Select Page

Activarea celui de-al treilea ochi

 

Atelierul de fata iti este destinat daca doresti sa-ti activezi cel de-al treila ochi pentru a-ti imbunatati perceptia, intuitia, pentru a-ti dezvolta abilitatile mentale, pentru a avea acces la informatii si cunoastere.activarea-celui-de-al-treilea-ochi-psiholog-maestru-reiki-paul-apostica

Multe traditii mistice considera deschiderea celui de-al treilea ochi ca un eveniment deosebit, deoarece reprezinta iluminarea spirituala, expandarea constiintei si accesul la cunostintele universale.

Activarea celui de-al treilea ochi determina aparitia unor schimbari majore in planul fiintei tale datorita amplificarii capacitatii de concentrare, vizualirare, focalizare mentala, dezvoltarii intuitiei, dobandirii echilibrului interior, atat de necesar atunci cand doresti sa percepi cu claritate oamenii, semnele si informatiile din jurul tau.

Cand acest centru energetic este perturbat traiesti stari de confuzie, incordare, anxietate, rigiditate in gandire, ai dureri de cap, migrene, frica, ganduri negative, teama, nehotarare, neincredere, etc..

Activarea completa a acestui centru energetic se poate realiza repede sau dupa o perioada mai mare de timp, in functie de deschiderea spirituala pe care o ai. Cursul cuprinde initieri ce accelereaza procesul de deschidere a celui de-al treilea ochi.

In cadrul atelierului inveti cum sa folosesti meditatia, tehnicile de vizualizare, respiratia si alte metode ce te ajuta sa lucrezi cu energia chakrei Ajna pentru a-ti dezvolta stapanirea de sine, inteligenta creativa, capacitatea de anticipare a unor evenimente, telepatia, perceptia extrasenzoriala, cunoasterea, forta spirituala.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia beneficiezi de activari personalizate si de informatii despre modul in care poti accesa resursele chakrei Ajna.

Daca doresti sa iei parte la aceasta calatorie transformatoare, ce te ajuta sa valorifici potentialul pe care-l ai, te invit sa te inscrii la adresa de e-mail: paulapostica@yahoo.com.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE