Select Page

Magia Sanzienelor

 

Sarbatoarea Sanzienelor are loc la trei zile dupa solstitiul de vara, moment de rascruce situat la mijlocul anului, ce sta sub semnul focului.

Magia-sanzienelor-fara-dataIncepand cu noaptea de Sanziene, pentru o anumita perioada de timp se creaza un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului. Acum, mai mult ca niciodata, lumnea nevazuta incepe sa prinda contur si sa-si manifeste prezenta intr-o forma cat mai concreta.

Acest context ofera posibilitatea realizarii unor ritualuri pentru sanatate, noroc, belsug, purificare cu scopul de a face loc iubirii si prosperitatii. In diferite regiuni ale tarii si nu numai, inca se pot intalni urme ale vechilor practici ce erau realizate in aceasta perioada extrem de benefica amplificarii dragostei si a poftei de viata.

In credintele vechi se considera ca acum zanele (Sanzienele) cutreiera pamantul pentru a aduce fertilitate, pentru a stimula puterile tainice ale florilor (in special sanzienelor albe si celor galbene), pentru a tamadui suferintele si indeparta raul.

Magia Sanzienelor psiholog Paul AposticaDe sanziene ai ocazia saparticipi la un atelier conceput pentru a te ghida spre taramul practicilor realizate de strabunii nostrii ce stiau cum sa intre in comuniune cu natura pentru a atrage in viata lor binecuvantarile cerului.

Prin meditatie ne vom lasa purtati spre portalurile enegetice deschise acum pentru a intra in comuniune cu natura, pentru a ne purifica trupul, mintea si sufletul, pentru a deschide poarta prosperitatii, bucuriei, si a dragostei in viata noastra.

Este un moment unic, in care poti sa simti si sa primesti darurile Sanzienelor.

Psiholog Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE