Viziunea mea concepe actiunea de redobandire a starii de bine printr-un proces orientat spre rezultate. Pornind de la analiza situatiei tale actuale vom explora impreuna provocarile si obstacolele cu care te confrunti pentru a scoate la suprafata ce este mai bun in interiorul tau cu scopul de a descoperii strategii de actiune ce te ajuta sa-ti creezi viata pe care o doresti.

Abordarea pe care o practic se întemeiaza pe un model holistic si integrator al manifestarilor psihologice, somatice si spirituale ale fiintei umane.

Serviciile pe care le ofer sunt dintre cele mai diverse: psihoterapie, consiliere psihologică, autocontrol, tehnici de relaxare, terapii complementare, si alte metode alternative de restabilire si intretinere a starii de bine in plan fizic, emotional, mental si spiritual.

Metodele utilizate pe parcursul procesului de dezvoltare sunt selectate in functie de situatia cu care te confrunti, astfel incat sa gasesti solutii eficiente la provocarile vietii.

aștept să mă contactezi la numărul de telefon 0726793394 pentru a stabili o programare la cabinetul meu din Bucuresti.

Servicii psihologice pentru adulţi

Metode alternative de restabilire si intretinere a starii de sanate in plan fizic, emotional, mental si spiritual

Terapii complementare (reprezintă metode de păstrare a sănătăţii şi de vindecare ce pornesc de la o perspectivă holistică asupra vieţii, abordând simultan trupul, mintea şi sufletul).

 

Pe parcursul existenţei noastre, încercam să ne adaptăm, să ne transformăm în scopul devenirii noastre personale, profesionale şi spirituale.

Viaţa te pune tot timpul faţă în faţă cu noi provocări.  Uneori, a te confrunta cu obstacolele şi dificultăţile care îţi ies în cale, poate fi dureros.

Trairile pe care le ai în astfel de momente pot fi perturbatoare generând stări de frustrare, mâhnire, tristeţe, singurătate, vină, regret, mânie, frică, anxietate, chin sau disperare.

Cabinet psihologEvoluţia ta, ca persoană matură, rezultă tocmai din acest întreg proces de confruntare şi de soluţionare a problemelor avute. Eliberarea treptata de propriile capcane şi dependenţe, autoconstruite de-a lungul existenţei, te poate aduce mai aproape de ceea ce îţi doreşti.

„… omul are nevoie de dificultăţi; ele sunt necesare pentru sănătate.” (C.G. Jung)

Deciziile sunt dificile pentru că orice alegere înseamnă a renunţa la alte variante posibile (a alege înseamnă a te fixa într-un mod de a fi).

Prins în avalanşa evenimentelor şi trăirilor pe care le încerci poţi uita cine eşti şi mai ales faptul că în interiorul tău dispui de resurse ce aşteaptă sa fie deblocate pentru a te propulsa la un nou nivel de înţelegere şi trăire a propriei vieţi.

„… totul depinde de felul în care privim lucrurile, şi nu de cum sunt ele însele.” (C.G. Jung)

Îţi propun o experienţă nouă la cabinet psiholog Paul Apostică care te poate ghida pe linia unei dezvoltări armonioase, prin activarea resurselor personale şi regăsirea sensului în cadrul unui proces terapeutic unificator şi reintegrator al personalităţii.

Eu, te voi însoţii pe parcursul întregului drum, fiind alături de tine, în călătoria spre maturizarea ta afectivă şi spirituală.

Psiholog Paul Apostică

 Cabinet psiholog Paul Apostica