Intra pe frecventa

INCREDERII 

Te-ai intrebat vreodata care este diferenta intre o persoana care are succes urmandu-si propria viziune si o alta, care ramane in tacere, pasiva in fata oportunitatilor, traind in umbra esecului?

Crezi ca este vorba despre cat de destepti si frumosi suntem, despre ce resurse avem sau cat de luminoasa este aparitia noastra?

De cele mai multe ori aceste aspecte sunt secundare. Ceea ce face diferenta intre tine si ceilalti este increderea pe care o ai in propria ta persoana.

Atunci cand ai incredere in tine totul se schimba, traiesti emotii pozitive, folosesti eficient abilitatile pe care le ai, privesti cu incredere in viitor, observi oportunitatile, te afirmi si rezolvi intr-un mod eficient provocarile cotidiene.

Incredrea in sine nu vine din exterior, nu este ceva ce poate sa-ti fie oferita sau luata de famile, prienteni, mentori sau partenerul/a ta. Increderea este o stare care deja exista in tine si cel mai frumos este ca nu trebuie sa faci ceva pentru a o creste. 

Despre cum sa ramai increzator in propria persoana si cum sa accesezi aceasta resursa interioara vei afla la workshop. Aici iti vei forma o imagine clara despre ce este increderea, ce efect are asupra capacitatii tale de a actiona, de a lua decizii si rezolva situatii. Vei invata cum sa ramai conectat in mod constient la starea de incredere depasind conditionarile sterile ale credintelor limitatoare.   

Imagineaza-ti cum ar fi o zi din viata ta traind experienta increderii. Daca iti place ce vezi, hai la seminar.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com