Select Page

Cum sa te protejezi de influentele negative

 

In ultima perioada se intampla tot mai des ca starea de bine pe care o traim sa fie perturbata de diversi factori. Poate si tie ti s-a intamplat sa ai trairi neplacute, emotii negative, ganduri ce nu iti dau pace sau sa te simti lipsit de energie, epuizat in anumite situatii din viata ta. Despre cauza acestor dispozitii si, cel mai important, despre cum poti sa-ti mentii echilibrul si proteja de influentele negative din jurul tau, vom discuta in cursul de fata.

Pentru ca traiesti intr-o lume in care interactionezi des cu o variatate mare de informatii, trebuie sa ai in vedere faptul ca zilnic esti supus unui stres subtil.

Anumite persoane din jurul tau pot sa te epuizeze energetic prin gandurile, actiunile, intentiile si vibratiile lor. Mai mult, influente nocive pot sa apara si datorita mesajelor subliminale din mass-media, locului in care te afli (acasa, birou etc.) si obiectelor pe care le folosesti. De cele mai multe ori nici nu banuiesti ca dispozitiile pe care le ai au ca si cauza interactiunea cu aceste informatii si energii negative.

Te invit sa analizam impreuna circumstantele in carecum-sa-te-protejezi-de-influentele-negative-psiholog-paul-apostica apar si se dezvolta anumite fenomene ce iti fac rau. Iti voi explica care sunt principiile care stau la baza realizarii unei bune protectii si cum sa ti la distanta tot ce te poate afecta pentru a mentine starea naturala de echilibru a corpului, mintii si sufletului.

Vei invata cum sa-ti folosesti puterea mintii pentru a avea un bun autocontrol, cum sa utilizezi diverse metode pentru echibrarea emotionala si purificarea mediului in care traiesti, cum sa creezi un camp de protectie pentru a neutraliza influentele negative.

Avand aceasta baza vei descoperi in sinea ta puterea de a-ti transforma viata, de a-ti creste vitalitatea, de a ramane puternic in fata provocarilor sau, mai simplu spus, de a avea o zi buna in fiecare zi.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE