Comunicarea

IN CUPLU

Comunicarea este asemeni unei energii vitale de care depinde reusita sau esecul relatiilor. Poate si tu ai observat faptul ca atunci cand comunici cu cineva folosind acelasi limbaj, nivelul de intimitate creste. La polul opus, atunci cand comunicarea esueaza, in tine se instaleaza o stare de tensiune, daunatoare relatiei.

Pentru ca cele mai mari probleme in cuplu (si in cadrul oricarei relatii)

apar datorita comunicarii deficitare, iti ofer un curs in care vorbim despre cum sa comunici eficient.

Faptul ca ai in fata o persoana nu inseamna automat ca te afli in conexiune cu aceasta. Poti petrece mult timp impreuna cu cineva si cu toate acestea, sa te simti singur. Iar a fi singur cu cineva este mult mai dureros decat a fi singur pur si simplu.

Cauzele esuarii comunicarii sunt multe si foarte complexe: neincrederea in tine sau in celalat, teama de esec, de evaluare, sentimente confuze, frica, traumele trecutului, rusinea, educatia, iar lista poate continua.

Ca sa poti comunica eficient vom explora impreuna:

  • care sunt diferentele de limbaj intre barbati si femei;
  • principiul activ si pasiv;
  • stilurile de comunicare;
  • jocurile psihologice ale partenerilor;
  • strategii eficiente de exprimare a gandurilor si emotiilor.

Atunci cand te hotarasti sa comunici in mod autentic inseamna ca esti pregatit pentru a crea o conexiune profunda si durabila cu celalat. Poate cel mai important castig este acela ca incepand de acum, iti oferi sansa de a te exprima pe tine insuti, iar acest lucru te va conduce spre un nou nivel al intimitatii si al libertatii de a fi.

Workshop-ul este atat pentru cupluri, cat si pentru cei care sunt inca singuri si isi doresc o relatie. Indiferent de stadiul in care te alfi, cursul iti ofera posibilitatea de a stii ce poti face pentru a intelege si a te face auzit de cealalta persoana.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com