Select Page

Tehnici avansate Reiki


Prin initierea intr-o tehnica Reiki ai deprins abilitatera de a canaliza energia pentru a-ti imbunatati viata aducand sanatatea si armonia in toata fiinta ta. 
Sunt convins ca ai observat faptul ca instalarea unei stari de bine nu se realizeaza brusc si nici nu ramane pentru totdeauna daca nu depui efort pentru a vindeca, curata, energiza acele aspecte pe care doresti sa le obti.

Acest curs avansat este un ghid care te indruma in folosirea cat mai eficienta a tehnicilor de tratament si autotratament, astfel incat sa reusesti sa-ti insusesti acele proceduri pe care poti sa le aplici in anumite cazuri specifice.

Este un curs care te ajuta sa-ti dezvolti abilitatea de a surprinde nuatele fine ale diverselor tipuri de blocaje, sa faci diferente intre ceea ce este creat de tine sau vine din alta parte, sa observi daca in campuri se afla elemente ce afecteaza starea de bine.

Cand identifici corect natura blocajului si sursa lui, timpul necesar vindecarii este mult mai scurt pentru ca tu vei actiona in mod constient si asumat asupra cauzelor care au determinat aparitia suferintei.

Tehnici avansate Reiki psiholog Paul AposticaPractic este o mare diferenta intre a face un tratament energetic general, fara a cunoaste fenomenul cu care te confrunti si a interveni fiind constinet de locul unde se manifesta blocajul si de sursa acestuia. In urma unui tratament Reiki rezultatele apar oricum dar, participarea activa in actul vindecarii ajuta enorm procesul de evolutie pentru ca nivelul tau de intelegere creste iar acest lucru te ajuta sa actionezi in mod eficient.

Daca ar fi sa fac o comparatie, e ca si cum ai simti ca undeva ceva nu functioneaza si te apuci sa faci un tratament energetic. Prin energia pe care o canalizezi in corp, vindecarea se va produce dar va fi de scurta durata daca nu intelegi ce anume a generat ceea ce tu simti. Pe de alta parte, daca ai intelege ca iti este greu sa obti anumite lucruri pentru ca la nivelul picioarelor este un nod energetic care a aparut datorita unor frici personale sau pentru ca ai preluat anumite lucuri sau pentru ca stai in preajma unor oameni ce se hranesc cu energia ta, deja ai cateva indicii ce te pot purta catre gasirea solutiilor optime.

Pe langa fatul ca iti vei antrena simturile pentru a surprinde aceste nuante fine, ai ocazia sa pui in practica sau sa adaugi la bagajul tau de cunostinte diverse tehnici energetice ce pot fi aplicate pentru a identifica amprente energetice, forme-gand, pentru a deschide si curata chakreamplifica si energiza campuri, pentru anihilarea amprentelor si formelor-gand malefice, pentru anihilarea informatiilor negative, refacerea celor sapte campuri.

Daca esti initiat in sistemul Reiki, te astep sa lucram impreuna. 

 

Psiholog Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE