Vino și Experimentează

Starea de spirit dĂ tonul

Intra pe frecventa

INCREDERII

Ceea ce face diferenta intre tine si ceilalti este increderea pe care o ai in propria ta persoana.

Atunci cand ai incredere in tine totul se schimba, traiesti emotii pozitive, folosesti eficient abilitatile

CITESTE MAI MULT

Intalniri

SI RELATII

A avea o relatie frumoasa este adeseori o provocare pentru noi toti.  Workshopuri-le modulului “Intalniri si Relatii” te initiaza in arta de a costrui in mod constient relatia de cuplu astfel incat sa experimentezi bucuria de a trai in doi. 

CITESTE MAI MULT

Dezvoltare

PERSONALA

Programul de dezvolatre personala este un proiect amplu care ti se adreseaza daca doresti sa aduci transformari profunde in viata ta. Acest program este mult mai mult decat un demers de dezvoltare personala deoarece te ajuta sa treci dincolo de cochilia lumii, asa cum o stii, catre o realitate mult mai ampla si mai expansiva, care promite recompense, realizari, provocari si liniste sufleteasca.

CITESTE MAI MULT

Trepte

INITIATICE

Trepte initiatice reprezinta o serie de workshopuri ce te ajuta sa-ti insusesti o serie de tehnici si metode folositoare in procesul de (auto)explorare constienta a fiintei tale si a universului in care traiesti.

CITESTE MAI MULT

Reiki

SISTEME

Reiki este o cale de evolutie ce te invata cum sa folosesti energia vietii (ki) de provenienta spirituala (rei), pentru a produce o schimbare pozitiva in viata ta vindecand corpul, mintea si sufletul. Reiki este un sistem de vindecare de tip energetic eficient, simplu si accesibil ce cuprinde mai multe ramuri.

CITESTE MAI MULT

Totul depinde de felul în care privim lucrurile, şi nu de cum sunt ele însele.

C. G. Jung

Servicii de

DEZVOLTARE PERSONALA

Trepte initiatice
17 WORKSHOPURI
Te invit sa participi la o serie de calatorii unice, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al universului.

Dezvoltare personala
14 WORKSHOPURI
Vino sa intelegi care sunt activitatile si expereintele care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, dezoltare a talentelor, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Intalniri si relatii
9 WORKSHOPURI
Pentru  a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care sunt factorii implicati in procesul de decizie si modul in care poti lucra cu tine insuti astfel incat sa ajungi la succesul pe care ti-l doresti.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com