Select Page

Trezeste-ti intuitia

 

Intuitia poate fi considerata ca fiind al saselea simt, acea voce interioara care-ti trimite mereu indicii despre realitatea care te inconjoara cu scopul de a te ajuta sa eviti situatiile problematice dar, mai ales, pentru a naviga intr-o maniera inspirata spre acele contexte favorabile succesului tau profesional si personal.

Cand te afli in fata unor decizii ce iti pot schimba viata printr-un efect de domino, nu logica si nici emotiile puternice nu reprezinta surse de incredere in baza carora sa te lasi in speranta ca o sa fie bine.

Intuitia clara, puternica reprezinta cel mai bun intrument care te poate ghida in viata deoarece ea are propietatea unica de a patrunde dincolo de corp, emotii si ganduri, furnizand o sinteza uimitoare a informatiilor dincolo de capacitatea logica, rationala si constienta a mintii.

Desi cu totii avem intuitie, putini oameni sunt in conexiune autentica cu aceasta. Chiar si atunci cand primim semnalele ei, de cele mai multe ori, am intalnit persoane care aleg sa ignore vocea lor interioara, indreptandu-se astfel spre un rezult pe care nu si-l doreau.

Intuitia nu este un nivel mental special, sau o abilitate rezervata doar initiatilor, ci se poate invata, antrena si imbunatati pentru a-ti face viata usoara si implinita. Pe masura ce te antrenezi, poti ajunge la o conexiune profunda cu simturile tale subtile care te pot ghida pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Trezeste-ti intuitia Psiholog Paul AposticaDezvoltandu-ti capacitatile intuitive iti va fi usor sa simti oamenii din jur, sa eviti luarea de decizii gresite ce iti pot produce suferinta sau pierderi financiare, sa actionezi in mod eficient, sa intelegi adevaruri profunde, sa eviti pericole sau diverse capcane, sa elimini stresul, sa-ti imbunatesti sanatatea fizica si psihica, sa faci alegeri ce te ajuta sa ai o viata autentica si implinita.

Pentru a devenii deschis la informatiile furnizate de intuitie, trebuie sa parcurgi mai intai cateva etape pregatitoare. In acest sens, am conceput pentru tine un program ce cuprinde informatii si exercitii practice ce te pot ghida pentru a fi capabil sa-ti asculti, decodezi si dezvolti intuitia.

Atelierul cuprinde doua intalniri in cadrul carora iti arat cum sa lucrezi cu cel mai profund nivel de constiinta, superior mintii logice.

Dezvoltarea intuitiei este un pas necesar pentru maturizarea interioara, reprezentand un instrument deosebit de valoros ce iti ofera ghidarea necesara pentru a aduce o transformare profunda in viata ta.

Psiholog Paul Apostică

RESERVE A TABLE ONLINE