Select Page

Fiinte de lumina

 

 • Razele Initiatice ale Arhanghelilor

In momentul de fata exista o multitudine de sisteme care lucreaza cu fiintele angelice. Dintre acestea cele mai cunoscute sunt Karuna Reiki® sau Shamballa care includ simboluri si energii ale unor arhangheli precum Mihail, Gabriel sau Rafael.

Razele initiatice ale Arhanghelilor este un sistem ce uneste mai multe practici care abordeaza, separat, cate un aspect al cunoasterii acestor energii. Acest lucru da o nota de unicitate prin faptul ca iti ofera posibilitatea sa intri in legatura directa cu cei sapte Arhangheli si cu razele lor.

Conexiunea cu fiintele de lumina te poate duce catre un nivel mai inalt al constientizarii, poti experimenta mai usor legatura cu Sursa Divina si cu cele sapte raze ale iluminarii: puterea, intelepciunea, dragostea, puritatea, vindecarea, pacea si libertatea.

Cele sapte tipuri de energii pe care o sa inveti sa le utilizezi in cadrul workshp-ului, actioneaza supra tuturor structurilor fiintei umane, curata si activeaza,

vindeca si armonizeaza toate cele sapte chakre principale. In momentul in care ai chakrele perfect aliniate intreaga ta fiinta se incarca cu vitalitate si energie pura.

Meditatiile din cadrul cursului se aseamana cu initierile din vechile timpuri, in care ritualul se desfasura pe pamant, insa initierea propriu-zisa sa facea in ceruri.

Dupa initiere, prin invocare sau meditatie ai posibilitatea de a intra in legatura cu energia celor sapte Arhangheli: Michael (raza Albastra, a protectiei si puterii), Jophiel (raza galbena, a iluminarii si intelepciunii), Chamuel (raza roz, a iubirii), Gabriel (raza alba, a armoniei si puritatii), Rafael (raza verde, a vindecarii si adevarului), Uriel (raza aurie, a pacii), Zadkiel (raza violet, a libertatii si iertarii).

Folosind frecventele energetice ale arhanghelilor, in mod corect, poti beneficia de energia pe care o emana si de harurile pe care acestia le au. In prezenta arhanghelilor ai ocazia sa-ti armonizezi cele patru corpuri: eteric, mental, emotional si fizic.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitaile de lumina care te inconjoara si despre modul in care poti intra in rezonanta cu energia celor sapte Arhangheli.

 

 • Arhanghelul Mihail
Mult timp s-a dorit sa se creada ca a intra in legatura cu fiinte ce se manifesta in planurile subtile ale existentei este ceva greu de realizat si ca doar anumite persoane pot sa faca acest lucru. Dar, sa ne aducem aminte ca suntem cu totii fiinte de lumina si acest fapt ne pune in legatura directa cu tot ce poarta in sine scanteia creatiei.

Pentru ca esti intr-o stransa legatura (ca o panza de paianjan) cu toti cei asemeni tie, este de ajuns sa-ti exprimi intentia de a aduce mai aproape de tine pe cei care te pot ajuta si ei vor veni daca gasesc loc in inima ta.

Acest workshop se concentreaza pe intarirea conexiunilor pe care le ai cu fiintele de luminain vederea invatarii modului in care poti sa accesezi si sa utilizezi ceea ce au ele de oferit. Dintre aceste entitati de lumina, am ales sa aduc mai aproape de tine energia celui care este numit Arhanghelul Mihail.

Arhanghelul Mihail este considerat a ficel mai important dintre toti arhanghelii. In nenumarate legende, mai ales din traditia crestina, iudaica, islamica si celtica, se aminteste despre renumita putere si intelepciune a Arhanghelului Mihail. Acesta deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii, iar numele lui insemana „cel care se aseamana cu Dumnezeu”.

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia, el este cel care te pazeste de energiile joase,de intuneric si de manifestarile fortelor raului, corectand elementele de dizarmonie ce se manifesta in univers cu spopul de a crea premisele unei dezvoltari armonioase. Vibratia sa te poate ajuta transformi energiile negative in energii pure, divine, aducatoare de viata.

Mihail este inger al dreptatii, al cunoasterii si al implinirii misiunilor pe care le ai in viata, el te calauzeste daca te-ai pierdut sau impotmolit pe drumul tau, insuflandu-ti curaj pentru a te elibera de orice teama si vulnerabilitate, el este aducatorul de pace si biruitorul intunericului.

Daca doresti sa intri in legatura cu energia Arhanghelul Mihail trebuie sa ai anumite informatii si o anumita stare interioara deoarece prin natura sa, Mihail este un luptator aflat in slujba binelui si a luminii, iar trasaturile sale isi au izvorul in capacitatea si natura sa razboinica.

In interventiile asupra oamenilor, el este exigent, cateodata chiar foarte sever datorita faptului ca el este cel care aplica pedeapsa celor care gresesc, cu scopul de a corecta ceea ce produce dizarmonie. Important este modul in care il invoci si felul in care il primesti in sufletul tau.

Mihail este un luptator dar menirea lui este aceea de a proteja si de a transforma energiile joase in vibratii inalte. Pentru a putea sa accesezi dimensiunile subtile ale universului, Arhanghelul Mihail iti poate fi de real folos ajutandu-te sa:

 • ai parte de protectie si ghidare in calatoria ta prin lumea fizica cat si astrala,
 • eliberezi sufletul de tot ceea ce-l ingradeste in manifestarile sale,
 • transformi energiile joase pentru a avea mai multa vitalitate,
 • cureti si eliberezi spatiile de energiile nocive,
 • descoperi care este misiunea ta personala.

Pe parcursul workshop-lui vei afla cum te poti pregati pentru a intra in legatura cu energiile Arhanghelul Mihail, cum poti sa lucrezi cu energia acestuia, cum sa folosesti darurile salepentru a avea parte de protectie, vindecare, calauziresi cum sa folosesti raza sa de lumina pentru a curata si vindeca spatiul, inima si gandurile tale cu scopul de a te apropia si mai mult de ceea ce esti si de ceea ce poti realiza in viata ta.

 

 • Scutul protector al Arhanghelului Mihail

Sistemul nostru solar are o caracteristica aparte, anume faptul ca din el se emit in celelalte universuri radiatii de “Lumina de Viata”. Sursele ce genereaza o astfel de energie a vietii sunt mai multe. Printre acestea se afla fiinte energetice ce, in crestinism poarta denumirea de „Ingeri”.

Ingerii, ca entitati subtile, neintrupate, au o vibratie specifica, blanda sau puternica, in functie de misiunea pe care o indeplinesc in Univers. In cartile sfinte si legende, se face referire la mai multe tipuri de ingeri: Ingerii cei Mari sau Arhanghelii si Ingerii Pazitori.

Arhanghelii au o vibratie foarte inalta, lucru care ii face greu de perceput in a patra dimensiune, insa prezenta lor sustine evolutia, oferind acces la surse de energie ce vindeca si creste, ce protejeaza si ghideaza.

scutul-protector-a-lui-mihail-fara-dataArhanghelul Mihail este cel care sprijina si protejeaza „lucratorii de lumina”, persoanele preocupate de evolutia lor si a celor din jur. Pentru a ne manifesta propria frumusete avem nevoie sa ne eliberam de energiile joase, de aspectele negative ce ne blocheaza dezvoltarea.

In prezent suntem bombardati de „intruziuni energetice”, de intentii ce au rolul de a crea o stare de confuzie si tensiune generala. Ne-am nascut cu un simt natural de aparare impotriva atacurilor psihice, avem un sistem imunitar spiritual, care in mod normal ne ofera energia necesara protectiei. Problema este ca acest sistem imunitar e in general compromis de: atacurile psihice, traume, boli, depresii, anxietate, alimentatie, mediul stresant de viata etc. Acest lucru face ca sistemul nostru natural de protectie sa devina insuficient.

Cateodata, chiar si persoane foarte puternice ajung sa fie perturbate de influentele agresive din jurul lor. Cand intram in contact cu multi oameni riscam sa „preluam” anumite stari, sa fim contaminati cu eneregii perturbatoare si influentati de surse ce emit vibratii daunatoare.

Prin urmare, este important sa folosim tehnici de protectie. Un instrument util este scutul de protectie al Arhanghelului Mihail. Prin utilizarea acestuia ne putem conecta la forta si energia arhanghelului pentru:

 • indepartarea influentelor negative din jur,
 • transformarea energiilor joase in energii curate, dataroare de vitalitate si liniste sufleteasca,
 • curatarea aurei si a campurilor energetice,
 • curatarea casei si a diverselor obiecte de informatii si energii perturbatoare,
 • eliberarea de teama, vulnerabilitati, frici,
 • cresterea increderii in sine si a fortei personale,
 • protectie si ghidare in calatoria ta.

Activarea simbolului protector se face in timpul cursului, printr-o initiere ce te ajuta sa-ti dezvolti abilitatea de a folosi scutul protector al arhanghelului Mihail atunci cand simti ca ai nevoie. Tot in cadrul cursului, exersezi tehnici ce-ti cresc anumite abilitati utile in dezvoltarea ta.

 

 • Arhanghelul Metatron

Sistemul nostru solar are o caracteristica aparte, anume faptul ca din el se emit in celelalte universuri radiatii de “Lumina de Viata”. Sursele ce genereaza o astfel de energie a vietii sunt mai multe. Printre acestea se afla fiintele energetice ce, prin vibratia pe care o emana, creaza si transforma tot ceea ce le inconjoara.

Mitologia tuturor popoarelor face referire adesea la aceste fiinte supranaturale care sunt denumite in ezoterismul crestin prin cuvantul „Ingeri”. Fiecare fiinta de lumina are o vibratie specifica, blanda sau puternica, in functie de locul ocupat in ierarhia luminii, fapt ce determina aparitia unor modificari subtile in structurile energetice cu care interactioneaza. Din acest motiv, este bine sa stii cate ceva despre cum poti intra in legatura cu aceste fiinte si ce anume sa te astepti de la ele.

Cu ajutorul ingerilor, sau a altor fiinte energetice, ai acces la vibratii ce te ajuta sa descoperi modul in care poti sa te manifesti armonios in lume, ti se dezvaluie tainele universului nevazut, esti ajutat si sustinut in planurile pe care le ai, ti se ofera acces la surse de energie ce te pot vindeca si creste spiritual, esti protejat si ghidat in viata.

Nu este suficient sa auzi, vezi sau simti fiinte din alta dimensiune, ci este important sa ai pregatirea spirituala adecvata pentru a intelege mesajele lor si pentru a utiliza corect informatia si energia pe care aceste fiinte o trimit catre tine.

In acest seminar ai ocazia sa inveti cum sa te racordezi la vibratia singurei fiinte de lumina care, conform scrierilor vechi, a cunoscut conditia umana. Initiat in tainele alchimiei universului, Enoh a dobandit la moartea sa un statut inalt in ierarhia cereasca, primind numele de Arhanghelul Metatron.

Astfel, Metatron a devenit o punte intre planurile subtile ale universului si planul terestru. El este martorul faptelor noastre si consemneaza tot ceea ce facem in Cartea Vietii (Cronica Akasha).

Arhanghelul Metatron, prin vibratia pe care o are, te ajuta sa descoperi valoarea faptelor tale, sa intelegi sensul profund al evenimentelor prin care treci pentru a invata din fiecare experienta a vietii.

Metatron te indeamna sa pastrezi echilibrul si te ghideaza spre descoperierea propriei tale intelepciuni, dantu-ti siguranta, claritate in minte pentru a lua deciziile cele mai bune, putand astfel sa aduci echilibrul in oricare dintre planurile existentei (material, afectiv, spiritual etc.).

Asa ca, daca doresti sa-ti gasesti drumul potrivit pentru tine, Arhanghelul Metatron te poate inspira si ghida in relevarea sensului existentei tale.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitaile de lumina care te inconjoara, modul in care poti sa creezi in interiorul tau starea necesara pentru a intra in rezonanta cu energia Arhanghelului Metatron.

 

 • Arhanglelul Rafael

Arhanghelul Rafael este cunoscut sub multe denumiri care ii reflecta atributele: Stapanul Vanturilor, Gardianul Copacului Vietii din Gradina Edenului, Ingerul Rugaciunii, Iubirii, Bucuriei si Luminii. El este inger al vindecarii, al armoniei si echilibrului, al stiintei si al cunoasterii, care vegheaza asupra umanitatii.

Rafael si ingerii cu care lucreaza sunt considerati medici, terapeuti si vindecatori celesti. Rafael este geniul care se afla in spatele tuturor sistemelor de vindecare. In Atlantida, in Egipt, in Babilon, in Dacia acolo unde exista scoli initiatice ce dezvolta principiile Caii Luminii, energia lui Rafael este prezenta.

In societatea de astazi, energia vindecatoare a lui Rafael se manifesta inclusiv in bioterapie, in Reiki si in toate ramurile sale (Usui, Karuna, Shamballa, etc), insa nu numai atat.

Toate practicile si tehnicile de vindecare care au ca scop armonizarea vietii sunt oferite prin intermediul Arhanghelului Rafael, el aducand cunostinte despre remedii, leacuri si modalitati de vindecare prin utilizarea energiilor. El este patronul medicinei si tuturor disciplinelor care se ocupa cu ingrijirea, reabilitarea si vindecarea tuturor fiintelor vii, de la oameni si fiinte celeste, pana la animale, plante si cristale.

Energia Arhanghelului Rafael inlatura toate blocajele din structurile corpului tau, ceea ce face posibil ca fluxul energiei universale vitale sa se manifeste. Astfel, prin vindecare si realizarea purificarilor necesare, se creaza premisele necesare pentru deschiderea celui de-al treilea ochi, putand in felul acesta sa dobandesti capacitatea de a intelege si puterea de a suporta cele vazute in lumea nevazuta.

Rafael te ajuta sa intelegi lectiile pe care le ai de invatat pentru a trece mai usor prin anumite momente din viata, te indruma pentru ca tu sa incepi purificarea mintii, stergerea convingerilor, atitudinilor si programelor nocive, te ajuta sa te autocunosti si sa inveti din suferintele cu care te confrunti.

Rafael nu este numai un vindecator, ci si un luptator temut de fortele malefice, impotriva carora poate fi chemat cu mult succes.

Rafael lucreaza cu alti arhangheli, cum ar fi Mihail, pentru alungarea energiilor negative, malefice, cu Gabriel pentru primirea darurilor divine ca urmare a dobandirii calitatilor necesre, cu Haniel pentru a te ajuta sa intelegi sensul evenimetelor din viata ta, cu Raziel pentru a te inalta pana la nivelul la care poti intelege misterele creatiei.

Arhanghelul Rafael te ajuta sa-ti deschizi inima si mintea catre vindecarea spiritului, iti scoate in cale oamenii care te pot ajuta pentru rezolvarea problemelor tale, leacurile de care ai nevoie pentru a gasi vindecarea in natura si in energiile universale.

Atunci cand iti asumi cu adevarat propria vindecare, Rafael incurajeaza pe vindecatorul potential din tine, care stie intuitiv ce e mai bine pentru sanatatea si vitalitatea ta. Acest inger iti arata ca ai puteri inerente de vindecare pe care ar trebui sa le dezvolti, dar mai intai ai nevoie de autovindecare.

Daca te ocupui cu vindecarea altor persoane, Rafael te poate ghida pentru a gasi cele mai potrivite metode si tratamente pentru cei pe care ii ajuti.

Asemenea unui drum initiatic, pe parcursul seminarului vei trece prin anumite etape care vizeaza curatarea si echilibrarea campului energetic, deschiderea inimii si a mintii catre puterea de vindecare a spiritului, conectarea si canalizarea energiei universale, deschiderea catre energia Arhanghelului Rafael, invatarea unor modalitati de a intra in rezonata cu energia arhanghelului pentru protectie si ghidare.

 

 • Fiinte de lumina Arhanghelul Haniel, Raguel si Raziel

Fenomenele cosmice rezulta din viata spirituala a unor entitati aflate mai presus de fiinta omeneasca. Mitologia tuturor popoarelor face referire adesea la fiinte supranaturale care fac legatura intre oameni si divinitate. Aceste entitati sunt denumite in ezoterismul crestin prin cuvantul Ingeri.

Ingerii, ca entitati subtile aflate in spatiul dintre om si Creator, sunt fiinte de lumina neintrupate, corpuri energetice create de la inceputuri. In functie de nivelul energetic si vibrational, fiecare categorie de ingeri indeplineste anumite misiuni astfel incat in univers sa se manifeste Planul Divin.

Cu ajutorul ingerilor, sub indrumarea arhanghelilor sau a altor fiinte celeste poti intra pe poarta unei noi cunoasteri. Pasind pe un alt taram, ghidati fiind de aceste entitati spirituale, lumea nevazuta incepe sa fie intrezarita. Nu este suficient sa auzi, vezi sau simti fiinte din alta dimensiune, ci este important sa ai pregatirea spirituala adecvata pentru a intelege mesajele lor.

Fiintele de lumina au rolul de a ajuta omul sa intre in armonie cu el insusi si cu intreg universul. Pentru a putea sa realizeze acest lucru ingerii, arhanghelii purifica, vindeca, ilumineaza si desavarseste fiinta umana.

Initiere Arhangheli

Ingerii sunt gata oricand sa te intampine daca tu iti doresti sa intri in legatura cu ei. In functie de nivelul energetic si vibrational, de misiunea pe care o au, fiintele ceresti se pot manifesta intr-o maniera blanda sau puternica. Din acest motiv este bine sa stii cate ceva despre entitatea cu care doresti sa intri in legatura.

Pentru inceput iti propun un seminar care are in prim plan trei arhangheli a caror energie te poate ajuta in drumul tau spiritual. Arhanghelul Haniel, Arganghelul Raguel si Arhanghelul Raziel.

Arhanghelul Haniel duce cu el felinarul cunoasterii pentru a te indruma in dezvaluirea misterelor vietii si a secretelor pierdute, dezvoltandu-ti capacitatile de comunicare cu lumea nevazuta pentru a intelege mesajele Divine. Astfel, arhanghelul te asista in echilibrarea ta emotionala si in deschiderea celui de-al trei-lea ochi, in dezvoltarea abilitatilor extrasenzoriale si psihice.

Haniel are grija de echilibrarile karmice necesare evolutiei. Astfel, decide cand sa te intalnesti cu anumiti oameni pentru ca in felul acesta sa ai parte de anumite lectii. Tot el, te ajuta sa intelegi rostul evenimentelor din viata ta, oferindu-ti sprijin pentru a ramane echilibrat si centrat in timpul oricarui eveniment important.

Arhanghelul Raguel aduce armonie in toate tipurile de relatii, ajuta la rezolvarea neintelegerilor si iti arata ca intotdeuna exista doua parti in orice si ca niciuna dintre acestea nu este neaparat buna sau gresita. Raguel iti deschide noi perspective de a intelege lucrurile, iti elibereaza mintea de negativitate si de tendinta de ajudeca pentru a putea in felul acesta sa ai relatii armonioase cu cei din jurul tau.

Raguel iti aduce energie cand ai nevoie de sustinere, de forta, de orice fel de sprijin, fiind un bun prieten, avocat divin, consilier spiritual si terapeut.

Cunoscut mai mult celor care se ocupa cu ezoterismul si cu ocultismul, arhanghelul Raziel este cel care te poate ajuta sa intelegi materialele ezoterice, principiile manifestarii, geometria sacra, fizica cuantica si alte informatii de nivel inalt, iti arata adevarul din spatele manifestarilor oculte din univers.

Precum un vrajitor Divin, Raziel te poate asista in procesele alchimice de clarvedere si magie divina, iti dezvolta abilitatile psihice pentru a cunoaste si simti fluxurile energetice din univers pentru a putea lucra cu ele.

Raziel te ajuta sa intelegi limbajul simbolurilor, oferindu-ti chei spre a deschide anumite dimensiuni, porti spre energiile cu care vrei sa lucrezi sau spre fiinte spirituale.Initiere Ingeri

Calea pe care alegi sa megi poate fi cea a efortului, a creativitatii sau calea revelatiei. Poti sa megi singur pe drumul tau, incercand diverse modalitati de evolutie pentru a vedea ce se intampla, sau poti sa intri in legatura cu acele entitati de lumina care te pot sprijini si indruma. Una este sa faci totul de unul singur si alta este sa ai prieteni care sunt gata oricand sa te ajute.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitatile de lumina care te inconjoara, modul in care aceste energii se pot manifesta in viata ta, modalitati de a intra in legatura cu cei trei arhangheli.

 

 • Arhanghelul Gabriel

Orice persoana preocupata de cunoastere ajunge sa realizeze ca in anumite conditii poate intra in legatura cu o alta dimensiune a realitatii unde se afla fiinte ce se manifesta in planurile subtile ale existentei.

Unele dintre aceste fiinte de lumina au rolul de a sustine evolutia umanitatii. Ele sunt gata oricand sa intre in legatura cu tine daca doresti sa apelezi la sprijinul lor.

Comunicarea cu entitatile se poate realiza intr-o maniera clara sau confuza, in functie de experienta pe care o ai in acest domeniu si de gradul tau de evolutie spirituala.

Fie ca esti incepator sau avansat in colaborarea cu ingerii, poti sa-ti adaugi un plus de cunoastere, trecand printr-un proces de transformare interioara, ce iti aduce o noua claritate asupra modului in care are loc comunicarea cu fiintele de lumina.

Acest atelier este dedicat Arhanghelului Gabriel (Gavriil) care, alaturi de Arhanghelul Mihail, este unul dintre cei mai importanti ingeri de lumina cunoscuti in cadrul mai multor traditii.

El este Ingerul Bunei Vestiri, al bucuriei, al reinvierii, al compasiunii, al mortii si al revelatiei divine. Numele lui inseamna“ Dumnezeu este puterea mea”.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa gasesti adevarata vocatie, sa intelegi scopul vietii, te indruma atunci cand vrei sa faci schimbari pe anumite planuri ale existentei tale, sa stabilesti relatii bune de comunicare cu cei din jurul tau, partenerul/a de viata, copiii, parintii, sefii etc.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa aduci claritate in gandurile tale, echilibru emotional, sa-ti purifici trupul, te protejeaza de atacurile psihice si de negativitate, iti lumineaza calea spre adevarul din inima ta si te indruma pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru tine.

Arhanghelul Gabriel te insoteste pe drumul tau catre lumina si te rasplateste cu darulie sale atunci cand urici trepte pe scara evolutiei. Descoperindu-ti propriul potential ajungi sa traiesti bazandu-te pe adevarata cunoastere aflata in tine.

Afland cine esti, devii puternic si mult mai constient de inzestrarile pe care le ai si de menirea ta in aceasta lume.

Arhanghelul Gabriel te sustine pentru a putea sa descoperi frumusetea din tine insuti si capacitatea de a simti pe deplin bucuria in toate aspectele vietii.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitatile de lumina care te inconjoara, modul in care energiile emise de catre acestea se pot manifesta in viata ta, si mai ales, iti vor fi incredintate instrumentele interioare  necesare lucrului personal cu Arhanghelul Gabriel.

 

 • Arhanghelul Uriel

In planurile subtile ale existentei exista entitati ce isi manifesta prezenta in dimensiunile concrete ale realitatii prin energia pe care o emana. Mitologia tuturor popoarelor face referire adesea la aceste fiinte supranaturale care sunt denumite in ezoterismul crestin prin cuvantul „Ingeri”.

Ingerii sunt fiinte de lumina neintrupate, corpuri energetice ce indeplinesc anumite misiuni astfel incat in univers sa se manifeste legile divine.

Entitatile energetice existente in jurul tau se pot manifesta intr-o maniera blanda sau puternica, creatoare sau distructiva, in functie de locul ocupat in ierarhia luminii. Din acest motiv, este bine sa stii cate ceva despre cum poti intra in legatura cu aceste fiinte si ce anume sa te astepti de la ele.

Colaborand cu ingerii sau alte entitati energetice iti poti aduga un plus de cunoastere si evolutie pentru a reusi in felul acesta sa accesezi si sa manevrezi energiile subtile existente in univers.

Workshop-ul de fata este dedicat Arhanghelului Uriel acesta fiind unul dintre cei mai “varstnici” ingeri ai traditiei religioase si mistice, adesea enumerat impreuna cu Michael, Gabriel si Rafael. Cei patru guverneaza directiile cardinale, anotimpurile, semnele zodiacale, cele patru elemente.

Numele Uriel in limba ebraica inseamna “Lumina lui Dumnezeu” sau “Focul lui Dumnezeu”. El este arhanghelul elementelor naturii, fiind pastratorul secretelor pamantului personificand insasi pe mama Geea. El este protectorul spiritelor naturii si pastratorul cheilor de acces in imparatia acestora.

Uriel este arhanghelul creatiei, al focului si luminii in ipostaza sa constructiva si vitala. Flacara divina ce o guverneaza are misiunea de a arde toate elementele negative, egoismul, dorintele impure, avand puterea purificatoare si capacitatea de a transforma vibratiile joase in energii ce sustin intelegerea aspectelor spirituale ale vietii.

Arhanghelul Uriel este ghidul si maestrul ceresc ce te calauzeste spre cunoasterea mai profunda a Sinelui ajutandu-te sa descoperi in tine lumina interioara pentru a putea in felul acesta sa utilizezi mai bine potentialul tau latent.

Considerat unul dintre cei mai intelepti arhangheli, Uriel iti deschide calea spre cunoasterea si practica alchimiei, magiei divine, dobandirea cunoasterii care sustine si vindeca.

Uriel are forta de a transforma emotiile dureroase restaurand pacea in trecutul tau prin descatusarea neiertarilor si resentimentelor. Uneori, este necesar ca o parte din tine sa moara trecand prin anumite experiente dureroase, ca sa poti face loc unei vieti noi sau unor oportunitati noi.

Protectia sa este infailibila, abatand loviturile oricarui dusman care ataca pe nedrept, fie el animal, om, demon sau alta creatura. Mila sa este insa la fel de mare si puternica precum ii este si neindurarea, fiind pe deplin detasat in a aplica lectia suferintei celor ce o merita pe deplin. El te ajuta sa intelegi legile karmice care spun ca intotdeauna primesti exact ceea ce ai manifestat in univers.

Asemenea unui drum initiatic, pe parcursul seminarului vei trece prin anumite etape care vizeaza curatarea si echilibrarea campului energetic, deschiderea inimii si a mintii catre puterea de vindecare a spiritului, inlaturarea rezidurilor emotionale date de vinovatie si neiertare, deschiderea catre energia Arhanghelului Uriel pentru a primii protectia si ghidarea lui.

 

Psiholog Paul Apostică

 

RESERVE A TABLE ONLINE