Calatorii initiatice – Soarele interior

 

Soarele este un simbol arhetipal foarte puternic care se regaseste in toate culturile lumii. Inca din timpurile primitive, oamenii si-au dat seama ca Soarele este sursa care ne da viata, lumina, energie si cel ce ne sustine in procesul cunoasterii si al dezvoltarii personale.

Tocmai datorita importantei lui, cultul soarelui a ocupat un loc central in mituri, religii si in diverse practici divinatorii. Pe teritoriul tarii noastre geto-dacii au fost primii care au avut o legatura speciala cu astrul zilei, simbolurile acestuia ramanand prezente pana astazi in traditia populara.soarele-interior-fara-data

Istoria mistica abunda de informatii legate de cultul soarelui dar, despre acestea o sa vorbesc pe larg la curs. Acum as vrea sa-ti impartasesc cate ceva despre importanta conectarii la energia solara.

Sigur iti doresti ceva mai bun pentru tine insa, uneori, poate fi dificil sa ajungi acolo unde vrei. Pentru a reusi este nevoie sa te confrunti cu propriile vulnerabilitati, frici, temeri etc. Cum schimbarea este un fenomen ce are loc in interior, pe baza dobandirii unei intelegeri si a unei stari aparte, trebuie sa fii capabil sa faci primul pas in directia cea buna.

Ca fiinte solare putem aduce lumina in intunericul din noi, devenind constienti de cine suntem, de scopul calatoriei noastre prin viata si de resursele de care dispunem. Folosind simbolurile solare putem sa activam ceea ce este deja in noi – soarele interior.

Invatand sa accesezi energia solara iti vei dezvolta capacitatea de regenerare, iti va creste vitalitatea, forta personala, iar gandurile iti vor deveni clare si actiunile eficiente. Soarele este si un mare protector, care dizolva conflictele, clarifica si armonizeaza binele cu raul, constientul cu inconstientul. Dobandind pacea lautrica iti va fi mult mai usor sa capeti acel simt al centrarii, al puterii personale.

Te invit sa participi la atelier pentru a-ti oferi sansa de a primi initieri in simbolurile solare, informatii despre modul in care te poti conecta la energia solara si la toate beneficiile pe care le implica acest lucru.

Vino la curs sa experimentam si sa activam impreuna lumina soarelui tau interior!

Psiholog Paul Apostică

Subscribe RSS