Re-Conectarea

ATELIER EXPERIENTIAL

In fiecare moment al vietii noastre suntem in conexiue cu o multime de informatii ce ne solicita mental, emotional, fizic si energeic. Modul in care interpretam si facem fata acestor informatii ne va oferii o directie de actiune benefica sau nociva. 

Preocupat fiind de a gasi cai de evolutie personala si spirituala am constatat ca, in anumite cazuri, capacitatea noastra de a ramane in conexiune reala cu mediul si cu ce se intampla in interiorul nostru se blocheaza.

Este de ajuns sa experimentam, fie si pentru cateva minute, o emotie puternic perturbatoare, un conflict, un soc, un schimb de cuvinte mai acide, pentru a ne da peste cap busola interioara. Consecinta acestui lucru este stagnarea, aparitia unui iluzoriu progres, suferinta, oboseala, o slaba capacitate de conexiune cu vibratiile pozitive.

Am intalnit multe cazuri de oameni extraordinari care in loc sa-si manifeste potentialul isi consumau energia intr-un mod neproductiv. Consider ca tot ce avem nevoie pentru a progresa se afla la indemana noastra. Ceea ce trebuie sa facem este sa invatam cum sa ne (re)conectam cu noi insine si cu ceea ce este in jurul nostru.

Metode sunt multe insa, parcurgand cateva dintre acestea, am ajuns la concluzia ca cele mai eficiente sunt acelea care pornesc de la restabilirea conexiuii cu corpul. Acesta este cel care sustine in fizic procesul nostru de evolutie si ne ajuta sa intelegem, sa simtim si sa ne re-conectam la realitate.

Acesta este un atelier experimental, in care vom exersa o metoda ce cuprinde cumulari de elemente provenite din tehnicile de relaxare, respiratie, programare neurolingvistica si practici energetice, ce au rolul de a ajuta procesul de autocunoastere, vindecare, dezvoltare spirituala, de re-conectare cu corpul si resursele regeneratoare.

Te astept sa exersam impreuna “Re-Conectarea” cu realitatea noastra interioara pentru ca numai asa putem sa ne re-deschidem portile sufletului pentru a trece intr-un mod linistit, calm si asumat prin fluxurile si refluxurile vietii. Ca bonus, aceasta stare va stimula curajul, creativitatea, increderea, libertatea, sanatatea, stralucirea personala.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com