Fiinte de lumina Arhanghelul Gabriel

 

Orice persoana preocupata de cunoastere ajunge sa realizeze ca in anumite conditii poate intra in legatura cu o alta dimensiune a realitatii unde se afla fiinte ce se manifesta in planurile subtile ale existentei.

Unele dintre aceste fiinte de lumina au rolul de a sustine evolutia umanitatii. Ele sunt gata oricand sa intre in legatura cu tine daca doresti sa apelezi la sprijinul lor.

Comunicarea cu entitatile se poate realiza intr-o maniera clara sau confuza, in functie de experienta pe care o ai in acest domeniu si de gradul tau de evolutie spirituala.

Fie ca esti incepator sau avansat in colaborarea cu ingerii, poti sa-ti adaugi un plus de cunoastere, trecand printr-un proces de transformare interioara, ce iti aduce o noua claritate asupra modului in care are loc comunicarea cu fiintele de lumina.

Acest atelier este dedicat Arhanghelului Gabriel (Gavriil) care, alaturi de Arhanghelul Mihail, este unul dintre cei mai importanti ingeri de lumina cunoscuti in cadrul mai multor traditii.

El este Ingerul Bunei Vestiri, al bucuriei, al reinvierii, al compasiunii, al mortii si al revelatiei divine. Numele lui inseamna“ Dumnezeu este puterea mea”.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa gasesti adevarata vocatie, sa intelegi scopul vietii, te indruma atunci cand vrei sa faci schimbari pe anumite planuri ale existentei tale, sa stabilesti relatii bune de comunicare cu cei din jurul tau, partenerul/a de viata, copiii, parintii, sefii etc.

Arhanghelul Gabriel te ajuta sa aduci claritate in gandurile tale, echilibru emotional, sa-ti purifici trupul, te protejeaza de atacurile psihice si de negativitate, iti lumineaza calea spre adevarul din inima ta si te indruma pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru tine.

Arhanghelul Gabriel te insoteste pe drumul tau catre lumina si te rasplateste cu darulie sale atunci cand urici trepte pe scara evolutiei. Descoperindu-ti propriul potential ajungi sa traiesti bazandu-te pe adevarata cunoastere aflata in tine.

Afland cine esti, devii puternic si mult mai constient de inzestrarile pe care le ai si de menirea ta in aceasta lume.

Arhanghelul Gabriel te sustine pentru a putea sa descoperi frumusetea din tine insuti si capacitatea de a simti pe deplin bucuria in toate aspectele vietii.

Seminarul poate fi privit ca un drum initiatic pe parcursul caruia afli informatii despre entitatile de lumina care te inconjoara, modul in care energiile emise de catre acestea se pot manifesta in viata ta, si mai ales, iti vor fi incredintate instrumentele interioare  necesare lucrului personal cu Arhanghelul Gabriel.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LS_efeKbbwI

Coordonator: Paul Apostica, Maestru Reiki Usui si Tibetan, Maestru Karuna Reiki®, Maestru Kundalini Reiki, Maestru Shamballa MDH, Maestru Atlantis Reiki, specializari in practici energetice, autocontrol, radiestezie, inforenergetica, psiho-energo sugestie, psiholog, psihoterapeut.

Locatia: zona Piata Romana, Bucuresti, ora 18.

Investitie:  200 lei

 

Contact, programare cursuri:

– tel. 0726.793.394
Subscribe RSS