Select Page

Cum sa folosim cristalele in Feng Shui

 

Iti pun la dispozitie pentru prima data un curs in care voi indrepta atentia asupra utilizarii cristalelor urmand principii din Feng Shui.

Cristalele sunt printre cele mai folosite instrumente in practicile spirituale sau energetice si exista motive intemeiate pentru aceasta. Capacitatile lor vibrationale sunt aproape mirculoase, ele incorporand si amplificand in acelasi timp o multitudine de energii.

Arta Feng Shui-ului este practicata inca din antichitate pe teritoriile asiatice cu scopul armonizarii simultane a vibratiilor personale cu cele ale naturii si ale unui spatiu (locuinta, extinzandu-se ulterior la spatiile dedicate lucrului).Cristale si Feng Shui

In prezent, aceasta arta este folosita intens si pe continentele european si american, observandu-se beneficiile aduse pe toate planurile vietii: emotional, de cuplu si familial, financiar, creativ, de sanatate etc.

Feng Shui-ul porneste de la trasaturile de baza ale unui spatiu, de la energia persoanelor care il folosesc si apeleaza la tot felul de obiecte si artificii care potenteaza toate vibratiile benefice, diminuand influenta celor stagnante sau nebenefice.

Aspectele abordate in cadrul cursului vor fi:

  • Notiuni generale despre utilizarea cristalelor
  • Corelatia intre tipuri de cristale si ariile vietii
  • Utilizarea cristalelor pentru protecia spatiilor
  • Aplicarea principiilor din Feng Shui prin intermediul cristalelor, cu accent pe potentarea energiilor dintr-un spatiu pentru activarea anumitor planuri.

Te invit la acest curs daca iti doresti sa afli cum poti aplica mai usor si mai la indemana principii din Feng Shui cu ajutorul cristalelor pentru a-ti debloca o arie a vietii sau a te armoniza, pur si simplu.

Daca ai curiozitati sau intrebari specifice, vino cu ele, pentru a-ti raspunde punctual si a te ajuta imediat.

Psiholog Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE