Calatorii initiatice – Sfera

 

Pentru ca in curand primavara va incepe sa deblocheze potentialul creativ al naturii m-am gandit ca este timpul sa impartasesc cu tine o tehnica energetica ce isi dubleaza valoarea in aceasta perioada a anului.

In campurile subtile (aura si chakre) se acumuleaza in timp o serie de reziduri ce provin din emotii (stres, dezamagiri, ingrijorare, mahnirea, furie, neputinta etc.), din ganduri (ideile limitatoare) precum si din interactiunea pe care o ai cu alte persoane.

Acest balast energetic blocheaza capacitatea ta de a te manifesta eficient in lume, iti ingradeste liberatea si te impiedica sa obti ceea ce doresti. Uneori, se poate intampla sa-ti fie chiar foarte greu sa identifici o cauza anume pentru starea de disconfort pe care o ai, cu toate ca simti ca ceva este in neregula.

Lucrand cu tine, poate chiar asistat de un psiholog, ajungi sa-ti clarifici emotiile, gandurile si comportamentele iar acest lucru te ajuta mult pe calea evolutiei tale. Cu toate acestea, am constatat ca este nevoie sa se acorde atentie si partii energetice deoarece curatarea si restabilirea circuitelor energetice favorizeaza foarte mult aparitia starii de armonie interioara.

Calatorii initiatice - Sfera cabinet psihologTehnica pe care ti-o propun acum, te ajuta sa echilibrezi energia masculina si feminina din corp, deblocheaza circuitele meridianelor, curata campurile de reziduri, te ajuta sa gestionezi vibratia emotilor si sa-ti limpezesti mintea pentru a dobandi autocontrolul. Este totodata si o metoda de protectie impotriva intentiilor perturbatoare care exista in jurul tau, inlaturand ancorele vampirilor energetici. Acest lucru are drept consecinta cresterea nivelului de energie precum si a sanselor de reusita in viata.

Prin acest atelier iti ofer un instrument util pe care poti sa-l folosesti ori de cate ori doresti atunci cand simti ca ai nevoie sa prinzi din nou aripi.

Dupa fiecare zbor eliberator ai nevoie sa intri in legatura cu mama pamant deoarece, ca fiinta intrupata, este important sa ai o buna legatura cu radacinile tale. In acest sens, te voi invata cum sa te impamantezi pentru a dobandi stabilitate si vitalitate.

Psihoterapeut Paul Apostică

Subscribe RSS