Select Page

Calatorii Initiatice – Pasarea Phoenix

Phoenix este o pasare mitica a carei existenta este precizata in aproape toate civilizatiile pamantului. Puterea acesteia consta in capacitatea de a se autoregenera, mistuidu-se in flacari Pheonix renaste din propria sa cenusa.

La egipteni pasarea Phoenix este asociata ciclului zilnic al soarelui evocand focul creator si distrugator din care se naste lumea. In crestinism pasarea apare ca simbol al reinvierii si emblema a Arhanghelului Mihail. Alchimistii considera simbolismul pasarii ca fiind legat de marile adevaruri ezoterice. Aceeasi semnificatie o gasim si in basmele romanesti care amintesc de pasarea maiastra ce intruchipeaza intelepciunea divina.

Phoenixul evoca focul creator si distrugator, ciclul vietii si al mortii, reprezentand nemurirea spiritului si reincarnarea. Este un simbol al renaşterii magice prin initiere si al cresterii spirituale.

In cursul evolutiei tale personale, pentru a putea trece la noi etape ale vietii, ai nevoie sa-ti purifici intreaga fiinta pentru a permite renasterea spiritului pe un nivel superior.

Lucrul cu vibratiile pasarii Phoenix te ajuta sa indepartezi tot ce este negativ din viata ta, sa arzi intunericul din tine pentru a te renaste in lumina, sa intri in contact cu vocea ta interioara si cu latura creatoare a vietii.

Phoenixul te poate ajuta cand treci prin experiente emotionale puternice dandu-ti speranta, inspiratie si putere regeneratoare atunci cand renunti la vechiul mod de viata pentru a imbratisa unul nou.

Folosind corespunzator tehnicile pasarii Phoenix poti dobandi abilitatea de a calatorii liber intre lumi, puterea de supravietuire si regenerare, capacitatea de a manevra focul, deschiderea canalelor de comunicare cu divinitatea.

Atelierul are un puternic caracter transformator prin prisma tehnicilor folosite si reprezinta un element cheie ce te va ajuta in drumul tau si in alte practici ale transformarii interioare cum ar fi labirintul, copacul vietii, protectia energetica etc.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE