Arta de a crea oportunitati


Succesul este atins doar de cei care stiu cum sa-si seteze mintea, gestioneze emotiile si de cei care folosesc in mod constructiv forta intentiei pentru a materializa planurile lor.

In general, foarte putine persoane stiu cum sa se foloseasca de toate cele trei motoare pentru a ajunge la destinatia dorita. De cele mai multe ori, se lucreaza doar cu una sau maxim doua dimensiuni in acelasi timp. Programarea mentala, cultivarea atitudinilor pozitive sau practicile energetice folosite in mod separat dau rezultate incomplete si chiar eronate.

Fiecare metoda este eficienta in felul ei dar, cum ar fi sa te poti folosi de toate in acelasi timp? Oare care crezi ar fi ritmul in care te-ai dezvolta?

Arta de a crea oportunitati psihologAm pus la un loc toate aceste dimensiuni si am creat un cursul “Arta de a crea oportunitati”. Este un atelier sinteza ce contine metode (programare mentala, autocontrol, meditatie, cristaloterapie, ritualuri si practici spirituale) care au rolul de a te invata gestionarea starilor tale interioare si utilizarea tehnicilor energetice cu potential de a crea contexte favorabile dezvoltarii tale.

In prima parte a atelierului lucram cu psihicul pentru ca de cele mai multe ori gandurile si emotiile contribuie la formarea atitudii tale interioare despre cine esti, ce poti face si cat de departe poti ajunge. Scopul este acela de a identifica atitudinile si convingerile negative, reprograma mintea, elibera tensiunile emotionale si gasirea solutiilor pentru actiuni eficiente.

In partea a doua a workshop-ului patrundem in universul practicilor energetice pentru a asimila informatii despre modul in care poti crea prin intermediul intentiei folosind: simboluri, cristale, elemente ancora, spatii sacre, legea atractiei etc. Aceste metode sunt preluate din practicile druide, wiccane, shamanism si alte traditii spirituale.

Practic, pe parcursul evenimentului vei invata cum sa sa-ti folosesti mintea, emotiile si forta intentiei pentru a produce schimbari in tine si cum sa lucrezi energetic pentru a atrage abundenta, progresul profesional, oameni cu care sa rezonezi, sanatatea, evolutia pe acele planuri importante pentru tine.

Psiholog Paul Apostică