Suflete pereche

Multi dintre noi s-au gandit macar o data la sufletul pereche, la posibilitatea existentei unei persoane cu care sa ne intelegem bine si alaturi de care sa petrecem clipe frumoase.

Poate ca pana acum ai avut ocazia sa intalnesti pe cineva fata de care ai simtit o conexiune speciala, o atractie magnetica si inexplicabila. Astfel de intalniri au adesea un impact puternic asupra noastra, indiferent de timpul pe care l-am petrecut impreuna cu acea persoana.

Marea intrebare care apare si care poate aduce un grad de lumina in ce priveste existenta sufletului pereche este:

Cum de acea femeie sau acel barbat are un efect asa puternic asupra mea?

Este vorba de feromonii care ne activeaza, de anumite caracteristici fizice familiare, de un miros ce stimuleaza o amintire fericita, de anumite proiectii pe care le facem, de rezonanta arhetipurilor sau poate ca totul face parte dintr-un plan vast, iar acum avem in fata chiar acea jumatate de suflet cu care putem crea un intreg?

Pentru a intelege in profunzime ce anume contribuie la aparitia acestor relatii foarte complexe, este necesar sa descifram ce anume se afla in spatele trairilor noastre. Constientizand aspectele subtile ale relatiei, putem sa gasim cel mai bun mod de interactiune cu sufletele noastre pereche.

Pentru a afla mai multe despre Sufletele Pereche, te astept cu drag la atelier.

 

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com