Select Page

Protectia energetica – abordari si tehnici

In jurul lucrurilor de valoare intotdeauna exista ceva sau cineva cu rolul de a tine departe toate influentele ce pot sa altereze sau sa distruga acele lucruri.

Protectia spatiilor, obiectelor si a oamenilor importanti se realizeaza pe mai multe planuri. Pornind de la dimensiunea grosiera, unde intalnim soldatii, pana la dimensiunea subtila de care se ocupa magii, vrajitorii, preotii, shamanii etc.

Pentru ca traiesti intr-un spatiu al polaritatilor, viata ta este influentata atat de aspecte pozitive cat si de contexte nefavorabile dezvoltarii tale, cum ar fi: gandurile, actiunile, intentiile, vibratiile altor oameni, precum si energia pe care o emana anumite spatii si obiecte.

Tu esti o fiinta de lumina valoroasa, iar intentia ta suprema este de a te dezvolta. Suferinta te ajuta sa cresti, sa intelegi anumite aspecte ce tin de tine. Dar, daca ti-as spune ca mai exista o cale prin care poti ajunge unde iti propui fiind protejat de ura, invidie, rautate, pierderi, blesteme, vraji, energii negative, atacuri energetice, forme gand malefice, entitati negative, piedici gratuite, impovararea cu problemele altora, deochi etc. ai fi curios/a sa afli care este aceasta?

La acest curs iti voi explica care sunt principiile care stau la baza realizarii unei bune protectii pentru tine si ceea ce te inconjoara, modul in care apare si se manifesta energia blocanta, care sunt sursele ei si in ce conditii poate prinde radacini.

Vei invata cum sa folosesti energia din jurul tau, cum sa utilizezi cristalele, plantele, uleiurile, elementele de magie, tehnicile shamanice si ritualurile de protectie folosite de wiccani, druizi si de batranii din regiunea mutilor Carpati. Vei invata cum sa-ti creezi propriul ritual si cum sa realizezi un spatiu de protectie ce tine la distanta tot ce te poate afecta.

In cadrul workshop-ului exersam cateva metode puternice de curatare si protectie fata de energiile perturbatoare astfel incat forta ta personala sa fie cat mai mare.

Inlaturarea totala a elementelor perturbatoare nu este o decizie inteleapta pentru ca ajungi sa-ti blochezi dezvoltarea. In acest sens, te invat cum sa devi mai puternic fara ca suferinta sa-ti fie maestru, cum sa inlaturi stringurile ce te vampirizeaza de energie si nu numai, cum sa transformi fiecare pierdere in castig, cum sa te protejezi de influentele negative ale oamenilor, cum sa-ti recuperezi energia pierduta sau furata, cum sa-ti refaci structurile atunci cand este nevoie, cum sa-ti protejezi bunurile, cum sa tii la distanta energiile negative si cum sa chemi in ajutor fiinte de lumina atunci cand ai nevoie.

Fiecare participant la curs va primi din partea mea un dar care ii va fi de folos pentru protectia personala.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE