Select Page

Steaua Pamantului

 

Ca fiinta intrupata te afli intr-o stransa conexiune cu vibratiile Mamei Pamant. Ori de cate ori ai experimentat viata, corpul tau s-a ancorat in timp si spatiu pe coordonatele planetei pentru a-ti oferi sansa sa evoluezi si sa te eliberezi de ciclul karmic al nasterii si renasterii.

Mama Pamant a fost si este martora la manifestarile tale ca om si are capacitatea de a contine toate amprentele energetice pe care le-ai avut in fiecare existenta. Ori de cate ori te reintorci ti se ofera sansa de intra in legatura cu toata istoria ta extinsa pentru a invata din ea si pentru a te pregatii sa accesezi tot mai mult Sursa Divina.

Conexiunea cu Mama Pamant se realizeaza prin mai multi centri subtili insa, cel mai intens te poti racorda la campul energetic terestru prin intermediul chakrei Steaua Pamantului.Steaua pamantului spititualitate

Activarea in mod corespunzator a acestui centru energetic se realizeaza prin intermediul unei initieri si prin participarea ta activa la o meditatie ce te invata cum sa te conectezi in mod constient la anumite fluxuri de energie.

In cadrul atelierului de fata ai ocazia sa participi la realizarea acordajelor necesare activarii chakrei Steaua Pamantului, lucru care te va ajuta sa:

  • asimilezi mai usor energia hranitoare a pamantului,
  • te ancorezi mai bine in realitate,
  • aduci un aport insemnat de energie in organism (creste vitalitatea),
  • cureti, echilibrezi si energizezi toate chakrele,
  • te conectezi cu surse de lumina,
  • constientizezi dimensiunea spirituala a fiintei tale.

Activarea chakrei Steaua Pamantului se realizeaza o singura data in viata si reprezinta una din caile prin care poti sa accesezi fluxul energetic al pamantului si prin care poti sa-ti activezi legatura pe care o ai cu locul tau de origine aflat in univers.

 

Psiholog Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE