Select Page

Campul auric si utilitatea acestuia

 

Ca toate fiintele vii, emani in jurul tau o anumita energie care este generata din interiorul corpului. Acest camp de forta ce te inconjoara, poarta denumirea de aura si reprezinta energia subtila produsa de miscarea continua a chakrelor si de dinamica ta mentala, emotionala si fizica.

Campul tau auric interactioneaza zilnic cu celelalte forte si energii din mediul inconjurator iar acest lucru face ca aura ta sa influenteze si la randul ei sa fie influentata de energiile persoanelor din jur.

Marimea, culoarea si densitatea aurei se schimba in functie de contextual tau de viata si de starile pe care le ai. Ceea ce emit alti oameni catre tine, suferintele, problemele de sanatate slabesc si restrang aura, lucru care te face vulnerabil la influentele din jur, obosit, bonlav, blocat, viata ta fiind afectata intr-o maniera neplacuta.

Figure emerges from the comos

La polul opus, un camp auric puternic te ajuta sa ai mai multa energie pentru a realiza ceea ce iti doresti sau trebuie sa faci, te protejeaza, te ajuta sa-ti menti echilibrul, starea de sanatate, te face rezistent/a la influenta fortelor exterioare.

Acest atelier isi propune sa-ti dezvolte constiinta si puterea de perceptie a campurilor de energie subtila care te inconjoara, ajutandu-te astfel sa simti emanatiile energetice ale corpului, sa constientizezi momentele in care trebuie sa intaresti aceste campuri, sa le echilibrezi sau sa le purifici.

Pe parcursul workshopului prezint metode de intarire si extindere a aurei in diverse scopuri, lucru care te va ajuta sa adaptezi si sa schimbi frecventa aurei tale in functie de mediul inconjurator si de persoanele cu care vii in contact, astfel incat sa-ti fie usor sa interactionezi cu alte campuri mai puternice sau mai slabe.

De asemenea, te invat cum sa folosesti elemente naturale pentru a avea un camp auric puternic, cum sa-ti cresti propria energie, cum sa-ti condensezi sau extinzi aura si alte aplicatii practice ce tin de manevrarea energiei pe care corpul tau o emana.

Participand la acest atelier iti oferi sansa de a invata cum sa folosesti in mod activ energia pe care o ai in scopul imbunatatirii calitatii vietii tale si nu numai.

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE