Select Page

Karuna Reiki®


 • Karuna Reiki® gradul I

Karuna Reiki® este o metoda de terapie complementara ce trebuie privita ca un instrument valoros de care te poti folosi atunci cand vrei sa te vindeci sau sa evoluezi personal si chiar spiritual.

Karuna Reiki® se bazeaza pe Reiki-ul traditional, insa energia accesata este diferita de cea din Reiki Usui, fiind considerata mult mai puternica. Este o metoda dezvoltata ca o extensie a Reiki-ului traditional, initial destinata perfectionarii maestrilor Reiki, ulterior dezvoltandu-se ca o tehnica distincta.

Simbolurile folosite in Karuna au vibratii foarte inalte, permitand intrarea in legatura cu energia vindecatoare a unor fiinte de lumina, ghizi, precum si conectarea directa la Eul Superior.

Karuna Reiki® ofera un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii care te pot ajuta la:

 • vindecarea corpului si a traumelor;
 • refacerea campurilor energetice;
 • integrarea si vindecarea experientelor neplacute;
 • rescrierea modelelor mentale negative;
 • restabilirea echilibrului interior;Karuna-Reiki Maestru Reiki Paul Apostica
 • cresterea fortei personale;
 • imbunatatirea relatiilor interumane;
 • curatarea spatiilor de energia negativa;
 • cresterea increderii in sine;
 • claritatea mintii;
 • protectie.

Gragul I Karuna Reiki® te pune in legatura cu energia iubirii neconditionate si cu vibratia inalta a unor fiinte de lumina. In prima parte a atelierului are loc initierea si familiarizarea cu simbolurile iar in partea a doua vom pune in practica ceea ce am invatat.

Sistemul Karuna Reiki® este structurat pe patru nivele, doua de practician si doua de maestru. Fiecare grad parcurs iti deschide noi posibilitati de evolutie si de manifestare in planurile subtile si cele concrete ale vietii.

Fiind o tehnica avansata, poti sa primesti initiere in gradul I doar daca ai parcurs minim doua grade din sistemul Reiki Usui.

 

 • Karuna Reiki® grad II

Karuna Reiki grad II favorizeaza conectarea cu Sinele Superior, dezvoltarea intuitiei, capacitate de autocontrol, acces la noi simboluri si imbunatatirea tehnicilor de lucru.

Pentru a merge mai departe pe calea evolutiei tale spirituale, ai nevoie de chei ce te pot ajuta sa dizolvi acele aspecte ce te impiedica sa-ti accesezi propria ta forta.

Lucrand cu tehnicile gradului doi Karuna Reiki® poti sa realizezi vindecari profunde prin deschiderea mintii catre alte nivele de constiinta. Acest lucru determina inlaturarea tiparelor mentale pe care le-ai preluat de la cei din jur si pe cele ce singur/a ti le-ai creat.

Eliberat fiind de de balastul ce iti ingradea accesul la resursele tale, poti sa creezi mult mai usor contextele necesare materializarii dorintelor tale. Intentia ta combinata cu simbolurile potrivite, iti ofera un plus de forta in tot ceea ce faci.

Acest grad este centrat pe dezvoltarea abilitatilor tale, imbunatatirea comunicarii, cresterea creativitatii, controlul emotiilor, extinderea campului de constiinta, crearea de oportunitati pentru obtinerea celor mai bune rezultate, depasirea momentelor de cumpana, cresterea capacitatii de concentrare si dezvoltarea intuitiei.

 

 • Karuna Reiki® Master I

Karuna Reiki® este un sistem ce te sustine foarte mult in procesul tau de dezvoltare. Ai parcurs un drum lung si, cu siguranta, ai observant cum odata cu transformarea ta interioara, universul din jurul tau se schimba.

Simbolurile din Karuna Reiki® Master I au o frecventa foarte inalta, fiind capabile sa-ti aduca un plus de forta atunci cand te activezi pentru a realiza anumite tratamente sau atunci cand te pregatesti pentru initieri.

Ansamblul informatiilor si energiilor care sunt utilizate au ca scop inlaturarea blocajelor interioare si ridicarea nivelului tau de constiinta. Acest lucru iti ofera sansa de a ajunge la esenta fiintei tale, de a accesa adevarata ta forta.

Fiecare initiere iti releva noi taine si te ajuta sa intelegi cine esti, care este locul tau in acest univers si cum poti sa utilizezi cunoasterea pe care o ai.

Te invit sa faci primul pas catre gradul de maestru Karuna Reiki®. Impreuna vom intra intr-o alta dimensiune a realitatii pe care numai cei initiati o pot accesa.

 

 • Karuna Reiki® Master II

Karuna Reiki® Master II iti deschide calea catre toata invatatura si simbolurile utilizate de aceasta practica.

Sunt convins ca pana acum ai remarcat beneficiile oferite de fiecare grad Karuna Reiki® parcurs.

Acum, esti pe cale sa primesti initierea in ultimul grad de maestrie, fapt ce iti da ocazia sa utilizezi intregul potential energetic si informational codat in simbolurile sistemului.

Pe parcursul cursului vom discuta despre practicile energetice avansate, despre cum sa actionezi in mod corect, pentru a evita aparitia unor dezechilibre datorate intelegerii gresite a felului in care universul reactioneaza in urma interventiilor tale.

Pentru ca puterea ta de a determina anumite evenimente devine din ce in ce mai mare, este bine sa cultivi si partea de responsabilitate. In acest sens, o sa-ti explic ironiile si aspectul jucaus al Constiintei Cosmice.

Fie ca pacea sa ne uneasca, lumina sa ne calauzeasca iar iubirea sa fie prezenta in inimile noastre.

Psiholog Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE