Select Page

Protectia energetica si psihica

 

In decursul timpului am constatat ca fenomene de genul deochi, vampirism energetic, stringuri etc. sunt intalnite destul de frecvent. Poate ca si tie ti s-a intamplat sa ai stari neplacute ca urmare a interctiunii cu anumite persoane ce prin felul lor de a fi sau prin intentia pe care o aveau, iti produceau stari de moleseala, ameteala, senzatii de disconfort, pierderi bruste de energie, emotii si ganduri neplacute etc. De cele mai multe ori este posibil sa nici nu banuiesti ca dispozitiile pe care le ai sunt produsul acestor fenomene.

Pentru ca traim intr-un spatiu al polaritatilor este bine sa fii constient ca in jurul tau se manifesta atat aspecte pozitive cat si contexte nefavorabile dezvoltarii tale. Gandurile, actiunile, intentiile, vibratiile altor oameni, precum si energia pe care o emana anumite spatii si obiecte au puterea de a influenta starea ta de bine.

In acest sens, consider ca este indicat ca fiecare dintre noi, sa stim cum sa facem fata intentiilor perturbatoare, gandurilor nocive, impovararii cu problemele altora, deochiului, invidiei, energiilor negative, pierderilor de vitalitate, manipularii emotionale si celei enegetice.

Protectia energetica si psihica Psihoterapeut Paul AposticaExista multe cai prin care te poti proteja. La acest curs vom lucra cu cateva dintre aceste metode, iti voi explica care sunt principiile care stau la baza realizarii unei bune protectii, care sunt modalitatile prin care alte persoane pot sa faca ancore pe tine, modul in care apare si se manifesta energia blocanta, care sunt sursele ei, in ce conditii poate sa te afecteze si ce poti face atunci cand te confrunti cu unul dintre aceste fenomene.

Te invat cum sa folosesti puterea mintii pentru a avea un bun autocontrol, cum sa folosesti diverse tehnici pentru a indeparta blocajele si pentru a-ti creste energia vitala, cum sa utilizezi cristalele pentru a crea talismane care sa te protejeze, cum sa te folosesti de elementele naturii pentru a aduce echilibrul si forta in fiinta ta. De asemenea, o sa te invat cum sa realizezi un spatiu de protectie ce tine la distanta sau transforma tot ce te poate afecta neplacut.

Utilizand aceste metode iti va fi usor sa te protejezi, sa inlaturi pierderile de vitalitate datorate diverselor forme de manipulare, sa te incarci cu energie, sa dizolvi influentele negative, sa te camulflezi, sa devii puternic pentru a putea sa transformi frecventele joase, sa chemi in ajutor fiinte de lumina atunci cand ai nevoie.

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE