Select Page

Relatiile si influenta lor energetica

 

Relatiile pe care le ai cu sexul opus lasa in tine o amprenta ce te poate ajuta sau bloca in evolutia ta. Ceea ce sta la baza relatiei, sentimente de prietenie, iubire, dorinta sexuala, posesivitate, abuz etc. determina aparitia unor fenomene subtile ce iti modeleaza gandurile, emotiile, comportamentele si dinamica energetica a fiintei tale.

Structura ta psihica si energetica se afla intr-o stransa interactiune. Cum in cadrul oricarei relatii se realizeaza un transfer energetic-informational intre campurile subtile ale partenerilor, atat ceea ce este bun, cat si ceea ce este blocant este preluat de la cel/cea cu care esti. Pe langa acest aspect, intervine si dinamica interactiunii, emotiile pe care le traiesti, gandurile pe care le ai, ce determina aparitia altor schimburi subtile de energii.

relatii cuplu psihologPornind de aici, iti dai seama ca in urma contactului cu alte persoane realitatea ta interioara suporta multiple schimbari. Starea ta de spirit, vitalitatea, disponibilitatea, increderea, capacitatea de a te relaxa, de a realiza lucruri, de a obtine placere sunt influentate de istoria relationala pe care o ai.

Poate ca ti s-a intamplat ca in urma unor situatii relationale intime sa simti ca lucrurile s-au schimbat cumva in tine si nu neaparat intr-o directie pozitiva tie. Datorita unor contexte nefericite sau unui mod eronat de a te raporta la sexul opus, structuri energetice importante se distrug sau se altereaza suficent de mult pentru ca sa nu mai reusesti sa te regasesti si nici sa obtii ceea ce te face fericit/a.

Acest workshop este o oportunitate pentru tine, deoarece te ajuta sa intelegi care sunt aspectele subtile ce intervin in cadrul unei relatii, ce consecinte pot sa apara in functie de dinamica interactiunii, modalitatea in care poti sa iti vindeci, cureti si regenera structura energetica.

Ceea ce este diferit fata de un atelier despre sexualitate este faptul ca discutiile sunt centrate pe latura energetica, pe ce se intampla cu tine la nivel subtil atunci cand incepi sa ai contact fizic cu o alta pesona, pe chimia fluidelor purtatoare de informatie, pe starile emotionale traite care sunt creatoare de gauri negre sau portaluri catre stari de constiinta inalta, pe modul in care sunt afectate chakrele, pe acele cazuri rare in care destine se schimba datorita unor interactiuni intime profund blocante.Relatia de cuplu cabinet psiholog

Cumva este imposibil ca in viata sa intalnesti contexte perfect hranitoare pentru tine si de aceea este bine sa stii cum sa te pozitionezi si ce poti face pentru a aduce armonia sau cel putin un relativ echilibru in structurile tale energetice.

In cadrul atelierului, pe langa aportul de informatii, ai ocazia sa inveti cateva tehnici pe care poti sa le folosesti singur/a pentru a reechilibra circuitul energetic si pentru a readuce vitalitatea in corpul tau.

In plus, voi lucra cu tine in mod personal pentru a curata atat cat se poate structurile tale energetice cu scopul de a indeparta din campurile tale acele informatii care nu iti apartin, dar pe care le-ai preluat de la alte persoane in decursul istoriei tale de viata.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE