Select Page

Imbunatateste-ti viata

 

Fie ca esti incepator sau avansat pe calea evolutiei tale, acest workshop ti se adreseaza daca doresti sa inveti cum poti folosi mintea, emotiile, corpul si energia pentru a ajunge la cea mai buna varianta a ta.  

Atunci cand te gandesti la tine poate ti s-a intamplat sa constietizezi faptul ca poti mai mult decat ai reusit pana acum, ca succesul tau depinde de alegerile pe care le faci si de energia pe care o investesti in actiunile tale.

Viata in sine este plina de provocari ce te forteaza sa te schimbi, sa te upgradezi, sa renunti la vechi pentru a face fata noului. Esti asemeni unui mecanism complex a carui functionalitate depinde de modul in care gandurile, emotiile, atitudinile si vitalitatea ta sunt perfect aliniate.

Acesta este un atelier in care inveti cum sa lucrezi cu tine insuti pentru a te transforma, Trezirea psiholog Paul Aposticapentru a iesi din limitele care iti blocheaza accesul la propriile tale resurse.

Pentru a produce o schimbare in viata ta este nevoie sa stii cum sa te pozitionezi mental, emotional si energetic fata de tine si ceea ce este in jurul tau, cum sa lucrezi cu aceste dimensiuni pentru a le putea potenta reciproc folosind anumite tehnici puternic transformatoare precum meditatia si alchimia energetica.

Pe parcursul cursului inveti cum sa-ti gestionezi gandurile si emotiile astfel incat sa creezi starea necesara pentru a intra in armonie cu tine insuti. Pornind de aici iti va fii usor sa accesezi resurse, sa actionezi eficient, sa-ti cresti nivelul vibrational pentru a manevra informatia si energia intr-un mod benefic evolutiei tale.

Daca vrei sa inveti cum poti sa lucrezi cu tine pentru a trezi potentialul si capacitatile pe care le ai, te invit sa participi la atelier.

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE