Select Page

Intra in contact cu ghizii tai

 

In planurile subtile exista fiinte la fel de diverse ca oamenii din viata ta, care servesc unor scopuri foarte diferite, unele intr-un sens benefic, altele in maniera nebenefica evolutiei tale.

Aceste fiinte au primit nume diferite in culturi diferite, cum ar fi: ghizi spirituali, ingeri, pazitori, invatatori, ajutoare, spirite ale naturii, fiinte supranaturale, maestri ascensionati etc.

In traditiile vechi, initiatii foloseau anumite metode pentru a intra in legatura cu anumite entitati, fiind constienti de importanta pe care o avea stabilirea unei conexiuni cu lumea nevazuta.

Atelierul de fata iti ofera posibilitatea de a invata cateva tehnici prin care poti intra in contact cu ghizii tai spirituali. Fiecare metoda te pune in contact cu diverse planuri subtile, plecand de la baza (ghizi personali) pana la nivelele ridicate ale existentei unde se afla fiinte foarte evoluate.

?????????????????????????????????????????????????????????

Poate te intrebi cu ce te poate ajuta dezvoltarea perceptiilor extrasenzoriale sau extinderea starii de constiinta. Ei bine, un prim beneficiu este acela ca vei primi indrumare si ajutor in dezvoltarea ta, pentru ca ulterior sa ti se ofere posibilitatea de a accesa surse tot mai inalte de energie si informatie. Acest lucru iti faciliteaza intr-un mod benefic, influentarea propriei lumi.

Deschiderea unei porti de vibratie inalta, cu perspective de a intra in legatura cu un nivel spiritual superior, nu este un lucru neaparat greu, dar nici usor. Ai nevoie sa inveti mai intai cum sa-ti recunosti vibratiile propriului suflet si energiile subtile ce te inconjoara, cum sa te protejezi de eventualele agresini, cum sa fii sigur ca ai intrat in legatura cu energii care te pot ajuta si cum sa-ti ghidezi simturile pentru a putea comunica cu entitatile aflate in planurile subtile.

Intrarea in legarura cu ghizii tai este un eveniment important in viata ta si poate reprezenta inceputul unei frumoase perioade de crestere pe toate planurile tale, asistat fiind de toti cei/cele ce iti pot oferi sprijinul lor in procesul evolutiei tale.

Te invit la acest atelier pentru a adauga un plus de cunostere si mai ales pentru a deveni constient/a de universul care te inconjoara. 

Psiholog Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE