Select Page

Puterea meditatiei

 

Adeseori, am descoperit ca in lipsa unor instrumente de administrare a starilor mentale si emotionale, energetice si fizice pot sa apara stari ce creaza discomfort, suferinta, tensiune si chiar blocaje majore in viata. Preocupat fiind de gasirea unor mijloace eficiente de gestionare a starilor dificile am descoperit ca meditatia este cea mai eficienta metoda ce poate sustine procesul de evolutie.

Acest seminar isi propune sa-ti ofere cateva tehnici de meditatie ce te ajuta sa gestionezi starile interioare pentru a obtine o conexiune cat mai profunda cu cele mai inalte dimensiuni ale fiintei, lucru care deschide portile catre un univers ce poate parea de-a dreptul fantastic si chiar imposibil daca inca nu ai experimentat meditatia.

Meditatia este o practica veche de mii de ani folosita inspecial pentru a obtine o noua stare de constiinta. Cu toate acestea, in prezent, meditatia este utilizata cel mai frecvent pentru relaxare, diminuarea efectelor stresului vietii moderne, pentru a avea mai multa energie, sanatate, creativitate, forta, stabilitate emotionala, calm, liniste interioara si echilibru prin eliminarea gandurilor perturbatoare, claritate mentala si focus pe cea ce vrei in viata ta.

Puterea meditatieiPe langa efectele imediate exista si alte beneficii, mult mai importante, ce apar ca urmare a aprofundarii starii meditative. Prin meditatie poti sa-ti extizi campul de constiinta si sa accesezi nivele profunde ale fiinitei tale, sa te racordezi la fluxurile de energie si informatie ce se afla in tine si in univers.

Acesta este un seminar practic care iti ofera sansa de a trai stari exceptionale prin experimentarea catorva metode de meditatie folosind sunetul, lucrul cu corpul, respiratia, cuvantul, intentia si imaginatia ghidata.

Vom trai impreuna bucuria de a invata cum sa obti o minte cat mai limpede, cum sa accesezi nivelele profunde ale fiinitei tale si cum sa ghidezi fluxurile de energie. Vom calatori folosind tehnicile utilizate de diverse scoli initiatice combinand meditatia cu actiunea energetica asupra corpului.

Psihoterapeut Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE