Select Page

Calatorii initiatice – Labirintul

  • Labirintul

Dintre toate tehnicile experimentate pana acum, labirintul reprezinta cea mai complexa metoda de evolutie personala si energetica. Este o cale care te conduce in centrul sinelui, spre un fel de sanctuar interior si ascuns unde troneaza ceea ce este mai tainic in fiinta ta.

Tot ce ai experimentat in decursul existentei tale (prezente sau apuse), se afla in labirint. Toate amprentele energetice ale trecutului tau, pornind de la abilitati, haruri, cunoastere, pana la traume, frici, nelinisti se intalnesc si se influenteaza, punandu-si amprenta asupra evolutiei tale. Reusitele sau esecurile tale se nasc din dinamica manifestarilor interioare ce au loc in labirint.

Frumusetea acestei metode consta in faptul ca-ti ofera posibilitatea sa accesezi intreaga ta biblioteca akashica si sa cunosti acele elemente ce te definesc ca fiinta energetica. Cunoscand propriile coordonate interioare, ai ocazia sa-ti depasesti limitele, sa devii mai mult decat esti.

Ritualurile labirintice pe care se intemeiaza initierea au ca scop sa-ti arate modul de a-l patrunde, fara sa te ratacesti sau bloca in teritoriul vast, plin de capcane si ispite pe care trebuie sa le depasesti pentru a ajunge in centru.

Odata trecut de incercarile initiatice ti se va arata centrul labirintului, locul in care totul dispare si in egala masura prinde contur. Aici se afla amprenta tuturor existentelor tale si locul in care poti sa dai forma prezentului tau.

Initierea in tainele labirintului se desfasoara pe parcursul a cinci intalniri. Fiecare etapa iti ofera noi tehnici de cunoastere, regenerare, de transformare si lucru cu amprenta ta energetica.

Gradul I te pune in contact cu propriul tau labirint. Printr-o calatorie initiatica iti arat cum sa patrunzi in labirint, cum sa te raportezi la ceea ce intalnesti acolo, cum sa eviti blocarea in anumite etape ale calatoriei si cum sa iesi din imensa panza de paianjen.

Gradul II iti ofera sansa sa incepi procesul de curatare energetica a labirintului. In anumite etape ale existentelor tale s-au creat blocaje, ce nefiind depasite, au devenit parti de umbra ce au tendinta sa-ti infraneze evolutia. Daca vrei sa devii puternic, este necesar sa te confrunti cu partea ta de umbra si sa inveti cum sa o stapanesti.

Gradul III drumul fiind eliberat, poti incepe sa te apropii de centru, de acel loc din care iti extragi energia si vitalitatea, de esenta ta ca fiinta de lumina. Aici radacinile tale sunt ancorate si strabat tot teritoriul labirintului, hranindu-se cu partile tale de lumina si intuneric. Acum te invat cum sa-ti accesezi esenta.

Gradul IV te provoaca la schimbare. Tehnicile de la acest nivel te ajuta sa transformi tot ceea ce tu esti. Aici intalnim moartea simbolica si renasterea la un nou nivel de constiinta si energie. Anumite parti din tine trebuie sa moara pentru a face loc unei noi vieti. Vei renaste asemeni pasarii Phoenix, din propria cenusa.

Gradul V este calatoria spre centrul universului. Fiecare pas pe care l-ai facut pana acum te-a ajutat sa devii mai puternic, sa constientizezi ceea ce esti, ce poti sa faci si cum sa manevrezi energiile care te inconjoara pentru a obtine ce iti doresti. Acum este timpul sa inveti cum sa creezi portaluri spre constiinta universului pentru a obtine raspunsuri.

Labirintul este o tehnica profund transformatoare, ce te ajuta sa te intregesti, sa devii stapanul propriei tale existente. Eliberat de umbrele trecutului iti redai forta personala pentru a te contura dupa chipul si asemanarea esentei tale divine. Esti mult mai mult decat iti spune constiinta ta limitata de experientele de aici si acum. Si, mai ales, poti sa faci mult mai mult decat ai facut pana in prezent.

 

 

  • Labirintul  si evolutia

Acum poti sa incepi procesul de curatare energetica a labirintului. In anumite etape ale existentelor tale s-au creat blocaje, ce nefiind depasite, au devenit parti de umbra ce au tendinta sa-ti infraneze evolutia. Daca vrei sa devii puternic, este necesar sa te confrunti cu partea ta de umbra si sa inveti cum sa o stapanesti.

Doar descoperind si acceptand aceele parti din tine care candva au luat nastere din durere, furie, frica, mahnire, neaincredere, agresiune de orice tip etc., poti aduce un plus de claritate si liniste in viata ta. Intelegand ceea ce esti,  iti oferi sansa de a face alegeri constiente, eliberat fiind de mecanismele de aparare ce functioneaza dincolo de lumina constiitei tale.

Strabatand labirintul si transformandu-l vei ajunge sa creezi o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura energetica.

Conexiunea ta profunda cu spatiul interior al fiintei tale, acceptarea si crearea de noi stari interioare pot determina actiuni simple, clare, eficiente si directe ce tind sa creeze o realitate densa, materiala, foarte repede.

Partea frumoasa a curatarilor energetice ce au loc in cadrul labitintului, este aceea ca iti deblocheaza limitele, iar tot ce te impiedica sa evoluezi, se transforma in sanse de progres.

La acest atelier, inveti tehnici prin care poti intra in contact cu istoria vietilor tale trecute pentru a intelege cine esti. Pornind de aici, ai ocazia sa intergrezi si sa modifici nodurile energetice create pentru a trece la o noua etapa a vietii tale.

Un alt plus al acestui grad este faptul ca vei primi unul din simbolurile labirintului care te ajuta sa descoperi structura labirintului interior patruns de idei si credinte. Constientizand si recunoscand moartea, lupta si limitele tale, iti oferi sansa de a devenii stapanul vietii tale.

Labirintul este o tehnica profund transformatoare, ce te ajuta sa te intregesti, sa devii stapanul propriei tale existente. Eliberat de umbrele trecutului iti redai forta personala pentru a te contura dupa chipul si asemanarea esentei tale divine.

Daca vrei sa continui calatoria prin labirintul fiintei tale te astept la curs.

 

 

  • Calatorii initiatice – Labirintul si Copacul Vietii

Am pregatit pentru tine o noua etapa initiatica ce combina tehnicile Labitintului cu cele ale Copacului Vietii. Acum ai ocazia sa pornesti intr-o calatorie unica, pentru a explora continutul simbolic al labirintului creat de radacinile tale.

Daca Labirintul este o cale care te conduce in centrul sinelui, spre un fel de sanctuar interior, ascuns unde troneaza ceea ce este mai tainic in fiinta ta, Copacul Vietii trebuie inteles ca fiind un simbol puternic de crestere, de dezvoltare a psihicului si spiritului.  Copacul vietii este incarcat cu forte vitale sacre, el sta in slujba vietii si a mortii, trecad printr-un proces de regenerare continuu.

Copacul Vietii te ajuta sa afli cine esti, sa dobandesti intelepciune, protectie, putere, frumusete, abundenta, regenerare si alte aspecte ce te las sa le descoperi singur/a.

Radacinile Copacului Vietii sunt ancorate si strabat tot teritoriul Labirintului, hranindu-se cu partile tale de lumina si intuneric. Calatorind prin tunelele Labirintului intri in contact cu lumea adancurilor unde poti gasi comori ascunse dar si partile tale de umbra ce pot cunoaste forme de manifestare nebanuite.

Toate amprentele energetice ale trecutului tau, pornind de la abilitati, haruri, cunoastere, pana la traume, frici, nelinisti se intalnesc si se influenteaza, punandu-si amprenta asupra evolutiei tale. Reusitele sau esecurile tale se nasc din dinamica manifestarilor interioare ce au loc in Labirint.

Copacul Vietii poarta in sine toate experintele pe cate tu le-ai trait vreodata si acest lucru iti ofera posibilitatea de a te conecta la prorpia ta esenta, la acel loc din care iti extragi energia si vitalitatea.

In cadrul atelierului iti arat cum sa calatoresti prin vastul teritoriu al Labirintului, cum sa gasesti locul in care se afla Copacul Vietii, cum sa-ti accesezi resursele, cum sa te eliberezi de blocaje, cum sa te regenerezi pentru a deveni mai puternic, cum sa-ti cresti forta, energia vitala si multe alte aspecte ce tin de misterele Copacului Vietii si ale Labirintului.

Complexitatea practicii poate fi inteleasa cu adevarat doar daca ajungi sa o experimentezi. In acest sens, te invit sa pornim impreuna in aceasta calatorie care iti va schimba viata.

Cu totii purtam in noi dorinta de a ne dezvolta si transforma. Cu toate acestea, doar cativa au curajul de a incepe calatoria spre centrul fiintei lor. Daca ai ajuns pana aici, cu siguranta ca universul a sesizat in tine potentialul trezirii.

 

 

  • Calatorii Initiatice – Labirintul si Pasarea Pheonix

Cheia reusitei tale se afla in capacitatea ta de a intelege sensul si invataturile experientelor de viata pe care le ai. Cum nu totul este intotdeauna clar, se intampla ca in anumite situatii sa-ti fie greu sa gasesti drumul cel mai drept spre implinirea dorintelor tale.

Pentru a te ajuta sa depasesti cat mai repede astfel de momente blocante, am creat o tehnica care iti ofera posibilitatea sa indepartezi tot ce este negativ din viata ta, sa arzi intunericul din tine pentru a te renaste in lumina, sa intri in contact cu vocea ta interioara si cu latura creatoare a vietii.

Cum Labirintul contine amprentele trecutului tau, pornind de la abilitati, haruri, cunoastere, pana la traume, frici, nelinisti este important sa patrunzi in tainele lui pentru ca din centrul fiintei tale sa incepi procesul de purificare pentru a-ti depasi limitele si pentru a creste.

Labirint si Pheonix psihoterapeut Paul AposticaTehnicile de la acest nivel te ajuta sa transformi tot ceea ce tu esti. Aici intalnim moartea simbolica si renasterea la un nou nivel de constiinta si energie. Anumite parti din tine trebuie sa moara pentru a face loc unei noi vieti. Vei renaste asemeni pasarii Phoenix, din propria cenusa.

Eliberat de umbrele trecutului iti redai forta personala pentru a te contura dupa chipul si asemanarea esentei tale. Phoenixul te poate ajuta cand treci prin experiente emotionale puternice dandu-ti speranta, inspiratie si putere regeneratoare atunci cand renunti la vechiul mod de viata pentru a imbratisa unul nou. Phoenixul ca simbol al renasterii magice prin initiere, evoca focul creator si distrugator, ciclul vietii si al mortii, reprezentand nemurirea spiritului si reincarnarea.

Combinand tehnicile pasarii Phoenix cu cele ale Labirintului,  poti dobandi abilitatea de a calatorii liber intre lumi, puterea de supravietuire si regenerare, capacitatea de a manevra focul, deschiderea canalelor de comunicare cu divinitatea.

Atelierul are un puternic caracter transformator prin prisma metodelor folosite si reprezinta un element cheie ce te ajuta in drumul tau si in alte practici ale transformarii interioare precum si in inlaturarea agresiunilor si cresterea nivelului de protectie.

Complexitatea practicii poate fi inteleasa cu adevarat doar daca ajungi sa o experimentezi. In acest sens, te invit sa pornim impreuna in aceasta calatorie care iti va schimba viata.

 

 

  • Labirintul si forta creatoare a vietii
 Dintre toate tehnicile experimentate pana acum, labirintul reprezinta cea mai complexa metoda de evolutie personala si energetica. Este o cale catre centrul sinelui, ce te ajuta sa devii puternic, sa intelegi ca in tine si in jurul tau se afla informatii si energii ce iti sunt de folos daca doresti sa ai o viata implinita.

Cursul de fata contine esenta practicilor ce pot fi facute in labirint. Combinand diverse tehnici iti arat cum sa accesezi planuri de constiinta inalte, cum sa calatoresti in spatiul vast al universului pentru a crea o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura energetica.

Realizand o conexiunea profunda intre spatiul interior al fiintei tale si constiinta Labirintul si forta creatoare a vietii psihologuniversului iti oferi posibilitatea de a accesa biblioteca akashica, de a afla raspunsuri, de ati creste forta, energia vitala si multe alte aspecte ce tin de misterele Labirintului.

Pe masura ce campul tau de constiinta se extinde, vei fi capabil/a sa cuprinzi simultan in mintea ta atat informatii ce tin de tine cat si informatii ce tin de manifestarile universului. Acest lucru te ajuta sa dobandesti intelepciune, protectie, abundenta, regenerare si alte aspecte ce te las sa le descoperi singur/a.

Atelierul are un puternic caracter transformator prin prisma metodelor folosite si reprezinta un element cheie ce te ajuta sa te dezvolti, sa intri in contact cu latura creatoare a vietii.

Ritualurile labirintice pe care se intemeiaza initierea au ca scop sa-ti arate modul in care poti sa patrunzi in labirint, fara sa te ratacesti sau bloca in teritoriul vast, plin de capcane si ispite pe care trebuie sa le depasesti pentru a ajunge in centru, la cea mai buna varianta a ta.

Complexitatea practicii poate fi inteleasa cu adevarat doar daca ajungi sa o experimentezi. In acest sens, te invit sa pornim impreuna in aceasta calatorie care iti va schimba viata.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE