Calatorii Initiatice – Drumul Invingatorului

 

Drumul Invingatorului este un workshop centrat pe dezvoltarea personala a celui care doreste sa-si gaseasca forta interioara pentru a putea duce pana la capat ceea ce isi propune.

Pentru a deveni mai bun in tot ceea ce faci, ai nevoie sa te eliberezi de credintele limitatoare, de fricile si temerile pe care le ai, de lipsa de incredere in tine si de toate celelalte aspecte ale vietii tale care te blocheaza.

Actiunea eficienta este cea izvorata din centrul fiintei tale. Atata timp cat nu esti in contact cu tine insuti si cu resursele tale, eforturile pe care le faci vor fi zadarnice si adeseori inutile.

Participarea la acest atelier unic iti ofera un plus de cunoastere, te ajuta sa te conectezi la propria realitate, sa identifici ce este bine pentru tine si iti reda forta necesara pentru a actiona cu hotararea unui invingator.

Drumul Invingatorului - Calatorii Initiatice Psihoterapeut Paul AposticaPlecand din punctul in care te-ai eliberat de acele continuturi blocante, ai mult mai multe sanse sa te descoperi pe tine asa cum esti si, mai ales, sa-ti trasezi un drum per­sonal, pe parcursul caruia iti poti pune in valoare calitatile pe care le ai.

Aceasta Calatorie initiatica te ajuta sa creezi in tine o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura interioara.

Conectat fiind cu spatiul interior al fiintei tale, poti realiza mult mai usor actiuni simple si eficiente ce tind sa creeze o realitate densa, materiala, in conformitate cu ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Daca doresti sa iei parte la acest atelier, te invit sa te inscrii la adresa de e-mail: paulapostica@yahoo.com.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

Subscribe RSS