Select Page

Vindecare emotionla


Acest workshop se adreseaza celor care doresc sa treaca printr-un proces de vindecare si indepartare a experientelor bloca(n)te din viata lor.

Pentru a inainta pe calea ta, ai nevoie sa purifici si sa transformi acele parti din tine care se afla in suferinta. Odata eliberate si reciclate, energiile de care dispui te vor ajuta sa faci pasi importanti spre realizarea acelor planuri pe care tu insuti le-ai stabilit candva.
Uneori, este nevoie de vointa si curaj pentru a te confrunta cu partile tale de umbra. Insa, cred ca esti constient/a ca numai asa poti sa renasti. Oriunde te afli pe drumul tau, ai ocazia sa lucrezi cu acele continuturi bloca(n)te ale prezentului.

Tehnicile si metodele de lucru te vor purta prin practicile stravechi de vindecare ale trupului si sufletului. Ritualurile folosite pe parcursul workshop-ului sunt puternice si de aceea este indicat sa ai un minimum de informatii despre meditatie.

In calatoria prin labirintul fiintei tale vei fi asistat si ghidat pentru a gasi drumul spre „casa” sufletului tau. Pentru a realiza acest lucru pe parcursul intalnirii o sa:
  • patrunzi in spatiul sacru al inimii,
  • accesezi acele zone ale creierului tau (si nu numai) unde se afla stocate anumite informatii,
  • inveti cum sa-ti folosesti respiratia pentru a facilita aparitia anumitor stari de constiinta,
  • utilizam anumite instrumente care te pot ajuta in calatoria ta.

Indiferent de pasii pe care ii vei face, important este ca ai pornit la drum, ca alegi sa continui ceea ce ai inceput candva.

Psihoterapeut Paul Apostică

 

 

RESERVE A TABLE ONLINE