Select Page

Descopera energia Chakrelor

 

 • Activarea chakrei Radacina

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia circula energia vitala necesara pentru a te desfasura plenar si in armonie pe toate planurile in viata ta.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. In numar de sapte, aceste puncte de concentrare energetica contribuie la echilibrarea organismului, la inlaturarea blocajelor de ordin emotional sau mental, la mentinerea starii de sanatate si la dezvoltarea ta personala.

Cand energia nu curge liber prin organism, datorita unor blocaje de ordin emotional (traume, depresie, stres, anxietate, furie, vinovatie, mahnire etc.), mental (ganduri negative) sau fizic, apar dezechilibre ce se pot manifesta in diverse moduri si traiesti un sentiment general ca “ceva nu este in regula”.

Lucrand cu energia chakrelor iti oferi posibilitatea de a-ti transforma intreaga viata deschizand calea spre vindecare, dezvoltare psihica si crestere spirituala.Descopera energia chakrelor cabinet psiholog

Fiecare chakra are functii precise pentru corpul fizic, psihic si energetic. Pe parcursul a sapte intalniri vom lucra pe rand, cu fiecare nivel de constiinta, pentru ca tu sa ajungi sa-ti activezi intreaga dimensiune energetica a fiintei tale, cu scopul de a folosi la maxim abilitatile pe care le ai, pentru a-ti construi viata pe care o doresti.

In acest workshop lucram cu chakra radacina (Muladhara), care este asociata cu pasiunea, vitalitatea, dorinta, puterea de a actiona, de a aduce siguranta si incredere in viata ta.

Dezechilibrul primei chakre se poate manifesta printr-o stare de boala fizica si emotionala, lipsuri finaciare, rigiditate, posesivitate, sentimente de nesiguranta, teama, frica, depresie, dezordine in gandire, senzatia de “cap in nori”, preocupare exagerata pentru supravietuire.

Pentru transformarea energiilor nesanatoase in energii sanatoase, pentru cresterea nivelului energetic si crearea echilibrului si armoniei personale cat si in relatiile cu oamenii si mediul inconjurator, pentru a face fata mai bine stresului si a te feri de boli, exista tehnici si metode ce poti sa le inveti si sa le aplici daca doresti.

In cadrul atelierului te invat sa folosesti meditatia si alte tehnici de vizualizare. Iti arat cum si ce cristale poti sa folosesti pentru a obtine o buna stimulare a chakrei radacina.

Prin purificarea chakrei muladhara, ajungi la o stare de stabilitate fizica si psihica, perseverenta, rabdare, forta vitala, acceptarea propriului corp, securitate materiala, iti dezvolti anumite capacitati psihice, ajungi la o stare de pace si libertate interioara prin cresterea increderii in propria persoana.

Pe langa faptul ca te invat cum sa-ti echilibrezi singur/a chakra radacina, in ultima parte a workshopului voi lucra cu tine in mod personal pentru a curata impuritatile si pentru a activa in mod corespunzator vortexurile energetice specifice primei chakre.

 

 

 •  Activarea chakrei doi, Swadhisthana

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia circula energia vitala. Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. In numar de sapte, chakrele transforma energia contribuind la echilibrarea organismului, la inlaturarea blocajelor de ordin emotional sau mental, la mentinerea starii de sanatate si la dezvoltarea ta personala.

Atelierul de fata este centrat pe lucrul cu chakra doi, subombilicala, denumita Swadhisthana.

Swadhisthana cabinet psihologChakra doi este in legatura cu sentimentele si sexulalitatea, erotismul, libidoul, imaginatia si se refera in mod direct la dreptul de a simtii, de a exprima si intelege emotiile, nevoile si dorintele, controland calitatea relatiilor si capacitatea de a te relaxa.

Atunci cand chakra doi este perturbata iti este greu sa faci schimbari in viata, relatiile cu sexul opus sunt dificile si neplacute, simti un gol sufletesc, tristete, iritabilitate, teama de a nu fi iubit sau de a fi abandonat, esti lipsit de entuziasm, te simti singur, mananci in mod exagerat, ai anumite probleme la organele genitale, rinichi etc. Aceste stari duc la o vlaguire rapida, la blazare si imbatranire inainte de vreme.

Vestea cea buna este ca poti corecta ce este blocant, nesanatos, dezechilibrat in tine. Pentru transformarea acestui nivel de constiinta exista tehnici si metode ale medicinei energetice ce pot fi aplicate.

In cadrul atelierului te invat cum poti sa armonizezi acest centru energetic pentru a ajunge la acea liberate interioara ce iti ofera sansa de a-ti intelege si exprima emotiile, nevoile, dorintele, de a avea control asupra energiei erotice, vitalitate sexuala, capacitate de regenerare, forta creatoare, abilitatea de a mentine armonia in relatie cu cei din jur si in cuplu, de a devenii spontan, atractiv si productiv.

Folosind meditatia, tehnicile de vizualizare, sunetul, respiratia si diverse instrumente ce au functie energetica iti oferi posibilitatea de a devenii un initiat in arta de a lucra cu continuturile tale mentale, emotionale si energetice.

 

 

 • Activarea chakrei trei, Manipura

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia circula energia vitala necesara pentru a te desfasura plenar si in armonie pe toate planurile in viata ta.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. In numar de sapte, chakrele transforma energia contribuind la echilibrarea organismului, la inlaturarea blocajelor de ordin emotional sau mental, la mentinerea starii de sanatate si la dezvoltarea ta personala.

Atelierul de fata este centrat pe lucrul cu chakra trei, plexul solar, denumita Manipura.

Energiile care se manifesta la acest nivel te ajuta sa intelegi cat mai bine propria individualitate si modul tau de manifestare in lume. Chakra trei guverneaza puterea personala, autocontrolul, vointa, libertatea de a fi tu insuti, vitalitatea, aduce energia eficientei, curajul, optimismul, forta.

Daca aceasta chakra este blocata iti este greu sa-ti pastrezi controlul, devii nervos, impulsiv, te certi usor cu cei din jur, obosesti repede, realizezi cu greutate lucruri, iti este greu sa te afirmi, nu ai incredere in fortele proprii, te simti neapreciat, respins, fara chef de viata, apar anumite probleme la stomac, ficat, pancreas etc.

Chakra trei, Manipura cabinet psihologToate tensiunile interioare aflate la nivelul chakrei manipura iti consuma foarte multa energie, lucru care iti ingradeste manifestarea ta in lume. Pentru transformarea acestui nivel de constiinta exista tehnici si metode ale medicinei energetice ce pot fi aplicate pentru a activa si echilibra centrul puterii personale.

In cadrul atelierului te invat cum sa armonizezi si echilibrezi acest centru energetic pentru a favoriza dezvoltarea unor calitati, cum ar fi: increderea, inalt nivel energetic, puterea de a lucra mult, buna dispozitie, hotarare, rezistenta in fata agresiunilor, capacitatea de a fi un bun lider si autocontrol asupra emotiile si gandurile tale.

Chakra manipura cea mai expusa vampirismului energetic, avand in vedere tocmai forta cu care poate revigora organismul.

Fiind miezul magnetic al personalităţii, este in corelaţie cu energia subtila a focului iar o buna stapanire a acestei energii iti ofera o forta vitala exceptionala, putere de a te elibera de cei care te vampirizeaza, o viata lunga, sanatate, forta de regenerare, spontaneitate, atractivitate si capacitatea de a influenta evenimentele din jurul tau.

Folosind meditatia, tehnicile de vizualizare, respiratia si diverse instrumente ce au functie energetica iti oferi posibilitatea de a devenii un initiat in arta de a lucra cu fluxurile energetice ale corpului tau si nu numai. 

 

 

 • Activarea chakrei patru, Anahata

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia organismul primeste si prelucreaza energia vitala necesara corpului pentru a functiona armonios din punct de vedere emotional, mental si fizic.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. Atelierul de fata este centrat pe lucrul cu chakra inimii, denumita Anahata.

Chakra Anahata este punctul central al sistemului chakrelor, locul unde energiile joase si cele inalte se intalnesc, locul unde masculinul si femininul se impletesc, fiind un punct de echilibru ce face legatura intre minte, corp si spirit.

Chakrei inimii ii revine o functie extrem de importanta in evolutia fiintei umane, aceea de traire si manifestare a iubirii, care poate fi exprimata pe multe planuri si in stari din ce in ce mai rafinate. Ceea ce este extraordinar de interesant este ca aceasta chakra detine cea mai mare cantitate de energie.

Chakra inimii psihoterapiePoarta prin care trebuie sa treci pentru a dobandi cunostere de sine, intelepciune si capacitatea de a intra in rezonanta cu vibratiile universului se afla in chakra inimii.

Ca sa detii cheile acestui nivel de constiinta trebuie sa inveti cum sa gestionezi starile apasatoare de anxietate, tristete, emotiile puternice, si toate acele trairi ce te scot din starea naturala de echilibru.

Activarea chakrei inimii iti sporeste puterea constiintei, te ajuta sa intri in legatura cu esenta ta, iti creste puterea vibrationala, favorizeaza aparitia unui sentiment patrunzator de liniste, pace interioara, acceptare si-ti dezvolta capacitatea de a te iubi pe tine insuti si pe ceilalti neconditionat.

In cadrul atelierului te invat cum sa folosesti meditatia, tehnicile de vizualizare, respiratia si alte metode ce te ajuta sa lucrezi cu energia chakrei inimii pentru a-ti dezvolta: autocontrolul, increderea in tine insuti, capacitatea de a gestiona emotiile perturbatoare, concentrarea, hotararea, linistea sufleteasca, limpezimea mintii, capacitatea de a stabili relatii sanatoase si armonioase, o buna conexiune cu energiile pamantului si ale cerului.

Pe parcursul atelierului voi lucra cu tine in mod personal pentru a echilibra si activa in mod corespunzator vortexurile specifice acestei chakre.

 

 • Activarea chakrei gatului, Vishuddha

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia organismul primeste si prelucreaza energia vitala pentru a functiona armonios din punct de vedere emotional, mental si fizic.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. Atelierul de fata este centrat pe lucrul cu chakra gatului, denumita Vishuddha.

Chakra gatului, este locul in care mintea si inima se intalnesc, fiind centrul responsabil pentru transformarea gandurilor in campuri purtatoare de energie si informatie manifestate, prin cuvantul rostit. Prin aceasta chakra exprimi tot ceea ce te anima, rasul, plansul, sentimentele de bucurie sau tristete, iubirea sau ura, teama si furia, intentiile si dorintele tale.

Cand chakra Vishuddha iti este afectata, comunicarea cu alte persoane se va realiza cu frica si nesiguranta, cu timiditate in exprimare, iar acest lucru te va face sa fi retras, tacut sau din contra, impulsiv, dominatoar si conflictual. Fiind greu sa-ti pui sentimentele in cuvinte, vei ajunge sa nu mai ai incredere in propria intuitie, sa fi nervos ca nu te poti exprima, sa traiesti o stare de tensiune, frustrare si chiar atacuri de panica.

Vishuddha Chakra psiholog Paul AposticaEste important sa-ti armonizezi chakra gatului deoarece prin intermediul ei ajungi sa-ti exprimi adecvat gandurile si sentimentele, sa vorbesti cu usurinta si creativitate, sa transmiti eficient mesajul tau catre ceilalti. Dezvoltandu-ti capacitatea de comunicare, de expresivitate iti cresti puterea constiintei, iti dezvolti intuitia si-ti activezi capacitatea de a crea prin intermediul intentiei pure.

In cadrul atelierului te invat cum sa folosesti meditatia, tehnicile de vizualizare, respiratia si alte metode ce te ajuta sa lucrezi cu energia chakrei gatului pentru a-ti dezvolta:

 • capacitatea de a stabili relatii sanatoase si armonioase cu cei din jur prin exteriorizarea fara teama a sentimentelor, gandurilor si adevarului prsonal,
 • abilitatile intuitive de cunoastere si de comunicare, atat verbale, cat mai ales perceptiile senzoriale largite si cele extrasenzoriale, telepatie,
 • capacitatea de a intelege mesajele din jurul tau,
 • autocontrolul, concentrarea, hotararea,
 • capacitatea de a gestiona emotiile perturbatoare,
 • increderea in tine insuti si recunoasterea propriei puteri fiind sincer si corect fata de tine insuti, dar si fata de ceialalti,
 • linistea sufleteasca, limpezimea mintii si tacerea.

Pe parcursul atelierului vei beneficia de cateva activari personalizate pentru a regla in mod corespunzator campurile tale si chakra gatului.

 

 • Activarea chakrei celui de-al treilea ochi, Ajna

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia organismul primeste si prelucreaza energia vitala pentru a functiona armonios din punct de vedere emotional, mental si fizic.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. Atelierul de fata este centrat pe activarea chakrei celui de-al treilea ochi, denumita Ajna.

Multe traditii mistice considera deschiderea celui de-al treilea ochi ca un eveniment deosebit, deoarece reprezinta iluminarea spirituala, expandarea constiintei si accesul la cunostintele universale.

Activarea chakrei Ajna cabinet psihologActivarea chakrei Ajna determina aparitia unor schimbari majore in planul fiintei tale datorita cresterii capacitatii de a percepe lumea cu claritate, amplificarii capacitatii de concentrare si vizualirare, dezvoltarii intuitiei si a perceptiilor extrasenzoriale, accesului la anumite nivele superioare de constiinta pe care le ai in stare latenta.

Cand acest centru energetic este perturbat poti sa traiesti stari de confuzie, incordare, anxietate, rigiditate in gandire, lipsa viziunii de ansamblu, dureri de cap, migrene, frica de schimbare, ganduri negative, teama, nehotarare, neincredere in tine etc.

Activarea celui de-al treilea ochi poate sa se realizeze repede sau dupa o perioada mai mare de timp in functie de deschiderea spirituala pe care o ai. Acest curs cuprinde anumite initieri ce accelereaza procesul de deschidere a celui de-al treilea ochi.

In cadrul atelierului te invat cum sa folosesti meditatia, tehnicile de vizualizare, respiratia si alte metode ce te ajuta sa lucrezi cu energia chakrei Ajna pentru a-ti dezvolta: intuitia, capacitatea de concentrare si de anticipare a unor evenimente, stapanirea de sine, inteligenta creativa, telepatia, perceptia extrasenzoriala, cunoasterea, forta spirituala.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia beneficiezi de activari personalizate pentru a regla in mod corespunzator campurile tale si informatii despre modul in care poti sa-ti activezi centrul celui de-al treilea ochi.

 

 • Activarea chakrei coroana, Sahasrara

Corpul tau are pe langa structura fizica si o structura energetica, prin intermediul careia organismul primeste si prelucreaza energia vitala pentru a functiona armonios din punct de vedere emotional, mental si fizic.

Centrii energetici cei mai importanti, sunt cunoscuti sub numele de chakre. Atelierul de fata este centrat pe activarea chakrei capului, denumita Sahasrara.

Sahasrara este poarta prin intermediul careia te conectezi cu universul, divinitatea, cu energia creatiei ce te ajuta sa-ti activezi intregul potential pe care-l contii. Este ultima piatra de hotar a evolutiei constientizarii umane.

sahasrara psihoterapeutActivarea chakrei sapte determina aparitia unor schimbari majore in planul fiintei tale datorita faptului ca aici se afla sediul puterii spirituale. Sahasrara este centrul prin care primesti energia creatiei ce iti este necesara in procesul de trezire a energiei primordiale Kundalini.

Cand acest centru energetic este perturbat drumul tau in viata devine greoi, traiesti stari de plictiseala, depresie, anxietate, ingrijorare, ai dureri de cap, tulburari de somn, temeri, neincredere in tine si in capacitatea ta de a face fata provocarilor, traiesti sentimentul de singuratate etc.

Provocarea acestei chakre este de a-ti elibera spiritul de toate conditionarile pentru a intra in contact cu natura ta divina, ramanand in acelasi timp ancorat in realitatea concreta.

Activarea armonioasa a chakrei Sahasrara te ajuta sa-ti extinzi campul de constiinta pentru a cunoaste libertatea, abundenta, bucuria, impacarea cu sine si cu ceilalti, acceptarea si integrarea polaritatilor, sa vezi potentialul a tot ceea ce exista.

In cadrul atelierului te invat cum sa folosesti meditatia si alte metode ce te ajuta sa lucrezi cu energia chakrei Sahasrara, pentru a te conecta cu matricea informationala si energetica a universului, pentru a te simti implinit si mai ales multumit de ceea ce esti, pentru a intra in contact cu intelepciunea ta interioara, pentru a-ti dezvolta intuitia, capacitatea de concentrare, cunoasterea, forta spirituala.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic, pe parcursul caruia vei primi anumite activari personalizate si informatii despre modul in care poti sa utilizezi fluxul energetic receptat de chakra coroana.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE