Dezvoltarea

PUTERII PERSONALE

Puterea personala este cea care te sustine atunci cand doresti sa realizezi anumite actiuni ce au importanta pentru tine. Reusita ta depinde de resursele interioare, de capacitatea de concentrare, de echilibrul emotional, de energia vitala si cunostintele pe care le ai. 

Lucrand mult cu oamenii, am observant ca de cele mai multe ori, pierderea puterii personale se datoreaza unor aspecte ce pot fi remediate.

In acest sens am creat atelierul de fata pentru a-ti oferi instrumente concrete, practice de (re)dobandire a puterii personale.

Folosind tehnicile pe care ti le propun o sa inveti cum sa:

  1. cresti forta vitala (aspect ce te va ajuta sa ramai calm, echilibrat si plin de energie); eliberezi tensiunile acumulate in corp si psihic (mai ales atunci cand te simti derutat si coplesit de evenimente);
  2. ramai in starea de prezenta (creste capacitatea de concentrare asupra esentialului);
  3. te centrezi accesand trei puncte energetice foarte importante ale corpului (iti va oferi hotararea si determinarea urmarii propriului drum in viata);
  4. stabilesti limite sanatoase intre tine si ceilalti (iti imbunatatesti starea de sanatate si functionare).

Pentru a exersa in mod temeinic fiecare metoda, workshop-ul se desfasoara pe parcursul a doua intalniri. Parcticand vei intelege cum in patru pasi iti poti dezvolta puterea personala.

Gasind calea prin care iti accesezi puterea pesonala incepi sa te afirmi in mod armonios manifestand incredere si energie, devii creativ, curajos, stapan pe tine, capabil sa-ti modelezi viata asa cum iti doresti. Poate ca cel mai important beneficiu este faptul ca te ajuta la conturarea unei atitudini ce va face diferenta intre tine si ceilalti. Unicitatea ta va fi pusa in valoare.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com