Cele cinci elemente – Aerul

 

In simbolismul elementelor exista cinci tipuri de elemente ce stau la baza intregii  creatii: pamant, foc, aer, apa si suflet. Fiecare element in parte are anumite proprietati care te pot ajuta, sustine, echilibra, vindeca si proteja in calatoria ta.

Acum a sosit timpul sa patrunzi in vibratia aerului, cel mai vital element, care poate sa armonizeze si sa sustina insasi viata.

Aerul, prin natura sa, are capacitatea de a veni tot timpul cu energie pozitiva, de a inlatura limitele pe cale le ai intr-o maniera blanda, aducand in tine prospetime, inspiratie si libertate.

Cabinet psihologCa orice element, aerul are anumite simboluri ce iti pot fi de folos pentru a activa diverse portaluri care te pot ajuta pentru a hrani si energiza potentialul tau interior.

Elementul aer se afla in rezonanta cu anumite entitati subtile care pot fi evocate si intalnite in natura. In cadrul cursului iti voi povesti despre acestea si despre modul in care poti intra in rezonanta cu ele.

Energia aerului este cea mai putin violenta si intruziva. Acest lucru face sa fie cel mai la indemana element pentru a te eliberarea de frici, stres si de toata paleta de emotii negative. Totodata, aerul te ajuta sa-ti echilibrezi campurile, sa te incarci cu energie pozitiva, sa cresti si sa ajungi sa-ti cunosti adevarata ta valoare.

Atelierul de fata este o oportunitate pentru tine, deoarece te ajuta sa treci la o noua etapa a vietii tale. Informatiile pe care le primesti, metodele/tehnicile pe care le inveti, ajustarile informationale si energetice la care iei parte, te ajuta sa obtii beneficiile pe care le doresti, indiferent de cat de mult sau putin esti familiarizat/a cu astfel de practici.

Cursul ti se adreseaza daca doresti sa gasesti bucuria, libertatea de a te manifesta in conformitate cu adevarul tau interior, adica resursele pentru a-ti indeplini obiectivele.

Psihoterapeut Paul Apostică

Subscribe RSS