintul reprezinta cea mai complexa metoda de evolutie personala si energetica. Este o cale care te conduce in centrul sinelui, spre un fel de sanctuar interior si ascuns unde troneaza ceea ce este mai tainic in fiinta ta.

Tot ce ai experimentat in decursul existentei tale (prezente sau apuse), se afla in labirint. Toate amprentele energetice ale trecutului tau, pornind de la abilitati, haruri, cunoastere, pana la traume, frici, nelinisti se intalnesc si se influenteaza, punandu-si amprenta asupra evolutiei tale. Reusitele sau esecurile tale se nasc din dinamica manifestarilor interioare ce au loc in labirint.

Frumusetea acestei metode consta in faptul ca-ti ofera posibilitatea sa accesezi intreaga ta biblioteca akashica si sa cunosti acele elemente ce te definesc ca fiinta energetica. Cunoscand propriile coordonate interioare, ai ocazia sa-ti depasesti limitele, sa devii mai mult decat esti.

Ritualurile labirintice pe care se intemeiaza initierea au ca scop sa-ti arate modul de a-l patrunde, fara sa te ratacesti sau bloca in teritoriul vast, plin de capcane si ispite pe care trebuie sa le depasesti pentru a ajunge in centru.

Odata trecut de incercarile initiatice ti se va arata centrul labirintului, locul in care totul dispare si in egala masura prinde contur. Aici se afla amprenta tuturor existentelor tale si locul in care poti sa dai forma prezentului tau.

Initierea in tainele labirintului se desfasoara pe parcursul a cinci intalniri. Fiecare etapa iti ofera noi tehnici de cunoastere, regenerare, de transformare si lucru cu amprenta ta energetica.

Gradul I te pune in contact cu propriul tau labirint. Printr-o calatorie initiatica iti arat cum sa patrunzi in labirint, cum sa te raportezi la ceea ce intalnesti acolo, cum sa eviti blocarea in anumite etape ale calatoriei si cum sa iesi din imensa panza de paianjen.

Gradul II iti ofera sansa sa incepi procesul de curatare energetica a labirintului. In anumite etape ale existentelor tale s-au creat blocaje, ce nefiind depasite, au devenit parti de umbra ce au tendinta sa-ti infraneze evolutia. Daca vrei sa devii puternic, este necesar sa te confrunti cu partea ta de umbra si sa inveti cum sa o stapanesti.

Gradul III drumul fiind eliberat, poti incepe sa te apropii de centru, de acel loc din care iti extragi energia si vitalitatea, de esenta ta ca fiinta de lumina. Aici radacinile tale sunt ancorate si strabat tot teritoriul labirintului, hranindu-se cu partile tale de lumina si intuneric. Acum te invat cum sa-ti accesezi esenta.

Gradul IV te provoaca la schimbare. Tehnicile de la acest nivel te ajuta sa transformi tot ceea ce tu esti. Aici intalnim moartea simbolica si renasterea la un nou nivel de constiinta si energie. Anumite parti din tine trebuie sa moara pentru a face loc unei noi vieti. Vei renaste asemeni pasarii Phoenix, din propria cenusa.

Gradul V este calatoria spre centrul universului. Fiecare pas pe care l-ai facut pana acum te-a ajutat sa devii mai puternic, sa constientizezi ceea ce esti, ce poti sa faci si cum sa manevrezi energiile care te inconjoara pentru a obtine ce iti doresti. Acum este timpul sa inveti cum sa creezi portaluri spre constiinta universului pentru a obtine raspunsuri.

Labirintul este o tehnica profund transformatoare, ce te ajuta sa te intregesti, sa devii stapanul propriei tale existente. Eliberat de umbrele trecutului iti redai forta personala pentru a te contura dupa chipul si asemanarea esentei tale divine. Esti mult mai mult decat iti spune constiinta ta limitata de experientele de aici si acum. Si, mai ales, poti sa faci mult mai mult decat ai facut pana in prezent.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 250 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Razele initiatice ale Arhanghelilor

In momentul de fata exista o multitudine de sisteme care lucreaza cu fiintele angelice. Dintre acestea cele mai cunoscute sunt Karuna Reiki® sau Shamballa care includ simboluri si energii ale unor arhangheli precum Mihail, Gabriel sau Rafael.

Razele initiatice ale Arhanghelilor este un sistem ce uneste mai multe practici care abordeaza, separat, cate un aspect al cunoasterii acestor energii. Acest lucru da o nota de unicitate prin faptul ca iti ofera posibilitatea sa intri in legatura directa cu cei sapte Arhangheli si cu razele lor.

Conexiunea cu fiintele de lumina te poate duce catre un nivel mai inalt al constientizarii, poti experimenta mai usor legatura cu Sursa Divina si cu cele sapte raze ale iluminarii: puterea, intelepciunea, dragostea, puritatea, vindecarea, pacea si libertatea.

Cele sapte tipuri de energii pe care o sa inveti sa le utilizezi in cadrul workshp-ului, actioneaza supra tuturor structurilor fiintei umane, curata si activeaza,

vindeca si armonizeaza toate cele sapte chakre principale. In momentul in care ai chakrele perfect aliniate intreaga ta fiinta se incarca cu vitalitate si energie pura.

Meditatiile din cadrul cursului se aseamana cu initierile din vechile timpuri, in care ritualul se desfasura pe pamant, insa initierea propriu-zisa sa facea in ceruri.

Dupa initiere, prin invocare sau meditatie ai posibilitatea de a intra in legatura cu energia celor sapte Arhangheli: Michael (raza Albastra, a protectiei si puterii), Jophiel (raza galbena, a iluminarii si intelepciunii),Chamuel (raza roz, a iubirii), Gabriel (raza alba, a armoniei si puritatii),Rafael (raza verde, a vindecarii si adevarului), Uriel (raza aurie, a pacii), Zadkiel (raza violet, a libertatii si iertarii).

Folosind frecventele energetice ale arhanghelilor, in mod corect, poti beneficia de energia pe care o emana si de harurile pe care acestia le au. In prezenta arhanghelilor ai ocazia sa-ti armonizezi cele patru corpuri: eteric, mental, emotional si fizic.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitaile de lumina care te inconjoara si despre modul in care poti intra in rezonanta cu energia celor sapte Arhangheli.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 200 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Calatorii Initiatice – Activarea Aripilor

Aripile reprezinta un simbol vechi ce adesea il intalnim in descrierile fiintelor de lumina (ingerii), a celor de intuneric (ingerii cazuti) sau a altor entitati al caror corp poate fi sau nu materializat. Considerarea aripilor ca apartinad doar acestor fiinte sau utilizarea lor doar pentru zbor este un adevar partial.

Poti sa te gandesti la aripi ca fiind ceva pur material insa, in majoritatea cazurilor, ele sunt vortexuri energetice ce prin activarea lor pot sa produca diverse fenomene cum ar fi cel al deplasarii prin timp si spatiu, protectie, atac, purificare etc.

Aripile sunt mai intai de toate un simbol al inaltarii, al eliberarii sufletului de sub povara terestra. In orice traditie, aripile se activeaza in urma unei educatii initiatice si purificatoare.

In momentul intruparii, aripile tale sunt dezactivate. Daca pana in prezent nu ai avut ocazia sa lucrezi pe tema aceasta sau sa ti se activeze in mod spontan aripile, este foarte probabil ca acest potential nativ sa ramana adormit pana la momentul potrivit pentru tine.

Seminarul de fata iti ofera informatii si mai ales te ghideaza in tainele utilizarii aripilor. Activarea centrilor energetici ai aripilor se face in cadrul unui ritual de initiere. Odata realizat acest lucru viata ta va incepe sa se schimbe, in sensul favorizarii dezvoltarii tale.

Te voi invata cum sa-ti folosesti aripile pentru:

 • eliberarea de toate acele continuturi care te blocheaza,
 • regenerarea emotionala si energetica,
 • detasare de toate constrangerile si limitarile,
 • deplasare in timp si spatiu,
 • ajutarea altor persoane,
 • protectie etc.

Dupa cum vezi, aripile sunt folosite in multe situatii, iar rolul lor nu este acela doar de a zbura. Fiintele de lumina te pot cuprinde in aripile lor pentru a te proteja, ascunde, regenera, binecuvanta, plimba in siguranta prin univers etc. asa cum si tu, ca fiinta de lumina, vei putea sa faci dupa ce iti vei activa acesti centri.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 250 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Calatorii initiatice – Pasarea Phoenix

Phoenix este o pasare mitica a carei existenta este precizata in aproape toate civilizatiile pamantului. Puterea acesteia consta in capacitatea de a se autoregenera, mistuidu-se in flacari Pheonix renaste din propria sa cenusa.

La egipteni pasarea Phoenix este asociata ciclului zilnic al soarelui evocand focul creator si distrugator din care se naste lumea. In crestinism pasarea apare ca simbol al reinvierii si emblema a Arhanghelului Mihail. Alchimistii considera simbolismul pasarii ca fiind legat de marile adevaruri ezoterice. Aceeasi semnificatie o gasim si in basmele romanesti care amintesc de pasarea maiastra ce intruchipeaza intelepciunea divina.

Phoenixul evoca focul creator si distrugator, ciclul vietii si al mortii, reprezentand nemurirea spiritului si reincarnarea. Este un simbol al renaşterii magice prin initiere si al cresterii spirituale.

In cursul evolutiei tale personale, pentru a putea trece la noi atape ale vietii, ai nevoie sa-ti purifici intreaga fiinta pentru a permite renasterea spiritului pe un nivel superior.

Lucrul cu vibratiile pasarii Phoenix te ajuta sa indepartezi tot ce este negativ din viata ta, sa arzi intunericul din tine pentru a te renaste in lumina, sa intri in contact cu vocea ta interioara si cu latura creatoare a vietii.

Phoenixul te poate ajuta cand treci prin experiente emotionale puternice dandu-ti speranta, inspiratie si putere regeneratoare atunci cand renunti la vechiul mod de viata pentru a imbratisa unul nou.

Folosind corespunzator tehnicile pasarii Phoenix poti dobandi abilitatea de a calatorii liber intre lumi, puterea de supravietuire si regenerare, capacitatea de a manevra focul, deschiderea canalelor de comunicare cu divinitatea.

Atelierul are un puternic caracter transformator prin prisma tehnicilor folosite si reprezinta un element cheie ce te va ajuta in drumul tau si in alte practici ale transformarii interioare cum ar fi labirintul, copacul vietii, protectia energetica etc.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 250 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Protectia energetica – abordari si tehnici

In jurul lucrurilor de valoare intotdeauna exista ceva sau cineva cu rolul de a tine departe toate influentele ce pot sa altereze sau sa distruga acele lucruri.

Protectia spatiilor, obiectelor si a oamenilor importanti se realizeaza pe mai multe planuri. Pornind de la dimensiunea grosiera, unde intalnim soldatii, pana la dimensiunea subtila de care se ocupa magii, vrajitorii, preotii, shamanii etc.

Pentru ca traiesti intr-un spatiu al polaritatilor, viata ta este influentata atat de aspecte pozitive cat si de contexte nefavorabile dezvoltarii tale, cum ar fi: gandurile, actiunile, intentiile, vibratiile altor oameni, precum si energia pe care o emana anumite spatii si obiecte.

Tu esti o fiinta de lumina valoroasa, iar intentia ta suprema este de a te dezvolta. Suferinta te ajuta sa cresti, sa intelegi anumite aspecte ce tin de tine. Dar, daca ti-as spune ca mai exista o cale prin care poti ajunge unde iti propui fiind protejat de ura, invidie, rautate, pierderi, blesteme, vraji, energii negative, atacuri energetice, forme gand malefice, entitati negative, piedici gratuite, impovararea cu problemele altora, deochi etc. ai fi curios/a sa afli care este aceasta?

La acest curs iti voi explica care sunt principiile care stau la baza realizarii unei bune protectii pentru tine si ceea ce te inconjoaramodul in care apare si se manifesta energia blocanta, care sunt sursele ei si in ce conditii poate prinde radacini.

Vei invata cum sa folosesti energia din jurul tau, cum sa utilizezi cristaleleplantele, uleiurile, elementele de magie, tehnicile shamanice si ritualurile de protectie folosite de wiccani, druizi si de batranii din regiunea mutilor Carpati. Vei invata cum sa-ti creezi propriul ritual si cum sa realizezi un spatiu de protectie ce tine la distanta tot ce te poate afecta.

In cadrul workshop-ului exersam cateva metode puternice de curatare si protectie fata de energiile perturbatoare astfel incat forta ta personala sa fie cat mai mare.

Inlaturarea totala a elementelor perturbatoare nu este o decizie inteleapta pentru ca ajungi sa-ti blochezi dezvoltarea. In acest sens, te invat cum sa devi mai puternic fara ca suferinta sa-ti fie maestru, cum sa inlaturi stringurile ce te vampirizeaza de energie si nu numai, cum sa transformi fiecare pierdere in castig, cum sa te protejezi de influentele negative ale oamenilor, cum sa-ti recuperezi energia pierduta sau furata, cum sa-ti refaci structurile atunci cand este nevoie, cum sa-ti protejezi bunurile, cum sa tii la distanta energiile negative si cum sa chemi in ajutor fiinte de lumina atunci cand ai nevoie.

Fiecare participant la curs va primi din partea mea un dar care ii va fi de folos pentru protectia personala.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 450 lei

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Curs Reiki grad III

Gradul III Reiki reprezinta un pas important spre dezvoltarea abilitatii de a transmite energia Reiki mental, in timp scurt si fara efort.

Eficienta ta in ce priveste utilizarea energiei Reiki va creste considerabil in urma acestei initieri, avand in vedere faptul ca vei invata o serie de tehnici avansate de canalizare a energiei Reiki in timp si spatiu.

Alte beneficii in urma acordajului Reiki grad III:

 • dezvoltarea capacitatii de a transmite energie oriunde si oricând doresti,
 • efectuarea de tratamente la distanta,
 • dezvoltarea abilitatilor si sensibilitatii energetice.

In cardul cursului voi prezenta o serie de tehnici care au in vedere dezvoltarea abilitatilor tale in identificarea si eliminarea corzilor energetice (dintre tine si alte persoane), ce te pot seca de energie si vitalitate. Priceperea de a identifica legaturile si de a le inlatura te va ajuta sa fi mai liber si sa dispui dupa bunul plac de propria ta energie.

Inaite de initiere, va avea loc o meditatie care va avea drept scop curatarea energetica a canalui principal si eliminarea corzilor energetice in vederea pregatirii acordajului Reiki grad III.

Cateva din temele abordate:

 • cum sa transmiti energie Reiki persoanelor care nu sunt prezente langa tine,
 • tehnici si modalitati avansate de activare si utilizare a simbolurilor Reiki,
 • cum sa-ti sustii energetic diferite proiecte,
 • transmiterea energiei in trecut / viitor,
 • cum sa te sustii energetic pe tine insuti (sau pe alte persoane), in diferite momente din viata.

In cadrul cursului prezint aspecte practice ale lucrului cu simbolurile precum si posibile situatii in care pot fi folosite acestea.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 350 lei

 

 • Ritualuri si practici magice ale prosperitatii

Acesta este un seminar dedicat celor care doresc sa inteleaga si sa patrunda in tainele ritualurilor, obiceiurilor si practicilor magice ce tin de prosperitate. Cursul este o incursiune in metodele si tehnicile stravechi folosite de druizi, wiccani, shamani si orientali.

In trecut, abundenta avea mult mai multe semnificatii decat in prezent si de aceea, scolile initiatice isi orinetau atentia spre crearea de portaluri energetice care sa ofere posibilitatea evolutiei pe toate planurile a unei persoane sau chiar colectivitati.

In cadrul workshop-lui vom pasi pe urmele druizilor pentru a intelege modul in care acestia intra in armonie cu natura, cu scopul de a procura ingredientele de care au nevoie pentru a realiza ritualurile.

Ca o continuitate, vom explora practicile magice wiccane, pentru ca ulterior sa ne indreptam atentia spre shamanii care se ocupa de crearea oportunitatilor pentru prosperitatea comunitatii din care fac parte.

Pentru a adauga un plus de valoare, vom patrunde si in filosofia orientala pentru a intelege cum initiatii acestei zone atrag abundenta in viata lor.

Atelierul trebuie privit ca un drum initiatic. Gradul I iti ofera posibilitatea sa intelegi care sunt principiile ce stau la baza realizarii portalurilor energetice, ce elemente ancora poti sa folosesti pentru a stabiliza informatia si energia, implicatiile numerologiei in atragerea abundentei structurale, tehnici de purificare si transformare a obstacolelor ce te impiedica sa traiesti o viata prospera pe toate planurile.

La gradul II te invat cum sa realizezi ritualuri de prosperitate folosind vechile metode druide si wiccane ce, sub o alta forma, sunt intalnite si in regiunea muntilor Carpati.Pentru a ajunge la anumite rezultate, este nevoie sa stii cum sa creezi un spatiu sacru in care sa realizezi ritualurile, ce instrumente iti sunt de folos si ordinea utilizarii acestora. Odata ce ai inteles pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a controla fortele secrete ale naturii nu ramane decat sa te bucuri de efectele creatiei tale.In functie de deschiderea ta, poti sa te opresti la gradul I sau poti aprofunda practicile magice utilizand ritualuri. Indiferent de alegerea pe care o faci, vei constata ca metodele de la ambele grade iti deschid calea evolutiei tale. 

In decursul anului exista doua momente ideale pentru a face meditatii si ritualuri de prosperitate. Daca doresti sa aflii cand, cum si in ce fel se realizeaza acestea, te astept la curs.

Poate ca nu intotdeuna putem explica logic cum functioneaza magia, insa de fiecare data poti trai urmarile acesteia.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: grad I 200 lei, grad II 350lei (intre cele doua grade este un interval de o saptamana)

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, remedii florale Bach, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

 

 • Curs Reiki Usui grad II

Practica Reiki incepe cu vindecarea suferintelor proprii pentru a continua cu oferirea de ajutor celor din jurul nostru. Odata cu dezvoltarea spirituala, printr-o larga deschidere energetica, are loc trezirea unor sensibilitati latente si dezvoltarea unor abilitati in folosirea simbolurilor sacre.

Incepand cu gradul II vei descoperii metode prin care poti sa-ti dezvolti capacitatea de a receptiona energie universala si de a o radia prin palme, in folosul tau sau al celorlalti.

Dupa iniţiere primeşti primele simboluri Reiki cu ajutorul carora iti poti activa palmele pentru o mai mare eficienţa.

Acordajul gradului II iti poate aduce o intarire a sistemului energetic, o extindere a campului auric, o crestere a echilibrului interior, sporirea procesului de constientizare, cresterea potentialului intuitiv, imbunatatirea calitatii vietii (toate acestea fiind potentate de capacitetea ta de a intelege lectiile de viata si de dorinta de a te transforma).

Alte beneficii in urma acordajului Reiki grad II:

 • imbunatatirea capacitatii de a transmite energie,
 • efectuarea de tratamente celor din jurul tau,
 • dezvoltarea abilitatilor si sensibilitatii energetice.

Inaite de initiere voi face o curatare energetica a canalui principal in vederea pregatirii acordajului Reiki grad II.

Cateva din temele abordate:

 • tehnici si modalitati de activare si utilizare a simbolurilor Reiki,
 • cum sa transmiti energie universală în diverse scopuri,
 • invatarea unor exercitii energetice,
 • inlturarea efectelor unor eventuale agresiuni energetice,
 • metode de curatare a campurilor energetice,
 • utilizarea simbolurilor pentru: curatarea incaperilor si a diferitelor obiecte de energiile daunatoare, crearea campurilor de protectie etc.

In cadrul cursului vor fi prezentate aspecte practice ale lucrului cu simbolurile precum si posibile situatii in care pot fi folosite acestea.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 260 lei

 

 • Calatorii initiatice – Salturile Constiintei

Dinamica vietii cotidiene poate sa te indeparteze de tine insuti, oferindu-ti o aparenta care te adanceste intr-o lume a iluziilor. Ramanand prins in aceasta realitate subiectiva, virusata de aspecte marunte si trecatoare, ajungi sa pierzi contactul cu tine si cu universul care te inconjoara.

Consecintele acestui fapt se vad in starile de agitatie, nervi, indispozitie, ingrijorare, frica, in nemultumirile continue pe care le ai, in lupta pe care crezi ca trebuie sa o duci pentru a obtine ceea ce iti doresti, in starile de oboseala, in faptul ca uneori parca iti este greu sa vezi sensul evenimentelor din viata ta.

Pe masura ce iti dai voie sa devii mai constient de cine si, mai ales, ce esti, ajungi sa alegi cum sa-ti traiesti viata. Intrand in acord, si in ritm, cu natura ta launtrica, treci dincolo de fateta eronata a vietii traita prin roluri si identificari.

Prin meditatie si intuitie poti aduce lumina si claritate asupra adevaratei tale naturi interioare, te poti apropia de darurile pe care le ai. Cand incepi sa descoperi cine esti, incepi sa simti care este puterea ta.

“Salturile constiintei” este un workshop care te ajuta sa intri in contact cu esenta fiintei tale, sa te eliberezi de framantarile cotidiene, sa privesti dincolo de aparente pentru a intelege cum functioneaza realitatea si care este legatura intre ceea ce se afla in interiorul tau si ceea ce experimentezi in exteriorul tau.

Tehnicile de meditatie si autoexplorarea constienta sunt caile prin care vei invata cum sa devii constient de intreaga dimensiune a fiintei tale, cum sa gasesti raspunsuri la intrebarile care te framanta, ce atitudine sa adopti in fata provocarilor, cum sa ramai in armonie cu tine insuti si cu ceea ce te inconjoara.

Cel mai important aspect al atelierului este acela ca vei invata cum sa creezi portaluri prin care poti ajunge la nivelele profunde ale constiintei.

Daca doresti sa aduci un plus de valoare in viata ta, e timpul sa te intorci spre tine insuti si sa afli cine esti de fapt si care este sensul existentei tale. Acest drum de autoexplorare te va pune in fata multor provocari, dar, rodul muncii tale va fi pe masura.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, cristaloterapie, psiho-energo sugestie, shamanism, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 100 lei

 

 • Incursiune in lumea cristalelor grad III

La gradul III continui sa aprofundezi diverse tehnici de utilizare a cristalelor si sa experimentezi niveluri mai profunde in lucrul cu energiile subtile.

Folosind meditatia vei invata cum sa-ti concentrezi atentia pentru a trece din planul concret in Dimensiunile Superioare cu scopul de a te conecta la campul informational si energetic al Universului.

Anumite cristale gazduiesc forme de energie si informatie ce prezinta autonomie si chiar vointa proprie. Unele persoane denumesc aceste vibratii ca fiind Ghizi ai Cristalelor. La seminar vei primi mai multe detalii despre acest fenomen.

Aranjamentele de cristale joaca un rol deosebit in deschiderea si activarea centrilor energetici, in formarea unor campuri ce pot determina aparitia anumitor fenomene in planurile concrete ale realitatii.

Arta de a alege si de a aranja pietrele in modele geometrice pentru a crea campuri speciale de energie, este una dintre tehnicile cele mai avansate. In cadrul cursului inveti cum sa realizezi griduri de cristale pentru activarea sanatatii, atragerea prosperitatii, etc.

Prin asezarea pietrelor pe corp putem declansa vindecari, calatorii astrale, deschiderea centrilor energetici, etc. O atentie deosebita o vom acorda activarii celui de-al treilea ochi. O sa te asist in procesul de selectie a cristalelor potrivite si iti voi arata care sunt pasii necesari pentru a sustine acest demers de trezire.

Pe langa aceste lucruri, ce au o valoare imensa daca stii sa le folosesti, o sa ai parte si de alte informatii utile ce te ajuta sa devii treptat un maestru in lucrul cu cristalele.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna ReikiŽ, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  350 lei

 

 • Curs Reiki Usui grad I

Te invit sa patrunzi in universul practicilor energetice, aprofundand o straveche disciplina spirituala ce s-a impus prin simplitate si eficienta.

Vom parcurge impreuna un drum interesant, descoperind modalitati practice de lucru insotite de teorie, vom patrunde treptat in lumea simbolurilor ce desi vizibile, sunt accesibile doar initiatilor, constituind chei ce te pot ajuta sa evoluezi pe toate planurile vietii tale.

Reiki este o metoda simpla si puternica de vindecare naturala bazata pe canalizarea unei energii vindecatoare in beneficiul propriu si al celorlalti.

Practicand Reiki poti sa-ti dezvolti anumite capacitati, sa ai un bun control asupra mintii, sa te vindeci in plan fizic si emotional, sa progresezi in plan spiritual, sa te descoperi pe tine insuti.

Reiki-ul se adreseaza tuturor oamenilor care doresc sa evolueze. Poti sa practicati Reiki indiferent de credintele pe care le ai, acesta neapartinand nici unei religii sau curent filozofic.

Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, fiind foarte flexibil, adaptandu-se realitatilor vietii cotidiene. Reiki este potrivit oricarei probleme ce implica o rezolvare energetica si psiho-spirituala.

Tratament ReikiReiki te poate ajuta:

 • · sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si sa ai o capacitate de vindecare crescuta,
 • · sa diminuezi nivelul stresului prin cultivarea echilibrului interior,
 • · sa-ti dezvolti abilitatile de ati atinge obiectivele personale,
 • · sa intrii in armonie cu tine insuti si cu cei din jurul tau,
 • · sa ai o minte clara si o viziune ampla asupra vietii.

Reiki  Usui este cea mai importantă ramură a Reiki-ului tradiţional. In cadrul acestei metode se realizează o serie de acordaje in urma carora poti sa incepi sa folosesti energia si simbolurile Reiki in autotratament, tratarea altor persoane, pana la a deveni maestru Reiki.

In cadrul cursului Reiki grad I iti sunt oferite indrumari necesare pentru a putea practica Reiki precum si initierea corespunzatoare acestui grad.

Cateva din temele abordate:

 • invatarea notiunilor de istorie a sistemului Reiki,
 • notiuni de auto-vindecare,
 • invatarea pozitiilor mainilor pentru autotratment,
 • metode de dezvoltare a abilitatilor si sensibilitatii la energie.

Pentru a intelege cum functioneaza aceasta metoda si care sunt efectele ei, iti prezint notiuni de baza despre sistemul energetic uman precum si cateva metode de curatare a campurilor energetice.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  150 lei

 

 • Calatorii Initiatice – Drumul Invingatorului

Drumul Invingatorului este un workshop centrat pe dezvoltarea personala a celui care doreste sa-si gaseasca forta interioara pentru a putea duce pana la capat ceea ce isi propune.

Pentru a deveni mai bun in tot ceea ce faci, ai nevoie sa te eliberezi de ce nu este al tau, de toate luptele pierdute ale celor dinaintea ta.

Actiunea eficienta este cea izvorata din centrul fiintei tale. Atata timp cat nu esti in contact cu sufletul tau, eforturile tale vor fi zadarnice si tot ceea ce faci se va narui. E ca si cum pasesti pe un drum ce nu este al tau.

Plecand din punctul in care te-ai eliberat de acele continuturi blocante, ai mult mai multe sanse sa te descoperi pe tine asa cum esti si, mai ales, sa-ti trasezi un drum per­sonal, pe parcursul caruia iti poti pune in valoare calitatile pe care le ai.

Participarea la acest atelier unic iti ofera un plus de cunoastere, te ajuta sa te conectezi la propria realitate, sa identifici ce este bine pentru tine si iti reda forta necesara pentru a actiona cu hotararea unui invingator.

Tehnica folosita in cadrul workshop-lui este profund transformatoare si te ajuta sa te cureti de tot ce ai preluat de la cei din jurul tau. De aceea simt nevoia sa-ti transmit de la inceput ca metoda creata nu este una foarte blanda din punct de vedere energetic, dar este poate una dintre cele mai eficiente.

Locurile sunt limitate datorita metodelor de lucru din cadrul cursului.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, cristaloterapie, psiho-energo sugestie, shamanism, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 170lei

 

 • Karuna Reiki® Master II

Karuna Reiki® Master II iti deschide calea catre toata invatatura si simbolurile utilizate de aceasta practica.

Sunt convins ca pana acum ai remarcat beneficiile oferite de fiecare grad Karuna Reiki® parcurs.

Acum, esti pe cale sa primesti initierea in ultimul grad de maestrie, fapt ce iti da ocazia sa utilizezi intregul potential energetic si informational codat in simbolurile sistemului.

Pe parcursul cursului vom discuta despre practicile energetice avansate, despre cum sa actionezi in mod corect, pentru a evita aparitia unor dezechilibre datorate intelegerii gresite a felului in care universul reactioneaza in urma interventiilor tale.

Pentru ca puterea ta de a determina anumite evenimente devine din ce in ce mai mare, este bine sa cultivi si partea de responsabilitate. In acest sens, o sa-ti explic ironiile si aspectul jucaus al Constiintei Cosmice.

Fie ca pacea sa ne uneasca, lumina sa ne calauzeasca iar iubirea sa fie prezenta in inimile noastre.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  460  lei

 

 • Copacul Vietii   grad III

Sunt sigur ca ai realizat pana acum ca adevarata cunoastere si puterea de a transforma universul care te inconjara vine odata cu intelegerea si acceptarea propriei tale fiinte.

In esenta ta, nuantele binelui si ale raului dispar. Esti un intreg ce contine in sine suma tuturor posibilitatilor. Dar, asemeni oricarei fiinte umane, in fiecare existenta ai ales sa experimentezi anumite fatete ale tale.

In timp, ciclul renasterii si al mortii a determinat aparitia unor “granite” in interiorul tau. Copacul Vietii poarta in sine toate experintele pe cate tu le-ai trait vreodata si, in egala masura, iti ofera posibilitatea de a te conecta la prorpia ta esenta.

In a treia Calatorie Initiatica vom patrunde si mai adanc in spatiul sacru al Copacului Vietii pentru a descoperii acele parti din tine care si-au gasit loc de manifestare in negura timpului. Vei intra in hora strabunilor pentru a putea accesa puterea ta interioara, capacitatea de a te renaste si de a atinge cu ramurile tale roua universului.

Este un posibil capat de drum al initierilor in tainele Copacului Vietii dar, atunci cand vorbim de sfarsitul a ceva, vorbim automat si de posibilitatea unui nou inceput.

Aceasta practica spirituala este de fapt un drum ce te conduce spre portile Labirintului. Pentru a patrunde in misterele acestuia, fara sa te ratacesti, ai nevoie de o pregatire potrivita pentru a putea alege in mod constient propria cale.

Daca ai ajuns pana aici, cu siguranta ca universul a sesizat in tine potentialul trezirii.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, shamanism, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  460 lei

 

 • Karuna Reiki® Master I

Karuna Reiki® este un sistem ce te sustine foarte mult in procesul tau de dezvoltare. Ai parcurs un drum lung si, cu siguranta, ai observant cum odata cu transformarea ta interioara, universul din jurul tau se schimba.

Simbolurile din Karuna Reiki® Master I au o frecventa foarte inalta, fiind capabile sa-ti aduca un plus de forta atunci cand te activezi pentru a realiza anumite tratamente sau atunci cand te pregatesti pentru initieri.

Ansamblul informatiilor si energiilor care sunt utilizate au ca scop inlaturarea blocajelor interioare si ridicarea nivelului tau de constiinta. Acest lucru iti ofera sansa de a ajunge la esenta fiintei tale, de a accesa adevarata ta forta.

Fiecare initiere iti releva noi taine si te ajuta sa intelegi cine esti, care este locul tau in acest univers si cum poti sa utilizezi cunoasterea pe care o ai.

Te invit sa faci primul pas catre gradul de maestru Karuna Reiki®. Impreuna vom intra intr-o alta dimensiune a realitatii pe care numai cei initiati o pot accesa.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  460  lei

 

 • Kundalini grad II

In cadrul nivelului al doilea se deschid si mai mult canalele de energie pentru fluxul energiei Reiki.

Are loc trezirea energiei Kundalini si ridicarea focului acesteia pana la nivelul plexului solar, pregatindu-se in acelasi timp si accensiunea integrala a energiei Kundalini ce va urma in cadrul cursului pentru nivelul de maestru.

In cadrul cursului se invata:

 • o meditatie specifica, prin practicarea careia se creste forta energiei Kundalini de la baza coloanei vertebrale, astfel incat toate chakrele majore si minore vor fi mai luminoase si se vor purifica intr-o perioada foarte scurta de timp,
 • cum sa canalizezi energia Kundalini si Reiki in diverse scopuri,
 • cum sa-ti dezvolti propriile abilitati energetice,
 • ce inseamna energia Kundalini.

La acest nivel aveti posibilitatea de a lucra atat cu energia Reiki, cat si cu energia si focul Kundalini.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:   260 lei

 

 • Incursiune in lumea cristalelor  grad II

Te invit sa patrunzi si mai mult in lumea cristalelor pentru a invata cum sa te folosesti de puterea lor cu scopul de a aduce un plus de lumina acolo unde tu consideri ca ai nevoie.

Tehnicile avansate de canalizare a fluxurilor energetice, masuratorile cu pendulul, meditatia si calatoriile cu ajutorul cristalelor vor fi in prim plan.

Incepand de acum vei avea la indemana un instrument puternic cu ajutorul caruia poti gasi raspunsuri la aproape orice intrebare, poti sa afli ce anume este bine pentru tine, sa anticipi si sa eviti anumite evenimente neplacute etc. Practic, folosit cum trebuie, un pendul te poate ajuta sa faci schimbari majore in viata ta.

In cadrul workshop-ului inveti cum sa folosesti cristalele pentru:radiestezie

 • incarcarea cu energie,
 • echilibrarea chakrelor si a campurilor energetice folosind diverse combinatii de cristale,
 • eliberarea de dezechilibrele emotionale si neutralizarea sentimentelor negative,
 • transmiterea de energie la distanta,
 • protectia casei.

In cadrul cursului o atentie deosebita este acordata dezvoltarii capacitatii mentale de activare, amplificare si transmitere energetica cu ajutorul cristalelor.

Tehnici cuprinse la acest nivel:

 • cum sa folosesti pendulul de cristal pentru a realiza diverse masuratori,
 • folosirea cristalelor pentru vindecarea la toate nivelele: fizic, emotional, mental si spiritual,
 • programarea cristalului pentru protectia personala,
 • meditatia cu ajutorul cristalelor.

Daca temele abordate prezinta interes pentru tine, vino la acest workshop.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  260 lei

 

 • Calatorii Initiatice  - Copacul Vietii   grad II

Cu totii purtam in noi dorinta de a ne dezvolta si transforma. Cu toate acestea, doar cativa au curajul de a incepe calatoria spre centrul fiintei lor.

Tu ai pornit deja pe aceasta cale fiindca ai realizat ca numai cunoscandu-te ajungi sa ai puterea de a transforma intreg universul ce te inconjoara. Ai ales sa experimentezi initierea in tainele Copacului Vietii si acum este timpul sa mergem mai departe.

Am pregatit pentru tine o noua etapa initiatica ce te ajuta sa continui drumul in spatiul vast al Copacului Vietii. De data aceasta, vei calatorii prin tunelele timpului pentru a intra in contact cu lumea adancurilor unde poti gasi comori ascunse dar si partile tale de umbra ce pot cunoaste forme de manifestare nebanuite.

Te voi insoti intr-o calatorie dincolo de experienta ta din aceasta lume, in continutul simbolic al amintirilor vechi ce isi au salasul in labirintul creat de radacinile tale. Ca sursa de viata dar si de moarte, intelegerea istoriei radacinilor tale te va ajuta sa afli cine esti.

Dezvalurirea experientelor trecute constituie o sursa enorma de intelepciune pentru ca te ajuta sa eviti repetarea istoriilor tale de viata si iti ofera posibilitatea sa iei decizii ce ies din sfera influentei propriilor vulnerabilitati.

Iti voi arata cum sa calatoresti in siguranta prin taramul umbrelor tale, cum sa te pozitionezi in fata continuturilor ce iti vor fi relevate, modul in care poti integra ceea ce afli despre tine, cum sa cauti anumite raspunsuri la framantarile tale prezente si multe alte aspecte ce tin de misterele Copacului Vietii.

Complexitatea practicii poate fi inteleasa cu adevarat doar daca ajungi sa o experimentezi. In acest sens, te invit sa pornim impreuna in aceasta calatorie care iti va schimba viata.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, shamanism, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 350 lei

 

 • Incursiune in lumea cristalelor I

Puterea vindecatoare a cristalelor a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru a aduce echilibru, sanatate, noroc, prosperitate intr-un cuvant, pentru a atrage tot ceea ce iti doresti sa ai.

Poate iti plac cristalele pentru ca sunt frumos colorate, sau pentru ca ele iti ofera magia luminii solide, sau pentru ca le poti folosii ca talismane si amulete ce te protejeaza si te ajuta sa ai ominte clara si un trup sanatos, sau pentru ca iti pot oferii posibilitatea sa calatoresti in taramuri nebanuite.

Indiferent ce te atrage la un cristal, primul pas consta in a gasi o cale pentru a intra in legatura cu energia lui specificaSe stie din lucrul cu cristalele ca acestea au puteri remarcabile in vindecarea trupului, mintii si spiritului.

ametist citrin cuart de stancaIn cadrul workshop-ului voi prezenta diferite metode prin care poti sa folosesti puterea cristalelor pentru:

 • imbunatatirea starii de sanatate,
 • eliminarea stresului,
 • inlaturarea anumitor probleme mentale si emotionale,
 • echilibrarea chakrelor si purificarea aurei,
 • recircularea energiei subtile a corpului,
 • evolutie spirituala.

Bine pozitionate, cristalele iti pot schimba viata. Purtand un cristal sau avand unul in apropiere, poti sa-ti activezi energia, sa-ti purifici spatiul in care locuiesti, sa atragi in viata ta dragosteabogatia, sa-ti dezvolti intuitia, abilitatile mentale etc.

Cateva din temele abordate:

 • prezentare generala a cristalelor,
 • cum sa alegi un cristal si cum sa-l purifici,
 • incarcarea cristalului si programarea lui,
 • curatarea spatiului in care locuiesti si atragerea de energii pozitive,
 • o scurta calatorie.

Daca vrei sa patrunzi in universul cristalelor pentru a intelege cum sa te folosesti de puterea lor in scopul evolutiei tale pe toate planurile, vino la acest prim workshop care iti poate deschide interesul pentru un altul, in care meditatia, calatoriile si tehnicile avansate de canalizare a fluxurilor energetice vor fi in prim plan.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  160 lei *fiecare participant va primi un cristal.

 

 • Karuna Reiki® grad II

Karuna Reiki grad II favorizeaza conectarea cu Sinele Superior, dezvoltarea intuitiei, capacitate de autocontrol, acces la noi simboluri si imbunatatirea tehnicilor de lucru.

Pentru a merge mai departe pe calea evolutiei tale spirituale, ai nevoie de chei ce te pot ajuta sa dizolvi acele aspecte ce te impiedica sa-ti accesezi propria ta forta.

Lucrand cu tehnicile gradului doi Karuna Reiki® poti sa realizezi vindecari profunde prin deschiderea mintii catre alte nivele de constiinta. Acest lucru determina inlaturarea tiparelor mentale pe care le-ai preluat de la cei din jur si pe cele ce singur/a ti le-ai creat.

Eliberat fiind de de balastul ce iti ingradea accesul la resursele tale, poti sa creezi mult mai usor contextele necesare materializarii dorintelor tale. Intentia ta combinata cu simbolurile potrivite, iti ofera un plus de forta in tot ceea ce faci.

Acest grad este centrat pe dezvoltarea abilitatilor tale, imbunatatirea comunicarii, cresterea creativitatii, controlul emotiilor, extinderea campului de constiinta, crearea de oportunitati pentru obtinerea celor mai bune rezultate, depasirea momentelor de cumpana, cresterea capacitatii de concentrare si dezvoltarea intuitiei.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 350 lei

 

 • Calatorii Initiatice  -  Copacul Vietii   grad I

In marele proces de transformare interioara apare un moment prielnic pentru a intra in contact cu Copacul Vietii tale. Te invit sa participi la o calatorie unica, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al Copacului Vietii.

Copacul este un simbol universal gasit in multe traditii spirituale si mitologice din intreaga lume. In diferite culturi, este cunoscut sub numele de Arborele Cosmic, Arborele Mandala, Pomul Vietii, Arborele Intelepciunii sau Arborele Sfant.

De-a lungul timpului s-a incercat descifrarea misterului acestui simbol. Alchimistii considera Copacul Vietii ca fiind scopul calatoriei initiatice la capatul careia se gaseste insasi „piatra filozofala”, „elixirul vietii”. Sub Arborele Intelepciunii, Buddha a transformat toate ispitele negative si energiile obtinand iluminarea.

Cabala studiaza indeaproape tainele Pomului Vietii si Cunoasterii  pentru a gasi formula complexa de existenta, modul in care viata se manifesta prin fluxul creatiei de la Divin pe Pamant si inapoi la Divinitate.

In traditia chineza, la baza Arborelui Vietii sta un dragon, iar in partea de sus se afla pasarea Pheonix. Pomul Vietii are drept seva roua cereasca, iar cel care reuseste sa treaca de paznici si mananca fructul copacului, devine nemuritor, putand sa calatoresca fara a fi in pericol, in toate dimensiunile spitiruale si fizice.

Copacul Vietii inlesneste comunicarea intre cele trei niveluri ale cosmosului: cel subteran, prin radacini; suprafata pamantului, prin trunchi; cerul prin crengi. In timpul initierii shamanii invata sa calatoreasca in toate cele trei taramuri, utilizant o scara ce simbolizeaza posibilitatea de a accesa cele trei zone ale Arborelui Cosmic.

Anumite scoli initiatice (intalnite in Creta) considera Copacul vietii ca fiind conectat la Misterele Labirintului. Cine reuseste sa treaca prin intunericimile si prin partile lui insorite, ajunge in sufletul sau, in templul cunoasterii si intelepciunii.

Copacul trebuie inteles ca fiind un simbol puternic de crestere, de dezvoltare a psihicului si spiritului.  Copacul Vietii descrie calatoria noastra inapoi la divinitate, unirea cerului si a pamantului, a spiritului cu materia. Copacul vietii este incarcat cu forte vitale sacre, el sta atat in slujba vietii si a mortii, trecad printr-un proces de regenerare continuu.

Arborele reprezinta si drumul ascensional pe care il strabat cei care trec din lumea vizibilului in lumea invizibilului si, din acest motiv, copacul este evocat in mod simbolic prin scara lui Iacobstalpul samanic din iurta siberiana, stalpul centru din sanctuarele voodoo – drum al duhurilor, cel al colibei indienilor, in jurul caruia are loc Dansul Soarelui.

Patrunzand in misterele copacului vietii ai puterea sa creezi folosind toate elementele naturii deoarece acesta le contine pe toate: apa circula cu seva lui, pamantul se incorporeaza printre radacini, frunzele se joaca in bataia vantului, iar din frecarea lemnului tasneste focul.

Aceasta Calatorie Initiatica in misterele Copacului Vietii este prima dintr-o serie de trei workshop-uri pe parcursul carora ai ocazia sa inveti cum sa te conectezi la propriul copac.

Prima Calatorie Inititica te conduce catre acele locuri in care poti sa-ti eliberezi trupul si mintea de tot ce constituie bagaj inutil. Apoi, cararea te va purta spre spatiul infinit al universului pentru a constientiza si observa manifestarile de lumina a celor asemeni tie. Ultima oprire este langa Copacul Vietii tale.

A doua Calatorie Initiatica reia pasii primei aventuri si o continua in spatiul vast al copacului. Vei calatorii prin tunelele timpului pentru a intra in contact cu lumea adancurilor unde poti gasi comori ascunse dar si partile tale de umbra ce pot cunoaste forme de manifestare nebanuite.

In a treia Calatorie Initiatica vom patrunde si mai adanc in spatiul sacru al Copacului Vietii pentru a descoperii acele parti din tine care si-au gasit loc de manifestare in negura timpului. Vei intra in hora strabunilor pentru a putea accesa puterea ta interioara, capacitatea de a te renaste si de a atinge cu ramurile tale roua universului.

Roadele pe care le vei culege in urma efortului tau au o valoare imensa si te pot ajuta sa intelegi insasi esenta vietii tale, sa dobandesti intelepciune, protectie, putere, recompense, frumusete, abundenta, regenerare si alte aspecte ce te las sa le descoperi singur/a.

Daca te tenteaza sa pornesti in aceasta calatorie initiatica, te invit sa-ti rezervi un loc printre randurile exploratorilor.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, shamanism, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 260 lei

 

 • Kundalini Reiki  grad I

Kundalini Reiki este un sistem de vindecare si de autodezvoltare ce se face remarcat prin simplitate si eficienta.

Orice eveniment important din viata spirituala este in legatura cu trezirea energiei Kundalini care se odihneste inerta in fiinta noastra. Daca sunt trezite si controlate, aceste energii devin eficiente, active si ne dau o veritabila forta spirituala.

Scopul oricarei forme de practica spirituala este de fapt o trezire a lui Kundalini. Acest lucru determina o transformare profunda in viata, o accelerare a ritmului evolutiei psihice, mentale si spirituale, trezirea inteligentei creatoare, incarcarea organismului cu prana de inalta vibratie, trezirea capacitatilor extrasenzoriale si intrarea in comuniune cu fortele Universului.

Initierea in acest sistem consta într-o serie de acordaje ce au menirea de a deschide si intari canalele energetice ale corpului facand posibila utilizarea energiei Kundalini atat pentru autotratament cat  si  pentru tratarea altor persoane.

Ce este Kundalini?

Reprezinta un canal de energie care porneste de la chakra radacina (care actionează ca o poarta de intrare pentru Kundalini) si ajunge pana la chakra coroanei in crestetul capului.Trezirea energiei Kundalini permite o purificare completa a chakrelor si canalelor energetice majore, permitandu-ti astfel sa intrii intr-o legatura mai puternica cu energiile pamantului si cele ale universului.

Poti folosi energia Kundalini Reiki pentru:

 • autovindecare si vindecarea altor pesoane,Initiere Kundalini Reiki
 • curatarea spatiilor,
 • vindecarea legaturilor existente intre tine si persoanele din jurul tau,
 • meditatie,
 • cresterea nivelului energetic,
 • vindecarea ADN-ului,
 • vindecarea experientelor traumatizante,
 • echilibrarea energiilor corpului, etc..

Practic, prin activarea energiei Kundalini are loc extinderea starii de Constiinta Universala ceea ce favorizeaza evolutia ta pe toate planurile si utilizarea constienta a resurselor energetice pe care tu le poti accesa.

Sistemul Kundalini Reiki consta in nouă acordaje individuale. Primele trei acordaje (KR 1, KR 2, KR 3) reprezinta baza sistemului Kundalini Reiki, iar urmatoarele sase acordaje grupate pe trei nivele (KR4-KR5, KR6-KR7 si KR8-KR9) sunt de intarire si de crestere a energiei Kundalini.

Acordajele Kundalini Reiki nu interfereaza cu acordajele  altor  sisteme  de vindecare si nu reduce capacitatile de vindecare dobandite in  alte  sisteme de vindecare.

Kundalini Reiki  grad I

Acordajul de la primul nivel curata canalul energetic principal Sushumna prin purificarea tuturor chakrelor, pregatindu-le pentru trezirea energiei Kundalini. Se actioneaza in principal asupra chakrelor coroanei, a inimii si a palmelor, pentru ca energia sa poata circula liber.

In cadrul cursului prezint notiuni de baza despre sistemul energetic uman si te invat cum sa realizezi o sedinta de autotratament sau tratament pentru o alta persoana. De asemenea, ai ocazia sa aprofundezi o serie de repere teoretice si practice ce iti pot fi utile in lucrul cu tine insuti sau cu cei din jurul tau.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  150 lei

 

 • Calatorii Initiatice – Lumina din intuneric

Pe masura ce avansam in procesul de transformare interioara, obstacolele care trebuie depasite sunt din ce in ce mai rafinate. Worksop-ul de fata este destinat exploratorilor, celor care doresc sa ajunga in punctul din care pot sa aleaga in mod constient traseul evolutiei lor.

Corpul tau este energie condensata, iar toate celelalte corpuri ale tale, cel emotional, energetic, mental sunt alcatuite din energii mai rafinate. Ceea ce tu creezi in interiorul tau determina miscari ale energiei in aceasta dimensiune pe care ai ales-o ca spatiu de experienta. Acest lucru implica faptul ca Tu esti Sursa realitatii care te inconjoara.

Uneori, fiind constient de implicatiile gandurilor, hotarasti sa ai o “atitudine pozitiva”, adica sa cenzurezi in procesele tale de gandire ceea ce consideri nepotrivit. Dar, in felul acesta, cenzurezi si partea ta de umbra si foarte curand se va naste un conflict interior care conduce la dezechilibru.

Doar descoperirea si acceptarea interioara a ceea ce esti te poate conduce la acel spatiu de claritate si de liniste din care pot fi facute alegeri constiente.

Daca ti-as spune ca poti alege spatiile de energie si experientele ce sunt benefice sanatatii tale emotionale, fizice si chiar nivelul de succes cu care sa te identifici, ai face ceva in privinta aceasta?

Conexiunea ta profunda cu spatiul interior al fiintei tale, acceptarea si crearea de noi stari interioare pot determina actiuni simple, clare, eficiente si directe ce tind sa creeze o realitate densa, materiala, foarte repede.

Cum faci acest lucru? Ei bine, asta tine de magia acestei Calatorii pe care ti-o propun si este subiectul unei experiente directe.

Aceasta Calatorie initiatica porneste de la dimensiunea cea mai palpabila, corpul tau, pentru ca ulterior sa te indrepti spre nivelele mai subtile, unde vei intra in contact cu partile tale de umbra.

Strabatand labirintul fiintei tale vei ajunge sa creezi o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura energetica.

Toate tehnicile folosite sunt, de fapt, initieri in anumite practici ce au efecte remarcabile asupra corpului, mintii, emotiilor – in sensul eliberarii acestora de tot ceea ce ingradeste manifestarea ta in lume si, mai ales,iti da forta de a crea si de a te (re)crea.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, maestru Shamballa MDH, maestru Reiki Usui si Tibetan, maestru Kundalini Reiki, maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, maestru Karuna Keiki®, maestru Atlantis Reiki, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 260 lei

 

 • Fiinte de lumina Arhanghelul Metatron
Sistemul nostru solar are o caracteristica aparte, anume faptul ca din el se emit in celelalte universuri radiatii de “Lumina de Viata”.

Sursele ce genereaza o astfel de energie a vietii sunt mai multe. Printre acestea se afla fiintele angelice ce, prin vibratia pe care o emana, creaza si transforma tot ceea ce le inconjoara.

Fiecare fiinta de lumina are o vibratie specifica ce determina aparitia unor modificari subtile in structurile tale energetice, emotionale si fizice.

In acest seminar ai ocazia sa inveti cum sa te racordezi la vibratia singurei fiinte de lumina care, conform scrierilor vechi, a cunoscut conditia umana.

Initiat in tainele alchimiei universului, Enoh a dobandit la moartea sa un statut inalt in ierarhia cereasca, primind numele de Arhanghelul Metatron.

Astfel, Metatron a devenit o punte intre planurile subtile ale universului si planul terestru. El este martorul faptelor noastre si consemneaza tot ceea ce facem in Cartea Vietii (Cronica Akasha).

Arhanghelul Metatron, prin vibratia pe care o are, te ajuta sa descoperi valoarea faptelor talesa intelegi sensul profund al evenimentelor prin care treci pentru a invata din fiecare experienta a vietii.

Metatron te indeamna sa pastrezi echilibrul si te ghideaza spre descoperierea propriei tale intelepciuni, dantu-ti siguranta, claritate in minte pentru a lua deciziile cele mai bune, putand astfel sa aduci echilibrul in oricare dintre planurile existentei (material, afectiv, spiritual etc.).

Asa ca, daca doresti sa-ti gasesti drumul potrivit pentru tine, Arhanghelul Metatron te poate inspira si ghida in relevarea sensului existentei tale.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitaile de lumina care te inconjoara, modul in care poti sa creezi in interiorul tau starea necesara pentru a intra in rezonanta cu energia Arhanghelului Metatron.

Coordonator: Paul Apostica, psihoterapeut, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, Specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, shamanism, psiho-energo sugestie, psiholog.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Curs  Maestru Reiki

Maestrul Reiki este ultimul grad de evolutie prin acest sistem. Este momentul din care incepi sa initiezi si sa ai grija de alti oameni pe drumul lor in utilizarea energiei Reiki.

Exista simboluri noi care apar la acest nivel ce iti intregesc puterea energetica si spirituala pe care o ai ca maestru.

Acordeajele ce se fac la gradul de maestru urmaresc sa-ti amplifice toate capacitatile de accesare a sursei de energie universala si de folosire a tuturor simbolurilor Reiki.Reiki Usui si Tibetan

In cadrul cursului vei invata:

 • cum sa-ti dezvolti capacitatea intuitiva,
 • exercitii de impamantare si energizare,
 • sa utilizezi cristalele in vindecare,
 • cum sa creezi o retea de cristale,
 • sa indepartezi energia stagnanta,
 • sa efectuezi chirurgia psihica.

Maestrul Reiki este detinatorul puterii de  a deschide oamenilor accesul la sursa de energie universala, spre cunoasterea si folosirea simbolurilor fiind investit cu capacitatea de a transmite aceste calitati si altora, pana la a deveni si ei maestri.

Este nevoie de timp si practica pentru a ajunge un adevarat maestru Reiki.

In cadrul cursului de maestru vei primi cunostintele necesare pentru simbolurile maestrilor si acordajele pentru folosirea lor.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 460 lei

 

 • Shamballa MDH grad Maestru

Primirea maiestriei in Shamballa MDH reprezinta un moment important in evolutia ta deoarece iti deschide noi cai de actiune si de transformare a ceea ce te inconjoara cat si a interiorului tau.

Simbolurile gradului de maestru iti dau posibilitatea sa lucrezi cu vibratii superioare care te ajuta la cresterea nivelului tau de constiintala indepartarea stringurilor, la crearea de campuri energetice ce pot fi folosite pentru protectie, vindecare, curatare energetica, tinerea la distanta a entitatilor.

Dintre aceste simboluri amintesc: Atlant Master, Raku, Oul Vietii, Floarea Vietii, Cubul lui Metatron.

Gradul de maestru cuprinde trei meditatii specifice prin intermediul carora poti intra in contact cu fiinte stelare si maestrii ascendenti. Aceste meditatii sunt:

 • Meditaţia conectarii cu Razele Divine,
 • Meditatia Ascensiunii,
 • Meditatia Cheilor lui Enoch.

Ca Maestru Shamballa MDH ai posibilitatea sa deschizi drumul oamenilor care doresc sa intre in contact cu acest sistem, dand mai departe informatiile pe care tu deja le-ai dobandit.

In cadrul cursului de maestru primesti cunostintele necesare utilizarii simbolurilor, modul de realizare a acordajelor si informatii despre cum sa ghidezi meditatiile sistemului Shamballa MDH.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  460 lei

 

 • Karuna Reiki® grad I

Karuna Reiki® se bazeaza pe Reiki-ul traditional, dar nu este de fapt Reiki. Energia Karuna Reiki este diferita de cea din Reiki Usui, fiind considerata mult mai puternica. Este o metoda dezvoltata ca o extensie a Reiki-ului traditional, initial destinata perfectionarii maestrilor Reiki, ulterior dezvoltandu-se ca o tehnica distincta.

Karuna Reiki® ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce ofera un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii. Simbolurile folosite in Karuna au vibratii foarte inalte, permitand intrarea in legatura cu energia unor fiinte iluminate, ghizi, precum si conectarea directă la Eul Superior.

Sistemul Karuna Reiki® este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua de maestru. Fiecare grad parcurs iti deschide noi posibilitati de evolutie si de manifestare in planurile subtile si cele concrete ale universului.

Simbolurile si energiile care se activeaza atunci cand practici Karuna Reiki®  te ajuta la:

 • spargerea patternurilor negative,
 • vindecarea trupului fizic si campurilor energetice,
 • integrarea si vindecarea experientelor traite acum sau alta data,
 • identificarea atacurilor psihice si la cresterea fortei personale,
 • curatarea spatiilor de energia negativa,
 • dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de relationare,
 • inlaturarea adicitiilor si a aspectelor autodistructive,
 • vindecarea traumelor,
 • claritatea mintii.

Gragul I Karuna Reiki® te pune in legatura cu noi energii si cu entitati de lumina inalte cum ar fi: Arhanghelul MihailArhanghelul GabrielArhanghelul Rafael, energia iubirii neconditionate a Maicii Domnului.

Simbolurile intalnite la primul nivel actioneaza asupra vietii anterioare, imbunatatind si usurand karma, distruge modelele negative pe care le utilizezi in mod inconstient, iti curata si deschide canalele pentru a ajunge la un nivel mai inalt de constiinta, echilibrareaza chakrele superioare cu energiile terestre, restabileste echilibrul interior.

Fiind un sistem avansat de practica energetica, poti sa primesti initiere in acest sistem doar daca esti maestru Reiki Usui.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 260 lei

 

 • Fiinte de lumina Arhanghelul Mihail
Mult timp s-a dorit sa se creada ca a intra in legatura cu fiinte ce se manifesta in planurile subtile ale existentei este ceva greu de realizat si ca doar anumite persoane pot sa faca acest lucru. Dar, sa ne aducem aminte ca suntem cu totii fiinte de lumina si acest fapt ne pune in legatura directa cu tot ce poarta in sine scanteia creatiei.

Pentru ca esti intr-o stransa legatura (ca o panza de paianjan) cu toti cei asemeni tie, este de ajuns sa-ti exprimi intentia de a aduce mai aproape de tine pe cei care te pot ajuta si ei vor veni daca gasesc loc in inima ta.

Acest workshop se concentreaza pe intarirea conexiunilor pe care le ai cu fiintele de luminain vederea invatarii modului in care poti sa accesezi si sa utilizezi ceea ce au ele de oferit. Dintre aceste entitati de lumina, am ales sa aduc mai aproape de tine energia celui care este numit Arhanghelul Mihail.

Arhanghelul Mihail este considerat a fi cel mai important dintre toti arhanghelii. In nenumarate legende, mai ales din traditia crestina, iudaica, islamica si celtica, se aminteste despre renumita putere si intelepciune a Arhanghelului Mihail. Acesta deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii, iar numele lui insemana „cel care se aseamana cu Dumnezeu”.

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia, el este cel care te pazeste de energiile joase, de intuneric si de manifestarile fortelor raului, corectand elementele de dizarmonie ce se manifesta in univers cu spopul de a crea premisele unei dezvoltari armonioase. Vibratia sa te poate ajuta transformi energiile negative in energii pure, divine, aducatoare de viata.

Mihail este inger al dreptatii, al cunoasterii si al implinirii misiunilor pe care le ai in viata, el te calauzeste daca te-ai pierdut sau impotmolit pe drumul tau, insuflandu-ti curaj pentru a te elibera de orice teama si vulnerabilitate, el este aducatorul de pace si biruitorul intunericului.

Daca doresti sa intri in legatura cu energia Arhanghelul Mihail trebuie sa ai anumite informatii si o anumita stare interioara deoarece prin natura sa, Mihail este un luptator aflat in slujba binelui si a luminii, iar trasaturile sale isi au izvorul in capacitatea si natura sa razboinica.

In interventiile asupra oamenilor, el este exigent, cateodata chiar foarte sever datorita faptului ca el este cel care aplica pedeapsa celor care gresesc, cu scopul de a corecta ceea ce produce dizarmonie.Important este modul in care il invoci si felul in care il primesti in sufletul tau.

Mihail este un luptator dar menirea lui este aceea de a proteja si de a transforma energiile joase in vibratii inalte. Pentru a putea sa accesezi dimensiunile subtile ale universului, Arhanghelul Mihail iti poate fi de real folos ajutandu-te sa:

 • ai parte de protectie si ghidare in calatoria ta prin lumea fizica cat si astrala,
 • eliberezi sufletul de tot ceea ce-l ingradeste in manifestarile sale,
 • transformi energiile joase pentru a avea mai multa vitalitate,
 • cureti si eliberezi spatiile de energiile nocive,
 • descoperi care este misiunea ta personala.

Pe parcursul workshop-lui vei afla cum te poti pregati pentru a intra in legatura cu energiile Arhanghelul Mihail, cum poti sa lucrezi cu energia acestuia, cum sa folosesti darurile salepentru a avea parte de protectie, vindecare, calauzire si cum sa folosesti raza sa de lumina pentru a curata si vindeca spatiul, inima si gandurile tale cu scopul de a te apropia si mai mult de ceea ce esti si de ceea ce poti realiza in viata ta.

Coordonator: Paul Apostica, psihoterapeut, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, Specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, shamanism, psiho-energo sugestie, psiholog.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Vindecare emotionala
Acest workshop se adreseaza celor care doresc sa treaca printr-un proces de vindecare si indepartare a experientelor bloca(n)te din viata lor.

Pentru a inainta pe calea ta, ai nevoie sa purifici si sa transformi acele parti din tine care se afla in suferinta. Odata eliberate si reciclate, energiile de care dispui te vor ajuta sa faci pasi importanti spre realizarea acelor planuri pe care tu insuti le-ai stabilit candva.
Uneori, este nevoie de vointa si curaj pentru a te confrunta cu partile tale de umbra. Insa, cred ca esti constient/a ca numai asa poti sa renasti. Oriunde te afli pe drumul tau, ai ocazia sa lucrezi cu acele continuturi bloca(n)te ale prezentului.

Tehnicile si metodele de lucru te vor purta prin practicile stravechi de vindecare ale trupului si sufletului. Ritualurile folosite pe parcursul workshop-ului sunt puternice si de aceea este indicat sa ai un minimum de informatii despre meditatie.

In calatoria prin labirintul fiintei tale vei fi asistat si ghidat pentru a gasi drumul spre „casa” sufletului tau. Pentru a realiza acest lucru pe parcursul intalnirii o sa:
 • patrunzi in spatiul sacru al inimii,
 • accesezi acele zone ale creierului tau (si nu numai) unde se afla stocate anumite informatii,
 • inveti cum sa-ti folosesti respiratia pentru a facilita aparitia anumitor stari de constiinta,
 • utilizam anumite instrumente care te pot ajuta in calatoria ta.

Indiferent de pasii pe care ii vei face, important este ca ai pornit la drum, ca alegi sa continui ceea ce ai inceput candva.

Coordonator: Paul Apostica, psihoterapeut, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, Specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, shamanism, psiho-energo sugestie, psiholog.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  270 lei

 

 • Shamballa MDH gradul I

Privit prin prisma scolilor mistice si esoterice cu mult anterioare scolii Reiki fondate de maestrul Mikao Usui, sistemul Shamballa MDH aduce in lumea Reiki o serie de cunostinte esoterice preluate din Cabala şi Alchimie, oferind nu numai tehnici de vindecare si de evolutie spirituala, ci si o ontologie a universului in care traim.

Shamballa este cunoscuta in traditia esoterica a popoarelor din nordul Indiei si Tibet ca fiind taramul celor iluminati. Acolo isi au salasul o serie de Maestri Spirituali care ajuta omenirea in dezvoltarea si evolutia ei spirituala, acestia fiind cunoscuti, de regula, sub denumirea de Maestri Ascendenti.

Vindecarea Multidimensionala Shamballa este un sistem integral de evolutie, atat pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cat si prin faptul ca suma energiilor lucreaza pe mai multe niveluri.

Actiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emotional şi spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic.

Adevaratul scop al Shamballa MDH este experienta spirituala individuala, corelata cu o mai profunda intelegere şi cu o constientizare ridicata. Multe dintre simbolurile si meditatiile folosite sunt destinate constientizarii si trezirii individuale.

Shamballa Reiki pe langa faptul ca reprezinta un sistem de vindecare, este  si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Pe masura ce tu evoluezi, faci ca lucrurile sa devina mai usor de facut atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.

Sistemul Shamballa MDH lucreaza cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regasesc:

Initiere Shamballa

 • Forţa Universala a vietii (recunoscuta sub numele de Reiki);
 • Energia Mahatma, a spiritului liber;
 • Energia Maestrilor Ascendenti;
 • Energia Conştiintei Hristice;
 • Energia Arhanghelului Mihail;
 • Energia argintiu-violeta a lui Saint Germain;
 • Energia data de Merkaba;
 • Energia data de tehnicile sacre Merkaba;
 • Energia data de cele 352 de simboluri folosite in acest sistem.

Initierea in Shamballa MDH se face in trepte in felul urmator: gradele I & II, gradul III si gradul IV – Maestru. Conditia de participare la cursul de Shamballa MDH este aceea de a avea gradul III Reiki Usui.

Gradul I  Shamballa MDH

In seminarul Shamballa vei experimenta meditatii care te ajuta sa:

 • inlaturi toate ramasitele emotionale vechi pe care le-ai dus cu tine timp de vieti,
 • folosesti energia pamantului pentru echilibrare si impamantare,
 • intri in legatura cu energia Mahatma si Shamballa,
 • folosesti flacara argintiu-violeta,
 • echilibrezi chakrele si creierul.

Toate aceste meditatii iti ofera libertatea de a afla treptat cine esti si de a iti accesa propria putere, de a devenii propriul tau Maestru.

Acordajele primite iti ofera o crestere a propriilor energii vitale si te conecteaza cu energiile Shamballapentru a le putea accesa ori de cate ori vei dori.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  260 lei

 

 • Shamballa MDH grad II

Simbolurile si meditatiile intalnite la gradul II Shamballa iti deschid noi cai de actiune in planurile subtile ale universului.

Pentru a putea a vea acces la cat mai multe simboluri Shamballa este nevoie sa treci printr-un proces de curatare si inaltare a propriei tale vibratii. In acest sens, la gradul II, vei primi  simboluri pe care poti sa le utilizezi pentru terapia AND-ului si tratarea infectiilor, pentru accesarea vibratiilor inalte ale Arhanghelului Gabriel.

Meditatiile specifice acestui grad te pun in legatura cu:

 • Energia Constiintei Hristice,
 • Energia Iubirii Neconditionate,
 • Coloana de Lumina a Arhanghelului Mihail,
 • Ghidul Shamballa.

Pe parcursul seminarului vei primi o serie de informatii utile despre modul in care poti sa lucrezi energetic, tinand cont de dinamica interconditionarilor care exista in univers.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, shamanism, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  260 lei

 

 • Kundalini Reiki grad III

Gradul trei corespunde nivelului de Maestru Kundalini Reiki.

Acest nivel dezvolta prin acordajul efectuat forta initierilor anterioare si va deschide toate chakrele astfel incat focul Kundalini sa fie capabil sa atinga chakra coroana. Dupa aceasta initiere energia Kundalini va curge natural de-a lungul coloanei vertebrale.

La acest nivel inveti cum sa transmiti acordajele pentru cele 3 nivele de Kundalini Reiki si cum sa utilizezi o serie de acordaje speciale:

 • Diamantul Reiki,Kundalini Reiki
 • Reiki pentru echilibru,
 • Cristalul Reiki,
 • Reiki pentru ADN,
 • Reiki pentru trauma din momentul nasterii,
 • Reiki pentru vindecarea locului in care traim,
 • Reiki pentru vietile anterioare,
 • Acordarea cristalelor.

In cadrul cursului vei exersa:

 • acordajele suplimentare specifice gradului de maestru,
 • abilitatea de a canaliza energia Kundalini si Reiki,
 • metode de dezvoltare a propriilor abilitati energetice,
 • cum sa te pregatesti pentru a face autotratament si tratament altor persoane.

Pe langa aceste aspecte prezint si notiuni teoretice si practice despre cum sa-ti utilizezi propriile abilitati pentru a naviga prin universul informational si energetic.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Reiki®,  specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  380 lei

 

 • Arhanghelul Uriel

In planurile subtile ale existentei exista entitati ce isi manifesta prezenta in dimensiunile concrete ale realitatii prin energia pe care o emana. Mitologia tuturor popoarelor face referire adesea la aceste fiinte supranaturale care sunt denumite in ezoterismul crestin prin cuvantul „Ingeri”.

Ingerii sunt fiinte de lumina neintrupate, corpuri energetice ce indeplinesc anumite misiuni astfel incat in univers sa se manifeste legile divine.

Entitatile energetice existente in jurul tau se pot manifesta intr-o maniera blanda sau puternica, creatoare sau distructiva, in functie de locul ocupat in ierarhia luminii. Din acest motiv, este bine sa stii cate ceva despre cum poti intra in legatura cu aceste fiinte si ce anume sa te astepti de la ele.

Colaborand cu ingerii sau alte entitati energetice iti poti aduga un plus de cunoastere si evolutie pentru a reusi in felul acesta sa accesezi si sa manevrezi energiile subtile existente in univers.

Workshop-ul de fata este dedicat Arhanghelului Uriel acesta fiind unul dintre cei mai “varstnici” ingeri ai traditiei religioase si mistice, adesea enumerat impreuna cu Michael, Gabriel si Rafael. Cei patru guverneaza directiile cardinale, anotimpurile, semnele zodiacale, cele patru elemente.

Numele Uriel in limba ebraica inseamna “Lumina lui Dumnezeu” sau “Focul lui Dumnezeu”. El este arhanghelul elementelor naturii, fiind pastratorul secretelor pamantului personificand insasi pe mama Geea. El este protectorul spiritelor naturii si pastratorul cheilor de acces in imparatia acestora.

Uriel este arhanghelul creatiei, al focului si luminii in ipostaza sa constructiva si vitala. Flacara divina ce o guverneaza are misiunea de a arde toate elementele negative, egoismul, dorintele impure, avand puterea purificatoare si capacitatea de a transforma vibratiile joase in energii ce sustin intelegerea aspectelor spirituale ale vietii.

Arhanghelul Uriel este ghidul si maestrul ceresc ce te calauzeste spre cunoasterea mai profunda a Sinelui ajutandu-te sa descoperi in tine lumina interioara pentru a putea in felul acesta sa utilizezi mai bine potentialul tau latent.

Considerat unul dintre cei mai intelepti arhangheli, Uriel iti deschide calea spre cunoasterea si practica alchimiei, magiei divine, dobandirea cunoasterii care sustine si vindeca.

Uriel are forta de a transforma emotiile dureroase restaurand pacea in trecutul tau prin descatusarea neiertarilor si resentimentelor. Uneori, este necesar ca o parte din tine sa moara trecand prin anumite experiente dureroase, ca sa poti face loc unei vieti noi sau unor oportunitati noi.

Protectia sa este infailibila, abatand loviturile oricarui dusman care ataca pe nedrept, fie el animal, om, demon sau alta creatura. Mila sa este insa la fel de mare si puternica precum ii este si neindurarea, fiind pe deplin detasat in a aplica lectia suferintei celor ce o merita pe deplin. El te ajuta sa intelegi legile karmice care spun ca intotdeauna primesti exact ceea ce ai manifestat in univers.

Asemenea unui drum initiatic, pe parcursul seminarului vei trece prin anumite etape care vizeaza curatarea si echilibrarea campului energetic, deschiderea inimii si a mintii catre puterea de vindecare a spiritului,inlaturarea rezidurilor emotionale date de vinovatie si neiertare, deschiderea catre energia Arhanghelului Uriel pentru a primii protectia si ghidarea lui.

http://www.youtube.com/watch?v=L_TR0qNsQck

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, Specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Steaua Pamantului

Steaua Pamantului este o tehnica prin care se activeaza chakra care se situeaza sub talpile picioarelor. Activarea acestei chakre te conecteaza cu fluxul energetic al Pamantului si cu campul electromagnetic terestru contribuind la o buna ancorare in timp si spatiu.

Prin acest acordaj se realizează o foarte buna curatare a canalelor energetice precum si sporirea fluxului energetic.

Dupa activarea chakrei Steaua Pamantului aceasta va lucra impreuna cu celelalte chakre ale sistemului energetic. Acest lucru te poate ajuta sa:

 • fii mai bine ancorat in realitate,
 • asimilezi mai usor energia hranitoare a pamantului,
 • cresti fluxul energetic prin conectarea la cristalul de cuart al pamantului,
 • aduci un aport insemnat de energie atunci cand faci autotratament sau tratament altor persoane,
 • iti cureti si energizezi sistemul energetic.

Acordajul are loc o singura data in cadrul unei meditatii specifice. Pe langa deschiderea chakrei Steaua Pamantului are loc si intalnirea cu Steaua ta de Lumina din univers.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Pasi spre indeplinirea dorintelor

Poate ca ai o multime de dorinte ce astepti sa ti se indeplineasca dar, pentru ca nu apar acele oportunitati necesare realizarii lor, te vezi nevoit/a sa astepti zile mai bune. Seminarul pe care ti-l propun te ajuta sa intelegi cum poti crea contexte favorabile indeplinirii dorintelor tale.

Experienta abundentei incepe cu mult inainte de a avea ceva in plan concret. Cultivarea unei atitudini sanatoase fata de ceea ce iti doresti si folosirea anumitor practici (programare mentala, cristale, ritualuri de prosperitate, etc.), te ajuta sa-ti indeplinesti visele.

Universul e construit pentru a-ti oferii posibilitatea sa traiesti experienta abundentei. Orice blocaj aparut in cursul evolutiei tale, iti poate ingradi accesul la resursele care te inconjoara.

Pentru a avea, trebuie in primul rand sa-ti dai voie sa ai. Drumul spre fericire incepe odata cu transformarea ta interioara.

Acest atelier iti ofera posibilitatea sa intri in contact cu tine insuti si sa descoperi atitudinile si convingerile care  blocheaza / conditioneaza reusita ta, pentru ca ulterior sa le poti transforma.

Odata schimbata harta ta mentala, te invat cum sa folosesti anumite elemente pentru a atrage progresul profesional, abundenta materiala, relatii armonioase, sanatatea,  evolutia pe acele planuri importante pentru tine.

Cateva din temele abordate:

 • identificarea si inlaturarea atitudinilor si credintelor limitate legate de ce poti obtine in viata,
 • crearea starii interioare prielnice indeplinirii dorintelor tale,
 • modalitati de programare mentala pentru succes,
 • cum sa te raportezi la energia banilor.

In partea a doua a workshop-ului ai ocazia sa patrunzi in universul practicilor energetice prin intermediul carora poti atrage abundenta atat la nivel material cat si spiritual.

Dintre aceste metode amintesc :

 • utilizarea cristalelor in atragerea prosperitatii, echilibrului emotional, sanatatii,
 • legea atractiei si abundenta,
 • elemente de feng shui,
 • ritualuri de prosperitate.

Daca simti ca a venit momentul sa treci la un nou nivel de intelegere a ceea ce esti si a modului in care te poti manifesta in univers pentru a trai experienta abundentei, e timpul sa asimilezi informatiile si tehnicile pe care ti le ofera acest workshop.

Coordonator: Paul Apostica, psiholog, psihoterapeut, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: *260 lei / 300 lei

*Pret valabil pentru toti cei care au parcurs pana acum oricare dintre cursurile tinute de mine.

 

 • Arhanghelul Rafael

Arhanghelul Rafael este cunoscut sub multe denumiri care ii reflecta atributele: Stapanul Vanturilor, Gardianul Copacului Vietii din Gradina Edenului, Ingerul Rugaciunii, Iubirii, Bucuriei si Luminii. El este inger al vindecarii, al armoniei si echilibrului, al stiintei si al cunoasterii, care vegheaza asupra umanitatii.

Rafael si ingerii cu care lucreaza sunt considerati medici, terapeuti si vindecatori celesti. Rafael este geniul care se afla in spatele tuturor sistemelor de vindecare. In Atlantida, in Egipt, in Babilon, in Dacia acolo unde exista scoli initiatice ce dezvolta principiile Caii Luminii, energia lui Rafael este prezenta.

In societatea de astazi, energia vindecatoare a lui Rafael se manifesta inclusiv in bioterapie, in Reiki si in toate ramurile sale (Usui, Karuna, Shamballa, etc), insa nu numai atat.

Toate practicile si tehnicile de vindecare care au ca scop armonizarea vietii sunt oferite prin intermediul Arhanghelului Rafael, el aducand cunostinte despre remedii, leacuri si modalitati de vindecare prin utilizarea energiilor. El este patronul medicinei si tuturor disciplinelor care se ocupa cu ingrijirea, reabilitarea si vindecarea tuturor fiintelor vii, de la oameni si fiinte celeste, pana la animale, plante si cristale.

Energia Arhanghelului Rafael inlatura toate blocajele din structurile corpului tau, ceea ce face posibil ca fluxul energiei universale vitale sa se manifeste. Astfel, prin vindecare si realizarea purificarilor necesare, se creaza premisele necesare pentru deschiderea celui de-al treilea ochi, putand in felul acesta sa dobandesti capacitatea de a intelege si puterea de a suporta cele vazute in lumea nevazuta.

Rafael te ajuta sa intelegi lectiile pe care le ai de invatat pentru a trece mai usor prin anumite momente din viata, te indruma pentru ca tu sa incepi purificarea mintii, stergerea convingerilor, atitudinilor si programelor nocive, te ajuta sa te autocunosti si sa inveti din suferintele cu care te confrunti.

Rafael nu este numai un vindecator, ci si un luptator temut de fortele malefice, impotriva carora poate fi chemat cu mult succes.

Rafael lucreaza cu alti arhangheli, cum ar fi Mihail, pentru alungarea energiilor negative, malefice, cu Gabriel pentru primirea darurilor divine ca urmare a dobandirii calitatilor necesre, cu Haniel pentru a te ajuta sa intelegi sensul evenimetelor din viata ta, cu Raziel pentru a te inalta pana la nivelul la care poti intelege misterele creatiei.

Arhanghelul Rafael te ajuta sa-ti deschizi inima si mintea catre vindecarea spiritului, iti scoate in cale oamenii care te pot ajuta pentru rezolvarea problemelor tale,leacurile de care ai nevoie pentru a gasi vindecarea in natura si in energiile universale.

Atunci cand iti asumi cu adevarat propria vindecare, Rafael incurajeaza pe vindecatorul potential din tine, care stie intuitiv ce e mai bine pentru sanatatea si vitalitatea ta. Acest inger iti arata ca ai puteri inerente de vindecare pe care ar trebui sa le dezvolti, dar mai intai ai nevoie de autovindecare.

Daca te ocupui cu vindecarea altor persoane, Rafael te poate ghida pentru a gasi cele mai potrivite metode si tratamente pentru cei pe care ii ajuti.

Asemenea unui drum initiatic, pe parcursul seminarului vei trece prin anumite etape care vizeaza curatarea si echilibrarea campului energetic, deschiderea inimii si a mintii catre puterea de vindecare a spiritului, conectarea si canalizarea energiei universale, deschiderea catre energia Arhanghelului Rafael, invatarea unor modalitati de a intra in rezonata cu energia arhanghelului pentru protectie si ghidare.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nyz1EE6KHuo#!

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki , specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Fiinte de lumina Arhanghelul Haniel, Raguel si Raziel

Fenomenele cosmice rezulta din viata spirituala a unor entitati aflate mai presus de fiinta omeneasca. Mitologia tuturor popoarelor face referire adesea la fiinte supranaturale care fac legatura intre oameni si divinitate. Aceste entitati sunt denumite in ezoterismul crestin prin cuvantul Ingeri.

Ingerii, ca entitati subtile aflate in spatiul dintre om si Creator, sunt fiinte de lumina neintrupate, corpuri energetice create de la inceputuri. In functie de nivelul energetic si vibrational, fiecare categorie de ingeri indeplineste anumite misiuni astfel incat in univers sa se manifeste Planul Divin.

Cu ajutorul ingerilor, sub indrumarea arhanghelilor sau a altor fiinte celeste poti intra pe poarta unei noi cunoasteri. Pasind pe un alt taram, ghidati fiind de aceste entitati spirituale, lumea nevazuta incepe sa fie intrezarita. Nu este suficient sa auzi, vezi sau simti fiinte din alta dimensiune, ci este important sa ai pregatirea spirituala adecvata pentru a intelege mesajele lor.

Fiintele de lumina au rolul de a ajuta omul sa intre in armonie cu el insusi si cu intreg universul. Pentru a putea sa realizeze acest lucru ingerii, arhanghelii purifica, vindeca, ilumineaza si desavarseste fiinta umana.

Terapia cu ingeri

Ingerii sunt gata oricand sa te intampine daca tu iti doresti sa intri in legatura cu ei. In functie de nivelul energetic si vibrational, de misiunea pe care o au, fiintele ceresti se pot manifesta intr-o maniera blanda sau puternica. Din acest motiv este bine sa stii cate ceva despre entitatea cu care doresti sa intri in legatura.

Pentru inceput iti propun un seminar care are in prim plan trei arhangheli a caror energie te poate ajuta in drumul tau spiritual. Arhanghelul Haniel, Arganghelul Raguel si Arhanghelul Raziel.

Arhanghelul Haniel duce cu el felinarul cunoasterii pentru a te indruma in dezvaluirea misterelor vietii si a secretelor pierdute, dezvoltandu-ti capacitatile de comunicare cu lumea nevazuta pentru a intelege mesajele Divine. Astfel, arhanghelul te asista in echilibrarea ta emotionala si in deschiderea celui de-al trei-lea ochi, in dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale si psihice.

Haniel are grija de echilibrarile karmice necesare evolutiei. Astfel, decide cand sa te intalnesti cu anumiti oameni pentru ca in felul acesta sa ai parte de anumite lectii. Tot el, te ajuta sa intelegi rostul evenimentelor din viata ta, oferindu-ti sprijin pentru a ramane echilibrat si centrat in timpul oricarui eveniment important.

Arhanghelul Raguel aduce armonie in toate tipurile de relatii, ajuta la rezolvarea neintelegerilor si iti arata ca intotdeuna exista doua parti in orice si ca niciuna dintre acestea nu este neaparat buna sau gresita. Raguel iti deschide noi perspective de a intelege lucrurile, iti elibereaza mintea de negativitate si de tendinta de ajudeca pentru a putea in felul acesta sa ai relatii armonioase cu cei din jurul tau.

Raguel iti aduce energie cand ai nevoie de sustinere, de forta, de orice fel de sprijin, fiind un bun prieten, avocat divin, consilier spiritual si terapeut.

Cunoscut mai mult celor care se ocupa cu ezoterismul si cu ocultismul, arhanghelul Raziel este cel care te poate ajuta sa intelegi materialele ezoterice, principiile manifestarii, geometria sacra, fizica cuantica si alte informatii de nivel inalt, iti arata adevarul din spatele manifestarilor oculte din univers.

Precum un vrajitor Divin, Raziel te poate asista in procesele alchimice de clarvedere si magie divina, iti dezvolta abilitatile psihice pentru a cunoaste si simti fluxurile energetice din univers pentru a putea lucra cu ele.

Raziel te ajuta sa intelegi limbajul simbolurilor, oferindu-ti chei spre a deschide anumite dimensiuni, porti spre energiile cu care vrei sa lucrezi sau spre fiinte spirituale.Ingeri

Calea pe care alegi sa megi poate fi cea a efortului, a creativitatii sau calea revelatiei. Poti sa megi singur pe drumul tau, incercand diverse modalitati de evolutie pentru a vedea ce seintampla, sau poti sa intri in legatura cu acele entitati de lumina care te pot sprijini si indruma. Una este sa faci totul de unul singur si alta este sa ai prieteni care sunt gata oricand sa te ajute.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitatile de lumina care te inconjoara, modul in care aceste energii se pot manifesta in viata ta, modalitati de a intra in legatura cu cei trei arhangheli.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 

 • Shamballa MDH grad III

Shamballa grad III iti ofera posibilitatea sa intri in contact cu noi simboluri si meditatii destinate vindecarii si dezvoltarii tale spirituale.

Tehnicile de purificare energetica din acest sistem te ajuta sa inlaturi blocajele pe care le ai (de orice natura ar fi acestea), pentru a putea sa ajungi treptat la esenta ta. Constietizand ceea ce esti incepi sa percepi si sa intelegi intr-un nou mod universul care te inconjoara.

Prin meditatiile Shamballa iti activezi treptat chakrele care iti sporesc puterea energetica si capacitatea de a actiona in lumea vazuta si nevazuta.

La gradul III primesti o serie de acordaje pentru a utiliza anumite simboluri si informatii despre cum sa-ti activezi:

 • chakra Inimii (care este diferita de Anahata),
 • Steaua Pamantului,
 • campul Merkaba,
 • structura ADN.

Ultima parte a cursului este destinata practicarii anumitor tehnici pe care tu doresti sa le aprofundezi sau poti sa vii cu o serie de intrebari la care vom gasi un raspuns.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Shamballa MDH, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Keiki®, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  380 lei

 

 • Kundalini Reiki grad VIII-IX

Ai ajuns la nivelul de Maestru Kundalini grad IX. Pe acest sistem, este ultima etapa de pregatire in utilizarea energiei Kundalini.

De acum inainte ai posibilitatea sa aprofundezi aceasta practica pana la cel mai inalt nivel.

Fiecare etapa parcursa in evolutia ta, iti da ocazia sa te redefinesti pe tine insuti si daca doresti, sa-i ajuti pe cei din jurul tauprin oferirea premiselor necesare cresterii lor energetice.

Pe parcursul cursului ai ocazia sa:

 • exersezi tehnicile de lucru specifice sistemului,
 • aprofundezi anumite informatii ce iti pot fi de folos,
 • exersezi o tehnica de centrare si de utilizare a propriei energii.

In cadrul cursului de maestru vei primi cunostintele necesare pentru realizarea acordajelor Kundalini Reiki .

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Indeparteaza blocajele din viata ta

Imbinand psihologia cu informatii din terapiile alternative am creat un workshop care iti poate oferii raspunsuri la anumite intrebari si mai ales, o harta cu ajutorul careia poti sa navighezi prin viata, stiind ce anume te poate afecta negativ si cum poti sa te protejezi de aceste influente.

Starea ta de bine este influentata de cei din jurul tau, de mediul in care traiesti, de tine insuti si nu in ultimul rand, de manifestarile subtile ale lumii nevazute.  Acesti factori fac sa apara in tine o serie de reactii emotionale, mentale sau chiar fizice ce te pot echilibra sau dezechilibra.

Fie ca poti gasi motive sau nu pentru starea de dizarmonie pe care o ai, e bine sa stii cum sa-ti recapeti in timp scurt vitalitatea si armonia interioara.

In cadrul seminarului sunt abordate teme ca :

 • importanta cultivarii anumitor atitudini mentale si emotionale ce iti sporesc rezistenta la elementele nocive,
 • cum sa-ti aranjezi spatiul in care traiesti pentru a aduce echilibru si armonie,
 • cum poti sa tii la distanta asteptarile si dorintele cu care te “incarca” cei din jurul tau,
 • identificarea semnelor ce iti atrag atentia asupra dezechilibrelor din viata ta,
 • fenomenul de vampirizare energetica, ce inseamna deochiul, blestemul, etc.,
 • ce poti face pentru a-ti pastra un nivel de vitalitate crescut.

La acest workshop  inveti cum sa ai controlul asupra mintii tale si asupra mediului inconjurator pentru a putea gestiona si indeparta blocajele ce iti perturba evolutia.

Tehnicile prezentate te ajuta sa devii puternic si mai putin vulnerabil la influentele negative ce vin din partea altor oameni sau din spatiile in care iti desfasori activitatea.

Workshop-ul cuprinde o serie de metode centrate pe protectia psihologica si energetica. Dintre domeniile abordate amintesc:

protectie energetica

 • utilizarea cristalelor,
 • vizualizarea creativa,
 • forta afirmatiilor pozitive,
 • utilizarea elementelor naturii,
 • practici traditionale de protectie,
 • tehnici de curatare si echilibrare energetica,
 • alimentatia si rolul ei in mentinerea sanatatii,
 • rugaciunea ca element de dezlegare, protectie si incarcare energetica,
 • metode de inlaturare a propriilor limitari si deblocare a potentialului pe care il ai.

Tot in cadrul seminarului primesti initierea in Scutul Arhanghelului Mihail. Aceasta initiere iti ofera un instrument puternic de protectie impotriva maleficitatii.

Toate acestea au ca scop informarea si oferirea unor instrumente ce te pot ajuta sa-ti imbunatatesti calitatea vietii tale pornind de la starea de  sanatate, relatiile cu cei din jur, manifestarea unei mai mari abundente pe toate planurile si in special, apropierea de esenta fiintei tale pentru ca in felul acesta sa te bucuri de viata iesind din aria de influenta a elementelor nocive.

Coordonator: Paul Apostica,  psiholog, psihoterapeut, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: *260 lei /300 lei

*Pret valabil pentru toti cei care au parcurs pana acum oricare dintre cursurile tinute de mine.

 

 • Kundalini Reiki grad VI-VII

Gradul VI reprezinta un nou nivel de maestru in practica Kundalini. Parcurgerea acestui grad iti ofera posibilitatea sa initiezi la randul tau pana la nivelul pe care l-ai dobandit in acest sistem.

Acordajele pe care le primesti au menirea sa creasca puterea initierilor anterioare.  Posibilele blocaje care pot sa apara in timpul ascensiunii energiei Kundalini sunt indepartate.

Toate chakrele, canalul energetic principal Sushumna si chakrele palmelor se deschid mai mult si sunt fortificate.

La gradul VI de maestru ai ocazia sa exersezi tehnicile sistemului Kundalini si sa aprofundezi cateva metode prin care inveti cum sa directionezi energia Kundalini pentru echilibrarea sistemului tau energetic si mai ales pentru modelarea structurii AND.

Orice initiere constituie un pas in evolutia ta. Aceste sapte grade din sistemul Kundalini au menirea sa sporeasca forta ta enegetica pentru a avea rezultate rapide si puternice atunci cand te folosesti de energia Kundalini.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Reiki Usui si Tibetan,  Maestru Karuna Reiki®,  Maestru Shamballa MDH,  Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 200 lei

 

 • Kundalini Reiki grad IV-V

Esti maestru grad III Kundalini Reiki si asta insemna ca ai parcurs baza acestei practici energetice si poti folosi cu succes toate tehnicile oferite de acest sistem.

In continuare, ai ocazia sa parcurgi o serie de sase acordaje grupate doua cate doua (KR4-KR5, KR6-KR7 si KR8-KR9) destinate inatririi si cresterii energiei Kundalini. Nivelele VI si IX sunt grade de maestru, si iti ofera posibilitatea sa initiezi la randul tau pana la nivelul pe care l-ai dobandit in acest sistem.

Fiecare din aceste acordaje maresc si mai mult puterea initierilor anterioare. Cu fiecare acordaj de intarire, toate chakrele, canalul energetic principal Sushumna si chakrele palmelor se dechid mai mult si sunt fortificate.

In cadrul cursului ai ocazia sa practici tehnicile insusite pana in prezent si sa aprofundezi noi informatii despre practicile energetice menite sa sporeasca eficienta tratamentelor.

Dintre tehnicile pe care le exersam in cadrul intalnirii amintesc:

 • Diamantul Reiki,
 • Reiki pentru ADN,
 • Reiki pentru vietile anterioare,
 • Reiki pentru trauma din momentul nasterii,
 • Reiki pentru echilibru.

Orice initiere constituie un pas in evolutia ta. Aceste sase grade din sistemul Kundalini au menirea sa sporeasca forta ta enegetica pentru a avea rezultate rapide si puternice atunci cand te folosesti de energia Kundalini.

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, Maestru Karuna Reiki®,  Maestru Shamballa MDH, specializari in practici energetice, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:   200 lei

 

 • Sanatate si echilibru psihic

Iti propun un workshop care iti poate aduce un plus de cunoastere si sanatate pornind de la o intelegere mai profunda a ceea ce esti si a modului in care emotiile, gandurile, trupul interactioneaza si colaboreaza. Scopul este acela de constientiza felul in care tu ai putea sa contribui, in mod activ, la construirea propriului tau univers care poate uneori iti scapa, chiar daca esti in el si cu el continuu.

Intr-o masura mai mare sau mai mica toate bolile fizice si psihice au o determinare energetica, starea de sanatate fiind definita in raport cu buna circulatie a energiei prin organismul uman.

Omul nu este numai trup, materie, ci are si alte componente, unele dintre ele de natura energetica. Stiinta a demonstrat deja ca orice lucru care exista primeste / radiaza energie si informatie.

Perturbarile fluxului energetic din organism determina blocaje ce pot fi resimtite ca disconfort la nivelul trupului, mintii si emotiilor. In egala masura, putem vorbii de o influenta inversa. Atunci cand esti suparat, stresat, ingandurat, nervos, bucuros in mod exagerat, apar dezechilibre ce iti afecteaza calitatea vietii.

Pentru ati imbunatatii starea de sanatate la nivel fizic, psihic si chiar pentru a contribui la evolutia ta, iti propun o serie de tehnici stimulative ale organismului si psihicului care iti vor da forta de a depasii posibile momente dificile din viata ta.

La acest workshop voi explica:

 • modul in care corpul energetic al omului interactioneaza cu corpul fizic,
 • felul in care aceste structuri se influenteaza reciproc,
 • legaturile care exista intre trup, minte, emotii si structura energetica.

Pe parcursul workshop-lui te voi invata cum sa folosesti diverse metode ca vizualizarea, meditatia, cristaloterapia si cum sa utilizezi o serie de instrumente simple prin care tu vei putea sa-ti fortifici organismul, acest lucru ducand la o vitalitate crescuta, sanatate fizica si psihica.

Acest atelier te poate ajuta:

 • sa diminuezi efectul stresului asupra organismului tau,
 • sa-ti imbunatatesti starea de sanatate,
 • sa iti cresti capacitatea de vindecare,
 • sa ai o minte clara si o viziune mai ampla asupra vietii,
 • sa gasesti drumul spre echilibrul tau emotional,
 • sa-ti dezvolti abilitatile de a coordona intreaga ta structura energetica.

Mintea are puterea de a accesa, explora si balansa energia din organismul nostru. Cu un minim de efort, poti obtine efecte benefice inca din primele zile de practica a tehnicilor pe care le vei parcurge la workshop.

Coordonator: Paul Apostica, specializari in practici energetice, cristaloterapie, radiestezie, inforenergetica, autocontrol, psiho-energo sugestie, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki,  Maestru Usui Shiki Ryoho Reiki, psiholog, psihoterapeut.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

 • Restabileste-ti echilibrul interior

Te invit la un workshop conceput ca un proces de intalnire intre abordarea psihologica si abordarea energetica asupra starii de sanatate, pentru a realiza o contopire a acestora in vederea atingerii echilibrului interior.

Starea de bine este influentata de relatia dintre echilibrul emotional, mental si fizic pe care il ai. La un nivel profund, gandurile si sentimentele sunt influentate de factori energetici si viceversa. Orice perturbare aparuta la nivelul celor trei dimensiuni se reflecta mai tarziu in starea de suferinta.

Iti propun o tehnica care te aduce la un echilibru emotional, mental si energetic ce-ti permite activarea fortei vindecatoare din tine. Eliminarea tensiunilor interioare acumulate din cauza stresului, anxietatii, gandurilor negative, atitudinilor gresite in fata vietii iti va reda resursele necesare imbunatatirii calitatii vietii.psihoterapie

Metoda implica o participare activa in procesul de vindecare, care te ajuta sa obtii armonia interiora prin:

 • gasirea stabilitatii emotionale,
 • linistirea gandurilor,
 • cresterea vitalitatii si nivelului energetic,
 • eliberarea sentimentelor reprimate,
 • imbunatatirea starii de sanatate,
 • cresterea nivelului de cunoastere personala,
 • relaxarea corpului si reducerea stresului.

Participanti: Daca vrei sa iti restabilesti echilibrul interior, sa ai o stare de bine, de liniste, claritate mentala, sa descoperi o cale care te poate ajuta sa evoluezi pe toate planurile vietii, te astept la acest workshop.

Coordonator: Paul Apostica, psihoterapeut, consilier psihologic specialist acreditat de Colegiul Psihologilor, formari in terapii complementare in cadrul Asociatiei Nationale de Terapii Complementare, specializari in practici energetice.

Locatia:  zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie: 200 lei

 

 • Fiinte de lumina Arhanghelul Gabriel

Orice persoana preocupata de cunoastere ajunge sa realizeze ca in anumite conditii poate intra in legatura cu o alta dimensiune a realitatii unde se afla fiinte ce se manifesta in planurile subtile ale existentei.

Unele dintre aceste fiinte de lumina au rolul de a sustine evolutia umanitatii. Ele sunt gata oricand sa intre in legatura cu tine daca doresti sa apelezi la sprijinul lor.

Comunicarea cu entitatile se poate realiza intr-o maniera clara sau confuza, in functie de experienta pe care o ai in acest domeniu si de gradul tau de evolutie spirituala.

Fie ca esti incepator sau avansat in colaborarea cu ingerii, poti sa-ti adaugi un plus de cunoastere, trecand printr-un proces de transformare interioara, ce iti aduce o noua claritate asupra modului in care are loc comunicarea cu fiintele de lumina.

Acest atelier este dedicat Arhanghelului Gabriel (Gavriil) care, alaturi de Arhanghelul Mihail, este unul dintre cei mai importanti ingeri de lumina cunoscuti in cadrul mai multor traditii.

El este Ingerul Bunei Vestiri, al bucuriei, al reinvierii, al compasiunii, al mortii si al revelatiei divine.Numele lui inseamna“ Dumnezeu este puterea mea”.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa gasesti adevarata vocatie, sa intelegi scopul vietii, te indruma atunci cand vrei sa faci schimbari pe anumite planuri ale existentei tale, sa stabilesti relatii bune de comunicare cu cei din jurul tau, partenerul/a de viata, copiii, parintii, sefii etc.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa aduci claritate in gandurile tale, echilibru emotional, sa-ti purifici trupul, te protejeaza de atacurile psihice si de negativitate, iti lumineaza calea spre adevarul din inima ta si te indruma pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru tine.

Arhanghelul Gabriel te insoteste pe drumul tau catre lumina si te rasplateste cu darulie sale atunci cand urici trepte pe scara evolutiei.Descoperindu-ti propriul potential ajungi sa traiesti bazandu-te pe adevarata cunoastere aflata in tine.

Afland cine esti, devii puternic si mult mai constient de inzestrarile pe care le ai si de menirea ta in aceasta lume.

Arhanghelul Gabriel te sustine pentru a putea sa descoperi frumusetea din tine insuti si capacitatea de a simti pe deplin bucuria in toate aspectele vietii.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitatile de luminacare te inconjoara, modul in care energiile emise de catre acestea se pot manifesta in viata ta, si mai ales,iti vor fi incredintate instrumentele interioare  necesare lucrului personal cu Arhanghelul Gabriel.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LS_efeKbbwI

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

Subscribe RSS