Come and Experience

CONSILIERE PSIHOLOGICA

Consiliere

PSIHOLOGICA

Ca şi psihoterapia, consilierea psihologică are un caracter formativ şi se bazează pe dezvoltarea unor abilitaţi în scopul optimizării, autocunoaşterii şi dezvoltării personale precum şi a remiterii problemelor emoţionale, cognitive şi de comportament. Consilierea reprezintă un proces de acordare a asistenţei psihologice prin care tu eşti susţinut în demersul de autoexplorare şi descoperire de sine.

Cui se

ADRESEAZA

Consilierea psihologică se adresează persoanelor aflate în impas existenţial, care se confruntă cu dificultăţi în relaţie cu ceilalţi, cu sine sau în activitatea pe care o desfăşoară. Prin actualizarea, valorificarea potenţialităţilor şi resurselor de care dispui creşte gradul de acceptare de sine şi se asigură premisele dezvoltării personale.

După cum cred că ai sesizat, explorarea universului tău interior, ghidat de un psiholog, te poate ajuta să „intri intr-un contact real cu tine, în zona obscură în care îţi procesezi informaţiile şi îţi dirijezi sau blochezi energiile, la sursa potenţialului tău de dezvoltare. Poţi dobândi un bun control asupra posibilităţilor tale de devenire, poţi înţelege cum, „lucrând asupra ta”, înveţi să colaborezi cu nevoile şi disponibilităţile tale”, spre a devenii ceea ce doreşti.

Paul Apostica

Cursuri si

WORKSHOP-URI

Calatorii initiatice
15 CURSURI
Te invit sa participi la o serie de calatorii unice, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al universului.

Dezvoltare personala
8 CURSURI
Vino sa intelegi care sunt activitatile si expereintele care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, dezoltare a talentelor, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Intalniri si relatii
7 CURSURI
Pentru  a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care sunt factorii implicati in procesul de decizie si modul in care poti lucra cu tine insuti astfel incat sa ajungi la succesul pe care ti-l doresti.

Sisteme Reiki
11 CURSURI
Sunt metode de terapie complementara ce trebuie privite ca un instrument valoros de care te poti folosi atunci cand vrei sa te vindeci sau sa evoluezi personal si chiar spiritual.