Atuul tau esti

TU

Majoritatea ne dorim sa intalnim pe cineva cu care sa ne conectam deplin si alaturi de care sa impartim clipe extraordinare. Pentru fiecare dintre noi exista o dorinta care ne motiveaza sa il gasim pe “celalalt”: dorinta de a primi si darui iubire, atentie, dorinta de a face sex, de a avea o familie, copii, teama de singuratate etc.

Ceea ce nu constientizam intotdeauna este ca intemeierea unei relatii fericite incepe cu mult inainte de a cunoaste pe cineva. Propria noastra personalitate reprezinta un element ce poate sa atraga sau sa respinga posibili parteneri, iar abilitatile noastre de a comunica, de a ne gestiona emotiile, fricile, de a face sex, etc. ne pot ajuta sau bloca intr-o relatie.

 Atelierul de fata este primul dintr-o serie de workshop-uri prin care iti voi oferi ghidarea necesara pentru a invata cum sa lucrezi cu tine insuti, astfel incat sa poti ajunge sa ai o relatie sau sa-ti imbunatatesti relatia pe care deja o ai.

 Pentru inceput, vom discuta despre cine esti tu si despre cum tot ceea ce traiesti in prezent este intr-o potrivire perfecta cu ceea ce esti.

 Pentru a produce o schimbare pozitiva in viata ta, vom analiza bagajul pe care-l duci cu tine, obiceiurile, credintele si comportamentele pe care le manifesti atunci cand este vorba de o relatie. Constientizand cine esti, vei putea sa participi in mod activ la propria ta crestere si vei ajunge sa creezi o noua stare ce te va purta spre experiente placute.

 Singurul lucru pe cate poti sa-l stapanesti cu adevarat esti tu insuti. Asa ca haide sa inveti cum sa ajungi la cea mai buna varianta a ta.

 In viitoarele cursuri vom analiza multiplele paliere pe care se desfasoara o relatie, vom discuta despre cum putem evita prabusirea acesteia si de ce uneori partenerii ajung sa traiasca intr-o stare de nefericire, frustrare, blazare sau chiar plictiseala.

 Pentru inceput, insa, ne vom concentra pe cea mai importanta relatie din viata ta, cea pe care ai avut-o dintotdeuna – relatia cu tine insuti. 

 

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com