Calatorii Initiatice – Activarea potentialului interior

 

Activarea potentialului este un workshop centrat pe oferirea de chei ce te pot ajuta in dezvoltarea ta personala. Tu esti unic/a si acest lucru inseamna ca ai nevoie de activari unice menite sa trezeasca in tine exact ce iti trebuie in acest moment din viata ta.

Tu esti un intreg izvorat din intrepatrunderea dimesiunii fizice, mentale, emotionale si energetice. Orice perturbare aparuta la unul dintre nivele, determina dereglarea celorlalte, fapt ce duce la aparitia bocajelor in viata.

Petru a merge mai departe ai nevoie de un impuls care sa te ajute sa treci dincolo de limitele prezentului tau. In acest sens, atelierul de fata iti ofera prilejul sa primesti anumite activari energetice personalizate, in functie de necesitatile tale actuale.

Arrangement of human feature lines and symbolic elements on the subject of human mind, consciousness, imagination, science and creativity

Fiecare actiune pe care o realizezi reprezinta manifestarea interiorului tau in lume. Atunci cand ramai blocat/a intr-o stare de constiinta limitata de ceea ce tu crezi ca esti, ca poti sau doresti, echilibrul si succesul tau incep sa se clatine.

Esecul si suferinta fac parte din procesul de crestere si ii recunosc/oglindesc potentialul evolutiv pe care il sadeste in fiecare persoana. Dar, in egala masura, cred ca exista solutii pentru a inlatura intr-o proportie destul de mare pierderile de timp, energie, sanatate si resurse.

Evolutia nu este o experienta pasiva si spontana. Pentru a reusi sa gasesti drumul prin labirintul vietii este nevoie sa creezi in tine o noua stare de constiinta ce are capacitatea de te scoate din tiparele tale, de a-ti oferi noi perspective de actiune, de a privi viata si de a fi fericit/a.

In cadrul atelierului vei experimenta o meditatie care te ajuta sa-ti linistesti mintea si emotiile. Calatoria in spatiul interior va contiuna pana cand vei ajunge sa experimetezi o noua stare de constiinta. Acest lucru te va indeparta de limitele tale si te va apropria de potentialul trait al unei minti nelimitate care este pregatita sa genereze un viitor eliberat de cliseele trecutului.

Particularitatea acestui atelier consta in faptul ca voi lucra cu tine in mod personal pentru a activa acele dimensiuni ale structurilor tale energetice ce te pot ajuta sa depasesti anumite blocaje, sa devii mai puternic/a, mai constient/a de cine esti si ce poti sa faci, sa dobandesti o stare de calm si autocontrol.

Tot ce ai nevoie se afla in tine. Ceea ce fac eu, este sa dau un impuls potentialului tau adormit pentru ca el sa se manifeste si sa te ghideze spre cea mai buna varianta a ta.

Psihoterapeut Paul Apostică

Subscribe RSS