Select Page

Pasi spre indeplinirea dorintelor

 

Experienta abundentei incepe cu mult inainte de a avea ceva in plan concret. Cultivarea unei atitudini sanatoase fata de ceea ce iti doresti si folosirea anumitor practici (programare mentala, cristale, ritualuri de prosperitate, etc.), te ajuta sa-ti indeplinesti visele.

Universul e construit pentru a-ti oferii posibilitatea sa traiesti experienta abundentei. Orice blocaj aparut in cursul evolutiei tale, iti poate ingradi accesul la resursele care te inconjoara.

Pentru a avea, trebuie in primul rand sa-ti dai voie sa ai. Drumul spre fericire incepe odata cu transformarea ta interioara.

Acest atelier iti ofera posibilitatea sa intri in contact cu tine insuti si sa descoperi atitudinile si convingerile care  blocheaza / conditioneaza reusita ta, pentru ca ulterior sa le poti transforma.

Odata schimbata harta ta mentala, te invat cum sa folosesti anumite elemente pentru a atrage progresul profesional, abundenta materiala, relatii armonioase, sanatatea,  evolutia pe acele planuri importante pentru tine.

Cateva din temele abordate:

  • identificarea si inlaturarea atitudinilor si credintelor limitate legate de ce poti obtine in viata,
  • crearea starii interioare prielnice indeplinirii dorintelor tale,
  • modalitati de programare mentala pentru succes,
  • cum sa te raportezi la energia banilor.

In partea a doua a workshop-ului ai ocazia sa patrunzi in universul practicilor energetice prin intermediul carora poti atrage abundenta atat la nivel material cat si spiritual.

Dintre aceste metode amintesc :

  • utilizarea cristalelor in atragerea prosperitatii, echilibrului emotional, sanatatii,
  • legea atractiei si abundenta,
  • elemente de feng shui,
  • ritualuri de prosperitate.

Daca simti ca a venit momentul sa treci la un nou nivel de intelegere a ceea ce esti si a modului in care te poti manifesta in univers pentru a trai experienta abundentei, e timpul sa asimilezi informatiile si tehnicile pe care ti le ofera acest workshop.

Psiholog Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE