Select Page

Si deciziile pot fi usoare

 
In fiecare zi suntem nevoiti sa luam decizii aparent minore – cu ce ne imbracam, ce mancam; sau de o importanta majora – daca ne schimbam jobul sau daca intram intr-o relatie cu cineva.
 
Poate ti s-a intamplat ca in anumite situatii sa nu stii prea mult ce te asteapta in urma unei decizii, iar acest lucru a creat in tine o mare incertitudine ce a ajuns sa te chinuie si chiar sa te blocheze.
 
Ca sa nu ajungi la regrete trebuie sa inveti sa iei decizii bune. Poate decizi in urma unei analize rationale a avantajelor si dezavantajelor sau, din contra, te bazezi pe ceea ce simti atunci cand faci alegeri. Cred ca orice strategie este buna dar nu neaparat si completa. Pana la urma, ce se afla in spatele unui gand sau a unei emotii? De unde stim cat de clare sunt aceste decizii sau virusate de istoricul nostru de viata?
 
Adevarul este ca majoritatea deciziilor, experientelor si actiunilor noastre sunt modelate de ceva aflat dincolo de controlul nostru constient; de o alchimie interioara complexa in care intra credinte, istoricul de viata, emotii, asteptari, nevoi, gradul de confort personal, inteligenta, statutul social, cum esti perceput de ceilalti, nivelul tau de evolutie si pot continua.decizii psihoterapeut
 
Procesul decizional devine si mai problematic, mai ales daca inca nu ne-am clarificat si infruntat anumite aspecte ascunse in umbra noastra: durere, furie, frica, mahnire, neincredere, agresiune de orice tip etc.
 
Vestea bune este ca toate raspunsurile sunt deja in noi, tot ce trebuie sa invatam este sa stim cum sa ajungem la ele, trecand dincolo de conditionarile noastre.
 
Exista metode care te pot ajuta sa dobandesti calmul emotional si sa ai o minte clara pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru tine. Pentru a face acest lucru trebuie sa patrunzi in Labirintul Interior.
 
Calatoria in labirintul interior este calea ce mai buna de cunoastere, deorece te pune in contact direct cu tot ce esti, cu toate abilitatile si minusurile tale, cu un nivel de inteligenta intuitiva superioara.
 
Fiind in contact profund cu tine insuti poti vedea clar adevarul personal si poti lua  decizii constructive pentru viitorul tau. Invatand aceasta tehnica si practicand-o vei fi uimit de cat de mult poti sa evoluezi.
 
Temele pe care le vom atinge impreuna in cadrul cursului sunt:
1. Labirintul ca tehnica de transformare profunda
2. Blocajele in calea deciziilor
3. Cum folosim tehnica labirintului
4. Cum ne calmam mintea pentru a analiza situatiile de viata si a obtine o decizie buna.
 
Te astept cu drag sa intelegem cum sa ne vedem viata din alta perspectiva si sa ne-o infrumusetam in mod activ, luand decizii bune. 

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE