Alegerea partenerului

DE CUPLU

Cu totii ne dorim sa gasim pe cineva alaturi de care sa fim fericiti.

Ai observat ca a alege persoana potrivita nu este atat de simplu pe cat pare la prima vedere? 

Adeseori printul sau printesa din povesti care te-a fascinat la inceput se transforma in chip nebanuit, punand la indoiala capacitatea ta de a face alegeri bune. Lucruile sunt complicate atunci cand este vorba de emotii. Cand cineva iti atinge corzile sensibile ajungi sa te comporti irational, sa ignori aspecte ce pot fi problematice si te lasi purtat de val spre o directie necunoscuta inca.

Atragerea unui partener ne potrivit are la baza o serie de decizii gresite care devin fundatia instabila a unei relatii nereusite.

Pentru a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care sunt factorii implicati in procesul de decizie si modul in care poti lucra cu tine insuti astfel incat sa ajungi la succesul pe care ti-l doresti.

Ca fiinta complexa, ai anumite nevoi,credinte, motivatii, tipare psihologice, modelele de comportament si relationare. Felul tau unic de a fi poate rezona cu universul altei persoane, ducand la o dinamica pozitiva de crestere sau te poate provoca, prin suferinta, sa-ti constientizezi deciziile si comportamentele irationale care ti-au definit viata pana acum.

Seminarul acesta te va ajuta sa intelegi care sunt mecanismele subtile care te influenteaza atunci cand te gandesti la o relatie, ce anume te ghideaza cand te indrepti spre o anumita persoana si cum poti sa iei decizii sanatoase pentru tine.

Daca doresti sa descoperi din ce este compus universul tau interior si modul in care acesta isi pune amprenta asupra vietii tale relationale, te invit sa iei parte la atelier.

 

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com