Select Page

Fructifica magia din viata ta

 

In tine se afla un univers care abia asteapta sa fie descoperit. Chiar daca esti parte din el si una cu el, poate de prea putine ori ti-ai permis sa accesezi complet magia lui, deci, sa te bucuri de intregul potential pe care il ai.

Experientele concrete, palpabile, te fac uneori sa-ti construiesti o viziune eronata despre ceea ce esti si mai ales despre modul in care poti sa-ti traiesti propria viata. Imagineaza-ti ca te eliberezi chiar si pentru un moment de tot ceea ce tu crezi ca esti. Cum ai trai aceasta clipa? Dupa ce criterii ti-ai ghida propriile actiuni?

Esti singura persoana care detine cheile existentei tale. Ironic este faptul ca de cele mai multe ori exista tendinta sa cauti in exeriorul tau acele lucruri pe care doresti sa le traiesti in interior si care numai acolo pot exista. Tu porti deja raspunsurile la toate framantarile tale, trebuie doar sa-ti dai voie sa intri in contact cu partea magica din viata ta.

10917427_10204326388095109_3517842771753668629_nTe invit sa participi la un atelier ce are drept scop activarea dimensiunii magice a existentei tale pentru a contribui in mod activ la construirea propriului tau univers. De indata ce iti eliberezi potentialul, poti mai usor sa-ti modelezi actiunile concrete si comportamentul, iar acest lucru iti aduce stari de relaxare, bucurie, siguranta, libertate, echilibru, armonie.

Folosind diverse metode, vei reusi sa-ti largesti campul de constiinta pentru a ajunge la o intelegere mai profunda a ceea ce esti si a modului in care atitudinile tale interioare iti pot influenta viata.

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE