Ingredientele unei relatii

FERICITE

 

Cine nu isi doreste sa aib​a​ o relatie reusita in cadrul careia sa te simti iubit, apreciat, in siguranta, respectat etc.? Cu siguranta ca pe aceasta lista poti adauga si tu cateva nevoi importante ​pe care le doresti implinite in relatia pe care o ai sau in care te pregatesti sa intri.

Daca faci parte din categoria persoanelor care cred ca iubirea este suficienta pentru a mentine pentru totdeuna un cuplu unit, am cateva vesti ce s-ar putea sa puna la indoiala acest mit. Din pacate, exista nenumarate contexte de viata care pot distruge o relație, acestea sunt dezamăgirile, neintelegerile, asteptarile si comunicarea defectuoasa.

Iubirea, oricat de pasionala ar fi ea la inceputuri, se poate stinge treptat in fata evenimentelor perturbatoare ce nasc emotii negative ca furie, mahnire, dezamagire si resentimente.

Poate te gandesti ca nu ai gasit persoana potrivita​,​ insa adevarul este ca nu exista partenerul ideal sau relatia ideala. Da, poate exista un om cu care rezonezi mai mult​,​ dar fericirea in cadrul unei relatii tine mai mult de alegerile si comportamentele pe care​ le​ ai.

Focusul cursului pe care ti-l propun de aceasta data va fi asupra elementelor care te pot ajuta sa ment​i​i o stare generala de multumire si satisfactie in relatia de cuplu. Credeai ca iubirea nu se intretine?

Pentru ca o relatie sa se consolideze sunt necesare cateva ingrediente ​care ii pot hrani pe ambii parteneri astfel incat fiecare sa se simta impli​n​it in relatie. Evident ca despre aceste ingrediente o sa vorbesc la curs, acum incerc doar sa-ti atrag atentia asupra faptului ca in momentul in care te decizi sa experimentezi fericirea trebuie sa​ si​ faci ceva pentru a ajunge la ea.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com