Select Page

Come and Experience

PSIHOTERAPIA & CO

Servicii de

PSIHOTERAPIE

separator

Psihoterapia este o interventie psihologica care este centrata pe suferinta interioara in scopul diminuarii sau inlaturarii factorilor psihologici implicati in aparitia unor situatii de viata care genereaza disconfort in plan psihic si fizic. Psihoterapia te poate ajuta sa treci peste impasul existential aducand un plus de lumina prezentului, eliberandu-te de posibile umbre ale trecutului, te poate ajuta sa gasesti raspunsuri, sa faci schimbari pe care nu ai reusit pana acum sa le faci singur, te poate ajuta sa inlaturi ceea ce este neplacut in viata ta pentru a lasa loc cunoasterii de sine, echilibrului si puterea de a-ti urma propriul drum.

CITESTE MAI MULT

Consiliere

PSIHOLOGICA

separator

Ca si psihoterapia, consilierea psihologica are un caracter formativ si se bazeaza pe dezvoltarea unor abilitati in scopul optimizarii, autocunoasterii si dezvoltarii personale precum si a remiterii problemelor emotionale, cognitive si de comportament. Consilierea reprezinta un proces de acordare a asistentei psihologice prin care tu esti sustinut in demersul de autoexplorare si descoperire de sine.

CITESTE MAI MULT

Terapii alternative

SI COMPLEMENTARE

separator

Terapiile alternative sunt metode de pastrare a sanatatii si de vindecare ce pornesc de la o perspectiva „holistica“ asupra lumii si vietii, intentia declarata fiind aceea de a aborda simultan trupul si sufletul.

CITESTE MAI MULT

Totul depinde de felul în care privim lucrurile, şi nu de cum sunt ele însele.

C. G. Jung

Cursuri si

WORKSHOP-URI

separator

Calatorii initiatice
15 CURSURI
Te invit sa participi la o serie de calatorii unice, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al universului.

Dezvoltare personala
8 CURSURI
Vino sa intelegi care sunt activitatile si expereintele care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, dezoltare a talentelor, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Intalniri si relatii
7 CURSURI
Pentru  a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care sunt factorii implicati in procesul de decizie si modul in care poti lucra cu tine insuti astfel incat sa ajungi la succesul pe care ti-l doresti.

Sisteme Reiki
11 CURSURI
Sunt metode de terapie complementara ce trebuie privite ca un instrument valoros de care te poti folosi atunci cand vrei sa te vindeci sau sa evoluezi personal si chiar spiritual.

Something went wrong with the twitter.

RESERVE A TABLE ONLINE