Tinerete fara batranete si

VIATA FARA DE MOARTE

Daca intr-o dimineata cineva te-ar intreba: “Ce iti doresti cel mai mult pe lumea aceasta?”, tu ce i-ai raspunde? 

Indiferent de dorinta pe care o ai, ma intreb, daca ti-ai oferit timpul necesar sa te gandesti la TOATE implicatiile ce pot sa apara.

Vrei sa obtii un anumit job si cand jungi acolo constati ca trebuie sa faci lucruri pentru care nu ai fost angajat. Gasesti partenerul care iti place dar descoperi ca are o situatie personala complicata. 

Obtii locuinta mult visata dar vecinii sunt zgomotosi. Primesti lucruri care teoretic ar trebui sa-ti faca viata mai usoara dar ajungi sa fii mai stresat decat erai inainte de a primi.                                                                                              Toate acestea se intampla pentru ca traim intr-un univers al polaritatilor.  De cele mai multe ori observam doar una dintre laturi urmand ca mai tarziu, sa constatam ca exista inca ceva, ce initial ne-a scapat.

Viata este plina de momente ironice. Daca in trecut astfel de evenimente ma iritau, in timp au ajuns sa ma amuze. Imi dau seama ca universul este in general darnic insa, in egala masura, prefera sa citeasca parca printre randuri si, adeseaori, adauga o groaza de extraoptiuni la dorintele pe care le avem.

Te invit sa participi la un seminar in care stam de vorba despre modul in care propriile dorinte ne pot schimba viata, despre modul in care puteam sa alegem ceva mai constient si ce atitudine sa avem in fata provocarilor.

Labirintul

DICUTII SI PRACTICA

Te invit la un workshop in cadrul caruia ai ocazia sa patrunzi intr-o maniera meditativa in labirintul fiintei tale. Drumul spre “centru” este adesea plin de provocari si capcane care te pun fata in fata cu toate acele experinete de care tu ai nevoie pentru a creste.
Parcurgerea propriului labirint te ajuta sa te intelegi mai bine si sa te apropii de ceea ce iti aduce implinire.

Daca iti place sa te aventurezi in aceasta calatorie pentru a intra in contact cu tine insuti in vederea dezvoltarii tale personale, trimite-mi un e-mail pentru a-ti anunta inscrierea la acest workshop. 

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com