Alegerea partenerului

DE CUPLU

Ai observat ca a alege persoana potrivita nu este atat de simplu pe cat pare la prima vedere? Adeseori printul sau printesa din povesti care te-a fascinat la inceput se transforma in chip nebanuit, punandu-te la incercare. Pentru a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care

CITESTE MAI MULT

Ingredientele unei relatii

FERICITE

Majoritatea oamenilor isi doresc sa aib​a​ o relatie reusita in cadrul careia sa se simta iubiti, apreciati, in siguranta, respectati etc. Cu siguranta ca pe aceasta lista poti adauga si tu cateva nevoi importante ​pe care le doresti implinite in relatia pe care o ai sau in care te pregatesti sa intri.

CITESTE MAI MULT

Suflete pereche

Multi dintre noi s-au gandit macar o data la sufletul pereche, la posibilitatea existentei unei persoane cu care sa ne intelegem bine si alaturi de care sa petrecem clipe frumoase. Poate ca pana acum ai avut ocazia sa intalnesti pe cineva fata de care ai simtit o conexiune speciala, o atractie magnetica si inexplicabila.

CITESTE MAI MULT

Comunicarea

IN CUPLU

Comunicarea este asemeni unei energii vitale de care depinde reusita sau esecul relatiilor. Poate si tu ai observat faptul ca atunci cand comunici cu cineva folosind acelasi limbaj, nivelul de intimitate creste. La polul opus, atunci cand comunicarea esueaza, in tine se instaleaza o stare de tensiune, daunatoare relatiei.

CITESTE MAI MULT

Influentele trecutului

ASUPRA RELATIILR

Trecutul, acel rezervor de experiente de viata acumulate de-a lungul timpului, poate constitui o resursa importanta sau din contra, ne poate bloca atunci cand ne asteptam cel mai putin. Amintirile noastre raman stocate in memorie sub forma unor trairi, semnificatii ale unor intamplari petrecute candva.

CITESTE MAI MULT

Atuul tau esti

TU

Propria personalitate reprezinta un element ce poate sa atraga sau sa respinga posibili parteneri, iar abilitatea de a comunica, de a gestiona emotiile, fricile, de a face sex, etc. te poate ajuta sau bloca intr-o relatie.

Atelierul de fata iti ofera ghidarea necesara pentru a invata cum sa lucrezi cu tine insuti, astfel incat sa poti ajunge sa ai o relatie sau sa-ti imbunatatesti relatia pe care deja o ai.

CITESTE MAI MULT

Gelozia

Pentru ca reprezinta partea intunecata a iubirii, gelozia este cea mai dureroasa dintre emotiile umane, aceasta fiind o combinatie de trairi si reactii, incluzand anxietate, furie si frica. Teama ca fiinta iubita ar putea prefera pe altcineva declaseaza

CITESTE MAI MULT

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com