Select Page

Sanatate si echilibru psihic

 

Iti propun un workshop care iti poate aduce un plus de cunoastere si sanatate pornind de la o intelegere mai profunda a ceea ce esti si a modului in care emotiile, gandurile, trupul interactioneaza si colaboreaza. Scopul este acela de constientiza felul in care tu ai putea sa contribui, in mod activ, la construirea propriului tau univers care poate uneori iti scapa, chiar daca esti in el si cu el continuu.

Intr-o masura mai mare sau mai mica toate bolile fizice si psihice au o determinare energetica, starea de sanatate fiind definita in raport cu buna circulatie a energiei prin organismul uman.

Omul nu este numai trup, materie, ci are si alte componente, unele dintre ele de natura energetica. Stiinta a demonstrat deja ca orice lucru care exista primeste / radiaza energie si informatie.

Perturbarile fluxului energetic din organism determina blocaje ce pot fi resimtite ca disconfort la nivelul trupului, mintii si emotiilor. In egala masura, putem vorbii de o influenta inversa. Atunci cand esti suparat, stresat, ingandurat, nervos, bucuros in mod exagerat, apar dezechilibre ce iti afecteaza calitatea vietii.

Pentru ati imbunatatii starea de sanatate la nivel fizic, psihic si chiar pentru a contribui la evolutia ta, iti propun o serie de tehnici stimulative ale organismului si psihicului care iti vor da forta de a depasii posibile momente dificile din viata ta.

La acest workshop voi explica:

  • modul in care corpul energetic al omului interactioneaza cu corpul fizic
  • felul in care aceste structuri se influenteaza reciproc
  • legaturile care exista intre trup, minte, emotii si structura energetica

Pe parcursul workshop-lui te voi invata cum sa folosesti diverse metode ca vizualizarea, meditatia, cristaloterapia si cum sa utilizezi o serie de instrumente simple prin care tu vei putea sa-ti fortifici organismul, acest lucru ducand la o vitalitate crescuta, sanatate fizica si psihica.

Acest atelier te poate ajuta:

  • sa diminuezi efectul stresului asupra organismului tau
  • sa-ti imbunatatesti starea de sanatate
  • sa iti cresti capacitatea de vindecare
  • sa ai o minte clara si o viziune mai ampla asupra vietii
  • sa gasesti drumul spre echilibrul tau emotional
  • sa-ti dezvolti abilitatile de a coordona intreaga ta structura energetica

Mintea are puterea de a accesa, explora si balansa energia din organismul nostru. Cu un minim de efort, poti obtine efecte benefice inca din primele zile de practica a tehnicilor pe care le vei parcurge la workshop.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE