Select Page

Manipularea informationala si energetica – tehnici de protectie

In ultimii ani tot mai multe persoane sunt interesate se se dezvolte personal. In acest sens, poate ca si tu ai citit sau chiar ai fost la cursuri pentru a invata cum sa-ti controlezi mintea, emotiile si chiar energia ce te inconjoara.

Totul ar fi minunat daca cunoasterea ar fi folosita doar pentru a aduce un plus vietii. Din pacate, adeseori, observ in jurul meu oameni ce utilizeaza ceea ce stiu pentru a face rau, pentru a manipula, controla, fura, bloca, distruge alte persoane.

Din practica am constatat ca este mai greu sa vindeci, remediezi, armonizezi structuri psihologice si energetice fata de usurinta cu care se pot distruge.

In acest sens, consider ca este indicat ca fiecare dintre noi, sa stie cum sa faca fata intentiilor perturbatoare, gandurilor nocive, manipularii emotionale si celei enegetice.

Cursul de fata vine in intampinarea nevoilor actuale de preventie si chiar protectie fata de utilizarea abuziva si necorespunzatoare a informatiilor si energiilor ce ne inconjoara.

Tehnicile prezentate ajuta la realizarea unui scut intre tine si ceea ce te poate afecta, te camufleaza, oglindesc intentiile celorlalti, blocheaza si transforma energia negativa, ajuta la inlaturarea vampirismului sau oricarei alte forme de manipulare informationala si energetica.

Descoperind si intelegand aceste metode iti va fi usor sa te protejezi si sa iesi din situatii care te pot afecta.

Daca vrei sa nu mai fi victima influentelor nocive si sa stii cum sa-ti pastrezi libertatea, te invit sa participi la acest curs.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE