Cele cinci elemente – Apa

 

In simbolismul elementelor exista cinci tipuri de energii ce stau la baza intregii  creatii: pamant, foc, aer, apa si suflet. Fiecare element in parte are anumite proprietati care te pot ajuta, sustine, echilibra, vindeca si proteja in calatoria ta.

Acum a sosit timpul sa patrunzi in vibratia apei, elementul cu cu cele mai contradictorii proprietati, acesta fiind sigurul care poate sa-si schimbe structura sub influenta mediului. Apa se gaseste in orice si oriunde, contribuind la geneza tuturor lucrurilor.

Curentele mistice acodra apei o importanta deosebita. Crestinismul, hinduismul, islamismul, iudaismul, considera apa ca fiind un element purificator, avand rolul de a „curata” locul si omul. Majoritatea religiilor lumii folosesc apa pentru a realiza botezul, sau pentru imbaierea de dupa moarte.

Perntru ca apa poate fi informata cel mai usor si rapid este de inteles de ce acest element este folosit intr-o multitudine de practici magice si ritualuri de purificare, fertilitate, vindecare, de creare a anumitor stari emotionale placute sau neplacute, in dezvoltarea sau blocarea anumitor abilitati, in meditatie.

Deoarece corpul tau contine foarte multa apa, intreaga ta fiinta rezoneaza deja cu acest element si ii suporta influenta. Pornind de la calitatile ei, energia apei se dovedeste foarte utila atunci cand doresti sa ai armonie in mediul in care traiesti, prosperitate, echilibru emotional, vindecare si relatii frumoase.Elemetul Apa psiholog

Apa este un element flexibil ce te ajuta sa hranesti si energizezi potentialul tau interior, sa purifici spatiile si obiectele, sa inlaturi blocaje, indepartezi limite, sa informezi mediul din jurul tau. In egala masura, energia apei poate fi folosita si pentru a distruge, pentru a bloca evolutia etc.

Ca orice element, apa are anumite simboluri ce iti pot fi de folos pentru a activa diverse portaluri care te pot ajuta sa creezi, accelerezi anumite procese de evolutie, sa vindeci, sa te echiliberzi emotional.

Atelierul de fata este o oportunitate pentru tine, deoarece te ajuta sa treci la o noua etapa a vietii tale. Informatiile pe care le primesti, metodele/tehnicile pe care le inveti, ajustarile informationale si energetice la care iei parte, te ajuta sa obtii beneficiile pe care le doresti, indiferent de cat de mult sau putin esti familiarizat cu astfel de practici.

Cursul ti se adreseaza daca doresti sa inveti cum sa utilizezi energia apei pentru a gasi bucuria, libertatea de a te manifesta cu usurinta in viata, de a aceesa resursele oferite de mediu pentru a-ti indeplini obiectivele.

Psihoterapeut Paul Apostică

Subscribe RSS