Select Page

Ritualuri si practici ale prosperitatii

 

Acesta este un seminar dedicat celor care doresc sa inteleaga si sa patrunda in tainele ritualurilor, obiceiurilor si practicilor magice ce tin de prosperitate. Cursul este o incursiune in metodele si tehnicile stravechi folosite de druizi, wiccani, shamani si orientali.

In trecut, abundenta avea mult mai multe semnificatii decat in prezent si de aceea, scolile initiatice isi orinetau atentia spre crearea de portaluri energetice care sa ofere posibilitatea evolutiei pe toate planurile a unei persoane sau chiar colectivitati.

In cadrul workshop-lui vom pasi pe urmele druizilor pentru a intelege modul in care acestia intra in armonie cu natura, cu scopul de a procura ingredientele de care au nevoie pentru a realiza ritualurile.

Ca o continuitate, vom explora practicile magice wiccane, pentru ca ulterior sa ne indreptam atentia spre shamanii care se ocupa de crearea oportunitatilor pentru prosperitatea comunitatii din care fac parte.

Pentru a adauga un plus de valoare, vom patrunde si in filosofia orientala pentru a intelege cum initiatii acestei zone atrag abundenta in viata lor.

Atelierul trebuie privit ca un drum initiatic. Gradul I iti ofera posibilitatea sa intelegi care sunt principiile ce stau la baza realizarii portalurilor energetice, ce elemente ancora poti sa folosesti pentru a stabiliza informatia si energia, implicatiile numerologiei in atragerea abundentei structurale, tehnici de purificare si transformare a obstacolelor ce te impiedica sa traiesti o viata prospera pe toate planurile.

La gradul II te invat cum sa realizezi ritualuri de prosperitate folosind vechile metode druide si wiccane ce, sub o alta forma, sunt intalnite si in regiunea muntilor Carpati.

Pentru a ajunge la anumite rezultate, este nevoie sa stii cum sa creezi un spatiu sacru in care sa realizezi ritualurile, ce instrumente iti sunt de folos si ordinea utilizarii acestora.

Odata ce ai inteles pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a controla fortele secrete ale naturii nu ramane decat sa te bucuri de efectele creatiei tale.

In functie de deschiderea ta, poti sa te opresti la gradul I sau poti aprofunda practicile magice utilizand ritualuri. Indiferent de alegerea pe care o faci, vei constata ca metodele de la ambele grade iti deschid calea evolutiei tale.

In decursul anului exista doua momente ideale pentru a face meditatii si ritualuri de prosperitate. Daca doresti sa aflii cand, cum si in ce fel se realizeaza acestea, te astept la curs.

Poate ca nu intotdeuna putem explica logic cum functioneaza magia, insa de fiecare data poti trai urmarile acesteia.

Psiholog Paul Apostică

 

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE