Select Page

Introducere in Samanism

 

  • Introducere in Samanism  partea I

Inainte de aparitia formelor religioase moderne toate practicile spirituale umane s-au bazat pe uniunea directa cu natura. Viata era privita ca o manifestre a simbiozei dintre spirit si materie, iar tot ce este vazut si nevazut era perceput ca fiind format din aceeasi forta vitala.

Samanismul exercita o atractie aparte deoarece stabileste sau, de fapt, restabileste comunicarea dintre noi si natura, ne ajuta sa ne vindecam si sa ne dezvoltam spiritual, sa ne reconectam la sinele nostru.

Samanismul e un fenomen complex, in egala masura primitiv si sofisticat prin modul in care concepe universul si prin practicile propuse. Metodele samanice se dovedesc eficiente si lipsite de pericole atunci cand sunt facute corect, ele fiind folosite pentru vindecarea atat a oamenilor, cat si a naturii.

Seminarul Introducere in samanism iti ofera prilejul de a afla coordonatele specifice gandirii magice si te ajuta sa te apropii de originile practicilor samanice.

Noutatea acestui curs este faptul ca pe langa meditatiile samanice au fost adaugate si anumite initieri ce au rolul de activare directa a structurilor energetice ce iti dezvolta abilitatea de a lucra cu energiile universale.

Scopul acordajelor in acest workshop este de a te conecta mai puternic la energiile naturale utilizate de samani si de a-ti pregati sistemul energetic pentru munca samanica. Acordajele te conecteaza la energii de vindecare samanice precum Marele Spirit / sursa de lumina, forta vietii, te pregatesc pentru calatoria intre lumi si iti cresc puterea personala.

Cursul cuprinde trei parti. Fiecare etapa iti ofera posibilitatea sa aprofundezi tehnicile prin care samanii transforma energia personala si a universului.

Primul nivel te pune in legatura cu modul in care samanii se raporteaza la intreaga creatie. Vom discuta despre: energia celor patru elemente, existenta celor trei lumi, animalele de putere, corpul de lumina, ritualurile samanice etc. Ca practica vei invata cum sa creezi un spatiu sacru, cum sa te folosesti de energia celor patru elemente, cum sa gasesti un loc de putere si cum sa folosesti simbolurile pentru echilibrare. Tot acum, vei lua parte la o initiere menita sa te puna in legatura cu energiile utilizate de samani.

Practicile samanice au ca scop vindecarea traumelor ce afecteaza sufletul/spiritul, restaurarea corpului fizic prin reinformarea Campului Energetic de Lumina, intrarea in contact cu lumea spiritelor, restabilirea armoniei si echilibrului cu tot ceea ce te inconjoara prin accesarea unor energii si informatii direct de la Sursa.

Samanismul este un subiect spre care ai putea veni din curiozitate, in care intri fascinat si din care nu mai iesi foarte usor sau, in orice caz, nu cum ai intrat.

Daca alegi sa te alaturi acestei calatorii cu siguranta ca o parte din tine simte chemarea Marelui Spirit.

 

 

  • Introducere in Samanism partea II

Seminarul Introducere in samanism partea a doua iti ofera posibilitatea sa aprofundezi tehnicile prin care samanii transforma energia personala si a universului cu scopul trecerii la un nou nivel de constiinta.

Pentru a trezi in tine spiritul samanului, este nevoie sa treci prin anumite probe ce au menirea sa-ti dezvolte si potenteze abilitatile spiritului si a mintii. In acest sens, vom calatorii impreuna pe ritmul tobelor samanice, folosind ritualurile necesare pentru a accesa diferite dimensiuni ale realitatii.

Scopul ritualurilor este acela de a te conecta mai puternic la energiile utilizate de samani si de a-ti pregati sistemul energetic pentru munca samanica. Acordajele te conecteaza la energii de vindecare samanice precum Marele Spirit / sursa de lumina, forta vietii, te pregatesc pentrucalatoria intre lumi si iti cresc puterea personala.

Vei invata cum sa faci calatorii samanice, pentru a primi ajutor in muca ta de la vindecatorii de lumina si de la spiritele naturii, cum sa-ti descoperi animalul de putere, cum sa faci recuperari ale sufletului, cum sa te conectezi la puterile naturii, la Templul Samanic si cumsa folosesti simboluri de energizare.

Prin reinformarea Campului Energetic de Lumina intri in contact cu lumea spiritelor, restabilesti armonia si echilibrul cu tot ceea ce te inconjoara, te ajuta la cresterea campului de constiinta, iar la randul tau poti oferi sprijin altor persoane pentru vindecarea si dezvoltarea lor.

 

 

  • Introducere in Samanism partea III

Introducere in samanism – partea a treia – reprezinta ultima etapa si cea mai importanta, deoarece acum are loc conectarea la toate energiile utilizate de samani pentru vindecare sau pentru realizarea ritualurilor.

Acordajele pentru imputernicirile samanice trezesc in tine spiritul samanului si te ajuta sa te conectezi usor la Templul Samanic, la formele de energie ale fiintelor de lumina, vindecatorilor, spiritelor naturii, sinelui superior, la sursele de ghidare spirituala si la energia Marelui Spirit.

Psiholog Apostica Paul samanismIn acest sens, vom calatori impreuna pe ritmul tobelor samanice, folosind ritualuri ce te ajuta sa-ti cresti puterea personala si sa-ti dezvolti abilitatile spiritului pentru a putea sa accesezi Copacul Lumilor, puterea elementelor, energia mamei pamant si a tatalui cer, marile energii masculine si feminine ale universului, frecventele soarelui si lunii.

Pe langa oferirea imputernicirilor samanice, inveti cum sa folosesti simbolurile manifestarii, simbolul ritualului de trecere, functiile utile ale energiei si energia animalului de putere.

In timpul ritualurilor se va realiza reinformarea Campului Energetic de Lumina pentru trezirea celor sapte chakre, chakrei Steaua Sufletului si chakrei Steaua Pamantului, trezirea celor trei puncte energetice din partea inferioara a abdomenului, piept, al treilea ochi si pregatirea energiei Kundalini pentru a facilita trezirea ei in conditii de siguranta.

In final, vom realiza impreuna ritualul clarvazatorului, asistati fiind de ghizii si ajutoarele noastre, conectati fiind la sursa de lumina a Marelui Spirit pentru a avea experienta starii de unitate.

Daca alegi sa te alaturi acestei calatorii cu siguranta ca o parte din tine simte chemarea Marelui Spirit.

Psiholog Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE